fasola25 24.08.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 gdzie we Wrocławiu mają najwięszy wybór sprzetu agd siemensa?chciałabym to wszystko dotknać i poogladaćw media markt maja tylko 1 lub 2 piekarniki, a w ofercie siemensa jest ch dużo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wozik 24.08.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 fasola 25 , parkte ,halszka , kulka W sprawie AGD polecam sklepy internetowe ja zamówiła wszystko w http://www.megamedia.pl są z Wrocławia więc koszty transporu są bardzo małe przy zamówieniu kompleksowych oferują ładny rabat . Ja zdecydowałam się na ELECTROLUX ( piekarnik , płyta , lodówka , pralka , zmywarka ) i okap TEKA . Wszystko dojedzie pod koniec września cena o.k. - 10700 .Halszka TEKA ma swoją strone internetowa , może tam znajdziesz swój okap . Mnie przekonały trzy argumenty : dobra cena , staranne wykonanie i niski poziom hałasu . Między Megamedia a Mixmedia - gdzie zamówiliśmy, różnica wyniosła około 1000 zł na niekorzyść Megamedia. Na nic zdał się argument, że jestem z Wrocławia. Nie chcieli zarobić, nie zarobią. Żeby jednak za bardzo nie słodzić Mixmedia, póki co mają dla nas tylko dwie rzeczy, a handlowiec, z którym dziś rozmawiałem, nie był w stanie odpowiedzieć kiedy przyjedzie reszta. Używał stwierdzeń typu "nie wiem, nie mam pojęcia". Ekspert, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.08.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 widZe, że w zdecydowanej większości decydujecie sie na szamba. Czemu skoro oczyszczałki sa w dosc podobnych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 24.08.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Wszystkim za życzenia bardzo dziękuję Marpa - czemu tak rzadko zaglądasz ??? Oczywiście zdecydowaliśmy się na sprzęt osuszający, aby móc położyć i polakierować parkiet na poddaszu przed wprowadzeniem, zrobić garderobę, raczej będą wykończone schody , meble w kuchni i zrobiona jedna łazienka ale czas pokaże jak to wyjdzie..... A rabaty w sklepach internetowych na AGD to udaje wam się wynegocjować ???? jakie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 24.08.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Pani Koala My sie piszemy na welne do ocieplenie skosow ze stelazem oraz na styro pod wylewki. Dokladniejsze ilosci i rodzaj podamy na poczatku przyszlego tygodnia jak tylko nasz Pan Budowlaniec wroci z urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 24.08.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 hej wszystkim, a ja znów po prośbie, czy ktoś może mi polecić jakaś firme która handluje bramami Hormanna, właściwie to juz musze zamawiać ale nie wiem ile to bedzie kosztować, mnóstwo ludzi mówi ze Hormann to jednak swietna rozwiązanie pzdrBzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 24.08.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 witam ludziska potrzebuje na cito parapety zewnetrzne macie kogos na podoredziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 24.08.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 co to sprzętu to jeszcze mam trochę czasu, ale fajnie ze analizujemy tutaj wsyztkie za i przeciw, ja chyba jednak chce mniec sprzet jednego producenta, ale siemens wychodzi strasznie drogo. Bardzo podoba mi sie ARISTON jego funkcjonalnosc i wyglad, tylko nie wiem jak ten sprzet sie sprawuje. Co do ogrodzenia, to znalazłam fajnego pana z Oławy, bardzo rzeczowy o konkretyny, zaproponował 69zł/mb z robocizna i betonowymi progami, siatka ocynkowana itp takze najkorzystniejsza oferta jaka udało mi sie uzyskac, ponadto, Pan ma przydomowe ekspozycje itp. U mnie jest umowiony na montaz 10 pazdziernia (troche ma duzo pracy) jak sie sporawdzi dam znac, chyba ze ktos chce już namiary, to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 24.08.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 bzyk My zamowilismy Normstahla - okres oczekiwania 6tyg. Cena Hormanna zblizona. Najdziwniejsze jest to, ze firma bingo jako przedstawiciel Normstahla, Hormanna i Wisniowskiego calkowicie i od razu z gory odradza Hormanna Domyslam sie, ze ze wzgledow wlasnej prowizji. Hormann'a sprzedaja na Karmelkowej i na Walbrzyskiej. Ponadto warto odwiedzic orlite - http://www.orlita.pl (polskie bramy) - takze na Karmelkowej. Obok jest jeszcze jedna firma sprzedajaca Hormanna. Jezeli chodzi o bramy dwustanowiskowe - wszystkie firmy mialy zblizone oferty. Wybierz ta, ktora najbardziej Ci sie podoba. Normastahl chwali sie standardem WK2 w bramach Euro oraz maskownicami na zawiasach. Na Normstahlu upust 3% od ceny katologowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 24.08.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 widZe, że w zdecydowanej większości decydujecie sie na szamba. Czemu skoro oczyszczałki sa w dosc podobnych cenach? Witaj ja bardzo chcialam mieć oczyszczalnie neistety wody gruntowe nie do konca na to pozwalają... mam ok 80-90 cm a po zeszlorocznej zimie tzn 2006 mialam 40 cm... i jak mi powiedzieli jaka mam gorke wykopac... to bym musiala zasypac sobie całą działkę .. szkoda bo znajomi maja i sobie bardzo chwalą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 24.08.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 witam ludziska potrzebuje na cito parapety zewnetrzne macie kogos na podoredziu? Sprobuj Karfil z Czekoladowej (przedstawiciel okien M&S my jakos b. krotko czekalismy na parapety) nie pamietam wprawdzie ile)) podaje namiary Karfil-System ul. Czekoladowa 58 52-326 Wrocław Tel.: (0 71) 33 37 216 Fax: (0 71) 33 37 216 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 24.08.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 nie chwalę bo jeszcze nie skonczyli:))) Jutro napisze opinie - a dzisiaj napiszę tylko tyle, że mnie zatkało jak weszlam do domku:))) Przestaje wyglądac jak budowa. http://galeria.wozik.com/albums/userpics/10001/thumb_g_2007_08_23_008258.jpg Opinie i recenzje jutro po zakończeniu:) Nie mozna przecież chwalić dnia przed zachodem słońca;) Kuleczko piękne te Twoje drzwi ))) moze ja sie na podobne skuszę ale na razie wybralam sobie DRE jestem w nich po prostu zakochana - ale zobaczymy co w Budisie powiedzą na temat Jakosci) http://www.nowedrzwi.pl/images/options/675-64.jpg pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 24.08.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 hej, czy cena za styropian fasadowy FS 15, za 1 m3 - 170,8 zł bruttoto korzystna? bzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 24.08.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 widZe, że w zdecydowanej większości decydujecie sie na szamba. Czemu skoro oczyszczałki sa w dosc podobnych cenach? Witaj ja bardzo chcialam mieć oczyszczalnie neistety wody gruntowe nie do konca na to pozwalają... mam ok 80-90 cm a po zeszlorocznej zimie tzn 2006 mialam 40 cm... i jak mi powiedzieli jaka mam gorke wykopac... to bym musiala zasypac sobie całą działkę .. szkoda bo znajomi maja i sobie bardzo chwalą... flowera-na twoim miejscu spróbowałbym z oczyszczalnią biologiczną, i taką pseudo studnia chłonną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 24.08.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 widZe, że w zdecydowanej większości decydujecie sie na szamba. Czemu skoro oczyszczałki sa w dosc podobnych cenach? Witaj ja bardzo chcialam mieć oczyszczalnie neistety wody gruntowe nie do konca na to pozwalają... mam ok 80-90 cm a po zeszlorocznej zimie tzn 2006 mialam 40 cm... i jak mi powiedzieli jaka mam gorke wykopac... to bym musiala zasypac sobie całą działkę .. szkoda bo znajomi maja i sobie bardzo chwalą... flowera-na twoim miejscu spróbowałbym z oczyszczalnią biologiczną, i taką pseudo studnia chłonną juz za pozno bo mam szambo od prawie roku dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 24.08.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 dzieks flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 24.08.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 hej, czy cena za styropian fasadowy FS 15, za 1 m3 - 170,8 zł brutto to korzystna? bzyk a jaki to jest dokładnie styropian? jakiej firmy i jakie ma parametry? Ja generalnie w styropian zaopatrywalam sie... w Bydgoszczy http://www.icmarket.pl mieli najnizsze ceny pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 24.08.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Scur tu fragment wizualizacji z projektu mojego ogrodu (zdjęcia )- dzieła p. Marty: http://foto3.m.onet.pl/_m/545d130e456628d6cb7ee891405cb7db,5,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/b9b07a79d527d235eb280f2c61aac2e0,5,19,0.jpg Obrazki w projekcie są namalowane, nie są wydrukami z komputera. Do tego oczywiście mamy wszystko rozrysowane szczegółowo co do rozmieszczenia poszczególnych roślin, ich ilościowe zestawienie, przybliżony kosztorys. Naprawdę polecam, owocna współpraca. Więcej zdjęć ogrodu w dzienniku. A to moj projekt rowniez od Pani Marty: http://bogusiawr.republika.pl/MuratorOgrod75.jpg Poraje w razie czego namiary 0601 715 420 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.08.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 nie no studnia chłonna przy wysokiej wodzie to raczej może nie zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 24.08.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Grupa drzwiowa Byłam dzisiaj w Budusie i rozmawiałam z panem o zamówieniu drzwi na luty... Bardzo się dziwił, że już teraz chcę zamawiac, bo nie ma kłopotu z terminowością ani Potrty ani Kosza ani Dre(4-5 tygodni). Ceny podwyższają zazwyczaj w lecie i do grudnia raczej się już nie zmienią. Budus nie przechowuje drzwi dłużej niż 2 tyg, a ja nie mam gdzie ich magazynować Niestety w takiej sytuacji rezygnuję z obecnej grupy drzwiowej. Nie pozostaje mi nic innego, jak spokojnie sobie poczekać i zmontować grupę w grudniu. W czasie weekendu postaram się pobuszować w necie i porównać ceny styro i wełny różnych producentów. Zrobię wam tabelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts