domi 22.08.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Droga Grupo! Bardzo proszę o jakieś namiary na kafelkarza (dobrego) i kogoś kto robi schody a także kominki. Oczywiście takich, którzy nie zedrą z nas skóry. Będę bardzo wdzieczna za informację. Kolejni kafelkarze, do których dzwonimy mówią o pierwszym wolnym terminie w grudniu, a my już robimy wylewki i za miesiąc moglibyśmy pomału kłaść kafle. Z góry dziękuję. Domi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 22.08.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Lista chętnych na wspólne zamówienie drzwi z dobrym rabatem : 1. SUSPENSER (Porta, Gerda) 2. Xena z Xsary (Porta, Polskone) 3. Zoorro1 4. Flowera 5. MichAsiek 6. Angelika 7. Bzyk Myślę, że 50 tys spokojnie przekroczymy - ja sam mam na ponad 12 tys. Ja się chyba dorzucę, ale od 2 miesięcy nie mogę dojechać do BODUSU. 8. agniecha1 myślę, że zdążę z tym kredytem w banku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.08.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kochana grupo a możeby tak stworzyć kolejną podgrupę planujących zakup systemu docieplenie z dobrym rabatem Hurtownie bezpłatnie przechowują takie materiały nawet kilka miesięcy, a ja jeszcze w tym roku chcę docieplić swój domek. Niedługo nadciągnie sezon na docieplanie i mogą wzrosnąć ceny i ... terminy realizacji - dajcie znać kto jest zainteresowany. PS To kupowanie na zapas to chyba uraz po jeszcze trwającym 1.5 miesięcznym czekaniu na więźbę Ja sie piszę na wełnę na 2 domy. Kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylvie 22.08.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam Bardzo proszę o namiary na sprawdzonego kierownika budowy. Dopiero zaczynam sie budowac w Stanowicach koło Oławy i już nie moge się dogadac z obecna pania kierownik, jej niekompetencja jest porazajaca. Tak to jest jak sie bierze kogoś znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 22.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 apropo z jakiego betonu wylewaliście schody (na przykład wejściowe, tarasowe)? z gruchy czy z betoniary? sprawa pilna Schody wewnętrzne zabiegowe z betoniary. Sąsiad wylewał ostatnio wejściowe-- też z betoniary. a macie jakieś namiary na ludzi z betoniarka którzy mogli by mi zrobić wylewkę na tarasie. Mam do zalania 30 m2 wylewek ze zrobieniem spadków i coś się nikogo doprosić nie mogę. http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a065.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.08.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 apropo z jakiego betonu wylewaliście schody (na przykład wejściowe, tarasowe)? z gruchy czy z betoniary? sprawa pilna Schody wewnętrzne zabiegowe z betoniary. Sąsiad wylewał ostatnio wejściowe-- też z betoniary. a macie jakieś namiary na ludzi z betoniarka którzy mogli by mi zrobić wylewkę na tarasie. Mam do zalania 30 m2 wylewek ze zrobieniem spadków i coś się nikogo doprosić nie mogę. http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a065.gif My na tarasy bralismy tzw resztki, umowilismy sie z RMC Beton ze Żmigrodzkiej, że jak beda wracali z jakiejs budowy i im cos zostanie to przyjada do nas i nam zaleja. Połowa ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 22.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witammam pytanko gdzie kupowaliście rynny? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 22.08.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A czy możecie kogoś polecić, kto zrobiłby mi schodki-schodek przed glownym wejsciem i taras? Bo moi "fachowcy" ówcześni nie pomysleli o tym przy fundfamencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 22.08.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ktoś pytał o modele drzwi zamówionych w Budusie i to jak wyszły cenowo. Ja brałam (zamówienie grupowe ) drzwi POLSKONE model Quatro w okleinie naturalnej Limba kolor Cappucino, w sumie 9 skrzydeł z ościeżnicami (tymi droższymi okleinowanymi na drewnie), do tego drzwi przeciwpożarowe okleinowane (były droższe - ok. 1500zł po rabacie), do tego tunel niestandardowy (sama ościeżnica na otwór do kuchni 230*150) i klamki - bardzo ładne po 60 zł . Całe zamówienie wyszło ok. 14,5 tys. więc drzwi średnio ok. 1100-1200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 22.08.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 dabell dzięki Ci, to ja pytałam może jeszcze ktoś???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 22.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Co do grupy drzwiowej to czekamy na info od Kulki - supernegocjatorki A więc:))) "Nasz" Pan jest do konca tygodnia na urlopie. Najprawdopodobniej przejdzie plan z "drugą grupą na wynegocjowane warunki rabatowe", ale w poniedziałek uściślimy dokładnie szczególy i dam Wam znać. Tymczasem dajcie info ile Was jest chętnychy i na ile mniej więcej będzie to zamówienie. (nasze bylo na 130 tys, a mialo być na ok 50 tys zeby miec ten rabat 24%). Ja się piszę na 4 pary drzwi. Majątek to może nie jest, ale przy budowie każdy grosz się nam liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 22.08.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ja się piszę na 4 pary drzwi. Majątek to może nie jest, ale przy budowie każdy grosz się nam liczy w sumie to ja też drzwi tylko na dół 5 szt.+ewentualnie 1szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 22.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witajcie! Ja wybrałam takie drzwi http://www.kosz.com.pl/pl/pics/oferta/drzwiwewnetrzne/verona/verona2-big.jpg Jest to firma Kosz i nie są drogie (a moim zdaniem naprawdę ładne i dobrze wykonane - widziałam je na Zywo w Budusie ). Oczywiście nie jest to drewno, ale cóż jak pisała Kulka budowa to sztuka kompromisów Jest też wersja z szybami (ja będę miała takie i takie) http://www.kosz.com.pl/pl/pics/oferta/drzwiwewnetrzne/verona/verona-big.jpg, ale jakość zdjęcia okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 22.08.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam mam pytanko gdzie kupowaliście rynny? Z góry dziękuję za pomoc Hej! My kupowaliśmy w Builderze II na Armii Krajowej (dał nam najlepsze ceny). Braliśmy Marleya plastikowe, ale w kolorze miedź. Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 22.08.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ja się piszę na 4 pary drzwi. Majątek to może nie jest, ale przy budowie każdy grosz się nam liczy w sumie to ja też drzwi tylko na dół 5 szt.+ewentualnie 1szt. No to ja też nie poszaleję, bo potrzebuję tylko 7 sztuk (oczywiście z ościeżnicami). Mam nadzieję, że jednak uzbieramy te 50tys. potrzebne do rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.08.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kochana grupo a możeby tak stworzyć kolejną podgrupę planujących zakup systemu docieplenie z dobrym rabatem Hurtownie bezpłatnie przechowują takie materiały nawet kilka miesięcy, a ja jeszcze w tym roku chcę docieplić swój domek. Niedługo nadciągnie sezon na docieplanie i mogą wzrosnąć ceny i ... terminy realizacji - dajcie znać kto jest zainteresowany. PS To kupowanie na zapas to chyba uraz po jeszcze trwającym 1.5 miesięcznym czekaniu na więźbę No no - czas na docieplenie, zaraz ustale z moja hurtownią ceny z moim rabatem i zaproponuję większą ilośc odbiorców, zobaqczymy co powiedzą. Jadnak jeśli ktoś znajdzie lepsze ceny to się dołączam. Wełna na dach, styropian na podłogi, sciany zew i ściany fund - będzie tego trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.08.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam mam pytanko gdzie kupowaliście rynny? Z góry dziękuję za pomoc ja wczoraj przerabialam temat. mialam wyceny z Millenium Projekt, Szostaka, Lech-Budu i Interam z Krzemienieckiej (marley-opcjonalnie galeco kolor miedziany) i najtaniej wyszlo galeco z Interam. dzisiaj beda juz na budowie. moze minely juz czasy sprzed kilku m-cy ze na wszystko trzeba czekac miesiacami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 22.08.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 powraca temat szmba juz sama nie wiem co robić zrezygnowalam z betonowego pozostaje plastikowe lub blaszane co wiecie na ich temat, które lepsze, gdzie najtaniej możana dostać we Wrfocławiu lub okolicach? ma ktoś takie u siebie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 22.08.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ja się piszę na 4 pary drzwi. Majątek to może nie jest, ale przy budowie każdy grosz się nam liczy w sumie to ja też drzwi tylko na dół 5 szt.+ewentualnie 1szt. No to ja też nie poszaleję, bo potrzebuję tylko 7 sztuk (oczywiście z ościeżnicami). Mam nadzieję, że jednak uzbieramy te 50tys. potrzebne do rabatu Nasze drzwi tez potrzebne nam sa tylko na parter. Podoba mi sie model Madryt Porty. Ale niestety wszystko będzie zależalo od ceny, podobaja mi się także Dre Classic. Myslę, że między nimi właśnie będziemy wybierać. Do tego ościeznice no i klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 22.08.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 MichAsiek Nie slyszałam o tej firmie. Mi sie spodobały te: http://images24.fotosik.pl/66/95a04d6dbce7801c.jpg Czy fornir dębowy to to somo co naturalna okleina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts