Bartt 18.09.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 anon68 - jaką funkcję oferujesz - kamerdynera czy pokojówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 18.09.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Funkcja gajowego jest już zarezerwowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 19.09.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Stało się to czego się obawiałem. Dziś mija 30 dzień od zgłoszenia utwardzenia drogi (z architektury nic nie dostałem) więc na wszelaki słuczaj dzwonię czy aby pisemko do mnie jakieś nie wyszło (chyba mnie pokopało ) no i oczywiście jest sprzeciw (podobno wysłany 3 tyg temu?) - należy wykonać projekt i uzyskać pozwolenie budowlane A więc rozsyłam wici - WANTED projektant z uprawnieniami na drogi do zrobienia dwóch kresek zwanych projektem. Dodam, że raczej potrzebny mi żywy niż martwy i raczej tani niż drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.09.2003 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 dobrzykowice - skąd wiesz - tak własnie było a co na to mąż ? A co tam na budowie ?? no kafelek to ja jeszcze nie kładę obecnie walczę z kotłownią, zima tuż tuż, potem zabieram się za łazienkę.... gdzieś na forum przeczytałem o drewnianych wannach, bardzo mi sie ten pomysł spodobał do tego jeszcze łazienkowy kominek, trochę świec - żyć nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.09.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Funkcja gajowego jest już zarezerwowana ja moge zostać drwalem, juz wstępne przymiarki zrobiłem, prawda smoku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 21.09.2003 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2003 O.K. drwal odfajkowany... kto jeszcze? pokojowki sie na razie zadne nie zglosily... Czekamy z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.09.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 dobrzykowice - przyznaję bez bicia - mąż w nieświadomości a co do łazienki - fiu, fiu, fiu - aleś nawymyślał a co do kotłowni - po 16 mam mieć odpowiedź z banku w sprawie wiadomej .....trzymaj kciuki sławek - coś krucho z tymi pokojówkami przychylam się do wyboru drwala - dobrzyk dobrze sie spisywał anton - mam nadzieję że okazja jeszcze będzie Smok - gdzie sie podziewasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 22.09.2003 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Witam po bardzo dłuuugiej przerwie. Myśleliśmy, woziliśmy się z fachowcami rozmaitej maści i zrobiliśmy przewrót w planach. Sławku - przybij piątkę. Też będziemy remontować istniejącą chałupę zamiast budować nowej. Pierwsze doświadczenia na linii frontu - bardzo przyjazna i kompetentna obsługa w ZE rejon Środa Śl. Polecam, przyanajmniej jak dotąd. Nie doczytałam jeszcze o co chodzi z tymi pokojówkami i gajowymi, ale czy obsdzono już stanowisko Jaśnie Pani? Bo jak nie, to ja chętnie Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.09.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Ivo i co z tą kotłownią ? Udało się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.09.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Wiem, że o cenach szamb już było innym wątku, ale w okolicy Wrocławia wydaje się, że nie ma tanich szamb. Czy macie namiary na w miarę korzystne cenowo szamba (powiedzmy do 3500 zł za 8-9 m3)? Będę wdzięczny za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.09.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 dobrzykowice - miało byc tylko wpisanie danych do komputera i odpowiedź z systemu - kredyt jest albo nie ma. Przyszła odpowiedź - zależy od centrali....i własnie 10 minut temu zadzwoniła pani że odpowiedź z centali brzmi - za duże obciążenie kredytami nie znacie jakiegos bezproblemowego banku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 24.09.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Ivonesca, ja załatwiałem kredyt przez expandera. Może tam spróbuj, to nic nie kosztuje a mają dobre rozeznanie w ofertach banków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.09.2003 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 dzięki ryniu - spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 24.09.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Ivonesca - moi znajomi dostali kredyt od Dolnośląskiej Grupy Finansowej , chociaż inne banki odmówiły im zdolności kredytowej. Może tu się uda:http://www.dgf.pl/dgf/kredyty_h.html Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.09.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Hadraadae - dzięki - będę próbowała w tym ostatnim banku to żeby było śmiesznie to wyszło, że zdolność kredytową mamy i to spoko - ale mamy otwarte 2 kredyty - hipoteczny i samochodowy i uznali że nasze wydatki nie mogą być powiększane następnym kredytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareg 26.09.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 słyszeliście o jakiś targach w najbliższym czasie budowlanych we Wrocku?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 28.09.2003 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 właśnie się skończyły, ale tagami tego nazwać nie można - może stoisk wszystkiego 30- szkoda tych 6zł za bilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 29.09.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 hejszukam na cito ekipy, ktora mi dokonczy sciany szczytowe i tarasy oraz wymuruje scianki dzialowe. Pomozecie? Pod Wroclawiem, Nadolice Wielkie Jesli ktos szuka ekipy do budowy domu to moge doradzic kogo NIE wybierac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 30.09.2003 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 witam klubowiczów, jesli chodzi o rozdział ról to rola fotografa mi wystarczy, role pokojowki pozostawmy płci pieknej, mam zamiar posadzic jeszcze teraz krzaczki tzn.zywoplot, co moi drodzy klubowicze polecacie, chodzi mi o jakis adresik ciekawej szkolki wokol wroclawia, lub miejsca gdzie mozna teraz nabyc cos ciekawego dzieki z gory,jeszcze jedno, musze sie pochwalic, zonka dala mi wspanialy prezent w rocznice slubu; CÓRECZKĘ taki jestem szczesliwy, syn juz jest, drzewka teraz posadze, a dom powolutku bede zaczynal, pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 01.10.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 ANTON68 - wielkie gratulacje z powodu Córki i pozdrowienia dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts