Angelika 22.08.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Tez nawiązuja do tego stulu drzwi, jakie my chcemy. Nie wiem, jak ich nie wypatrzyłam do tej pory Drogie byly? Zastanawiam się ile policzą za pomiar w Trzebnicy. A Porta Nova wzory 7. jeszcze bardziej podobne do Madrytu. http://www.nowedrzwi.pl/images/options/490-169.jpg Nie namawiam, ale naprawdę ładne i jestem zadowolona. Wcześniej tez myślałam o Madrycie ale cena, cóż.... Trzeba było trochę z niej zejść. A tu masz link gdzie wszystkie możesz zobaczyć i kolory oklein pozmieniać. http://www.nowedrzwi.pl/drzwi-wewnetrzne Są tańsze od Madrytów? A ja myślalam, że droższe. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 22.08.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam mam pytanko gdzie kupowaliście rynny? Z góry dziękuję za pomoc Hej! My kupowaliśmy w Builderze II na Armii Krajowej (dał nam najlepsze ceny). Braliśmy Marleya plastikowe, ale w kolorze miedź. Podrawiam A mozesz mi powiedziec ile rabatu to buło od cen producenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 22.08.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A ja z innej beczki, ponownie Bo do drzwi jeszcze mi daleko, a szkoda 1. Potrzebuje jakąś fadrome ale duuuuza a nie jakas kopareczke muszę rozplanowac ziemie. 2. Jakiegoś fachmistrza do zrobienia schodów przed wejsciem i tarasu, bo nie zrobili mi tego przy fundamencie. 3. NAJWAŻENIEJSZE! nie mam wody, kiedyś już pisałam, że mam problem z woda na działce, kopali do 21m i była glina macie kogoś kto wyczaruje mi wodę??? Z wodociagiem jest problem. Co do rynn Marleya, to my kupujemy wszytko w MSM dawna GAJA na Opolskiej poprostu na wsyztko mamy tam dobre ceny, bo oni zapopatruja nas w materiały, i taki układ jak sie dowiedzialam jest najkorzystniejszy, bo tu kupisz bloczki i dostaniesz dobra cene a za cos innego gdzies przeplacisz i tak wychodzi na to samo, a przynajmniej mamy wszystko w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 22.08.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 3. NAJWAŻENIEJSZE! nie mam wody, kiedyś już pisałam, że mam problem z woda na działce, kopali do 21m i była glina macie kogoś kto wyczaruje mi wodę??? Z wodociagiem jest problem. A nikt w pobliżu nie ma studni, żeby sprawdxzić, jak głęboko jest woda? Jak sąsiedzi rozwiązali ten problem? Jak mi się uda to sprawdzę otwory archiwalne w Siechnicy (jeśli są u nas w bazie?), na jakiej głebokości jest poziom wody gruntowej. Tylko muszę znać mniej więcej lokalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monhub 22.08.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam mam pytanko gdzie kupowaliście rynny? Z góry dziękuję za pomoc dachsystem na ul. Kosmonautów, braliśmy wszystkie akcesoria do dachu a i rynny galeco też cenowo wyszły nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 22.08.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 agniecha1 dzięki za odp.Sąsiad ma już na 8m a ja nie, gdyz z tego co zdołałam sie dowiedzieć, coś rolnicy porypali z drenażami pól kiedyś tam. Działka leży w Siechnicach obr. Prawocin dz. 23/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi 22.08.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ponawiam prośbę o namiary na kafelkarzy, chętnie posłucham też o kotłach gazowych bardziej wtajemniczonych. Pozdrawiam. Domi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 22.08.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 agniecha1 dzięki za odp. Sąsiad ma już na 8m a ja nie, gdyz z tego co zdołałam sie dowiedzieć, coś rolnicy porypali z drenażami pól kiedyś tam. Działka leży w Siechnicach obr. Prawocin dz. 23/2 to jakie głębokie te drenaże były, to chyba nie ma znaczenia? a lokalizacja interesuje mnie np. ulica, wjazd od Wrocławia, od Oławy, nie mam numeru działek a mapę topograficzną, moze być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 22.08.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 To ja też z innej beczki i wiem, że już to było. No cóż, zgubiłam namiary i nie wiem nawet gdzie tego szukać. Prosze o namiary na osoby, które wykonywały u was projekty ogrodów i z których jesteście zadowoleni. Będe bardzo wdzięczna i z góry dziękuję. A czy może ktoś wie gdzie tanio można kupić ładne thuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.08.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Agnieszko, chodzi ci o p. Marte? 601-715-420. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 22.08.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 już na 1000% wyleczyłam się z wełny, kupujemy styropian mialam to samo;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 22.08.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Co do fornirów i oklein to niestety nie wiem, ale wydaje mi się, że to to samo A w sprawie zamawiania drzwi w Budusie to komu mam podawać konkretne dane co do ilości i rodzaju??? Czy ktoś z obecnie kupujących zbiera całość czy też kierować to do Kulki, która ma rozmawiać z Panem z Budusa? Wydaje mi się, że nie ma co naszej Nieocenionej Negocjatorki aż tak obciążać i może może do inicjatora grupy np. do SUSPENSERA lub kogoś..., a Kulce podać tylko całościowe kwoty? No nie wiem co sugerujcie? Ja załatwie do końca z p;anem z budusa, ze bedzievie zamawiac ale na tychsamych zasadach i wtedy Wy juz pociagniecie, napisze jak to było ostatnio. poczekajmy jeszcze tylko do poniedziaku-ostateczne potwierdzenie rabatu dla Was (facet wraca z urlopu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 22.08.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 SUSPENSER? Przyjmujesz wyzwanie na swoje barki? A właśnie, czy upust dotyczy wówczas innych elementów - ościeżnic, klame, dodatkowych zawiasów? I czy musimy sami wymierzyć otwory czy dokona tego firma? Jaki jest koszt pomiarów? tak-rabat dotyczy wszystkiego:) przy zamówieniu: 30% wartosci do zaplacenia (gotowka lub przelewem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.08.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 To ja też z innej beczki i wiem, że już to było. No cóż, zgubiłam namiary i nie wiem nawet gdzie tego szukać. Prosze o namiary na osoby, które wykonywały u was projekty ogrodów i z których jesteście zadowoleni. Będe bardzo wdzięczna i z góry dziękuję. A czy może ktoś wie gdzie tanio można kupić ładne thuje. Agnieszko, ja brałam stad Ołtaszyn http://www.autogielda.pl/ogrodnictwo,tuje,30442157.html maja juz kilka miesiecy i rosna .Pan wieksze ilosci dowozi (ja bralam 170szt) Jeżeli chcesz wieksze to polecam za Ligota w strone Trzebnicy po lewej stronie ma pan piękne krzewy. aha i pod koniec siernia/wrzesien mozna juz sadzic z gruntu, na razie tylko z doniczek.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 22.08.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ponawiam prośbę o namiary na kafelkarzy, chętnie posłucham też o kotłach gazowych bardziej wtajemniczonych. Pozdrawiam. Domi wysle Ci wieczorem na priv - jakby zapomniała to sie przypomnij:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 22.08.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No to jestem! Pierwsza noc w Śródmieściu po 2 miesącach pobytu na wsi mocno mobilizuje mnie do szybkiego wykańczania domu Dopisuję się do drzwi i ocieplenia/tynków. Mam 9 sztuk drzwi wew i zewnętrzne, ale BUDUS chyba nie ma GERDY. Nie wiem, kto skleci grupę drzwiową, ale ja mogę się zająć zebraniem danych grupy ociepleniowej (styropianami, wełnami i tynkami). Lada dzień będę musiała i tak zdobyć styro pod wylewki, jeszcze jesienią chcę ocieplić dom z zewnątrz, wełna może poczekać do przyszłego roku. Co wy na moją kandydaturę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 22.08.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Hej grupo! Czas się pochwalić Dziś odebraliśmy pozwolenie na budowę Niby w Trzebnicy, a tylko 77 dni czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 22.08.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Hej grupo! Czas się pochwalić Dziś odebraliśmy pozwolenie na budowę Niby w Trzebnicy, a tylko 77 dni czekania no to pięknie, WIELKIE GRATULKI teraz tylko 2 tygodnie uprawomocnienia i można wbijać łopatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 22.08.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ja w sumie tak sie zastanawiam nad drzwiami wejsciowymi, skad w koncu zamawiacie grupowo? Jest jakas str w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 22.08.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Właśnie przeglądałam stare strony i zobaczyłam kominek Betty&M. Prosty dlatego piękny.Pasowałby do mojej wizji wnętrza. Obudowa wygląda jak marmur albo trawertyn.Czym go obudowaliście Betty&M ??? to trawertyn Scur przez skromność nie zaprzeczę SUSPENSER brakuje mi jednej ościeżnicy (do drzwi wejściowych - koszt ok 1000 zł) mogę się podpiąć pod wspólne zamówienie? Wszystkie drzwi wewnętrzne brałam w Budusie w grudniu zeszłego roku parkte koparki w okolicy Święta Katarzyna 60265494 (Henryk Gniewkowski) i w Żernikach 601421957 (kuowski Tadeusz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts