ElaMa 28.08.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Kulko! Czy mogłabyś mi dać namiar na swojego glazurnika? I jeszcze namiary na gości od kostki granitowej...Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Natalia, dowiadywałam się o te rury alupex, ale teraz nie wiem jakie powinny być do podłogówki 16, czy 20. A jak jest u tych co takowe ogrzewanie już mają. Promocja w Obi trwa do czwartku, więc muszę się szybko decydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 28.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Natalia, dowiadywałam się o te rury alupex, ale teraz nie wiem jakie powinny być do podłogówki 16, czy 20. A jak jest u tych co takowe ogrzewanie już mają. Promocja w Obi trwa do czwartku, więc muszę się szybko decydować. Jolu-myślę że 16 bedą lepsze na podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 28.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 A więc nie pisałam tyle bo praca u nas wre. Jak dobrze pójdzie to za ok. tydzien się przeprowadzamu Jutro i pojutrze robią podlogi, w piątek kuchnie - zobaczymy jak to im wyjdzie. Póki co: mam informację dla grupy drzwiowej. RABAT AKTUALNY:) kto będzie koordynował tę sprawę? Prześlę tej osobie numer komórkowy do Pana z Budusa, numer telefonu do p. montazysty/pomiarowca. Chetni wybiorą sobie model/firmę. Umówią się na pomiar z montazystą. Po pomiarach zrobicie grafik kto, kiedy zamawia. I tak bedziecie chodzili i zamawiali. Z rabatem 24 % Przy okazji - u nas jeszcze nie skończyli (muszą jedne drzwi przelożyć - więc jeszcze ich nie chwalę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 28.08.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Super gość od alarmów (robił nam i juz paru osobom z forum to p. Murawel: 501 308 841. Mozna powolac sie na budowe w Gajkowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Natalia, dowiadywałam się o te rury alupex, ale teraz nie wiem jakie powinny być do podłogówki 16, czy 20. A jak jest u tych co takowe ogrzewanie już mają. Promocja w Obi trwa do czwartku, więc muszę się szybko decydować. Jolu-myślę że 16 bedą lepsze na podłogówkę Bzyk, dzięki za odpowiedź. Co myślicie o jakości rur alupex. Cena jest bardzo dobra. Kulka, gratulacje, ale masz super!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 28.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 I jeszcze jedno. Chciałam wszystkim polecic z naprawde czystym sumieniem pewna firme do wykończeń. U nas malowali, naprawiali niedoróbki po innych, robili struktury na scianach.Nie wiem jak robia inne rzeczy (bo wiem ze robia regipsy np.) ale to zrobili perfekcyjnie. Bez zbednych pytan, marudzenia i pieknie:) http://www.fila.wroclaw.pli tel do własciciela: 602 325 931(mozna powolac sie na mnie: Iwone z Gajkowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 28.08.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Kulka, gratulacje, ale masz super!!!!!!!!!!!!! Juz sie nie moge doczekac. A z drugiej strony-chyba bedzie mi brakowac budowania... p.s. Czy macie jakies namary na "kobity sprzatajace" ze "sprzetem" ku temu odpowiednim? Tak zeby sie z tym szybko i dokladnie uwinely? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 rury do podłogówki najczęściej sa 16x2.ciesze się, że poczekacie z drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 28.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Poszukuje drzwi budowlanych tymczasowych z odzysku. Najchetniej z południowego Wrocławia i okolic. Jeżeli ktoś chce sie pozbyć to proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Cieszę się, że u Was też dobrze poszło z folią. Bzyk – gdzie taki super rabat na okna – może też się załapię Co do grupy drzwiowej to proponuję zamawianie po 10.09 – zanim zdążymy to już wszyscy wrócą Michasiek – ja też wybrałem Cal-a Parkte – też myślałem o tych drzwiach, ale porównałem je na żywo z Cal-em i ... będzie Cal. Kulka – jesteś super To ja byłem prowodyrem grupy drzwiowej, więc czekam na namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.08.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 a ma ktos drzwi gerdy?albo hormana? i nie wiecie czy Budus to ma? Dziewczyny pstryczkowe swoja drogą czy wszystko u Was gra z pstryczkami? Czy jest cos do oddania/wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 28.08.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 No właśnie okna drewniane - przed czy po tynkach no i jeszcze zima przed nami a podobno należało by przy oknach drewnianych dom dogrzewać (choć trochę). Jak myślicie czy ten problem dotyczy też okien dachowych ?? Zdecydowanie drewniane okna po tynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 29.08.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 a ma ktos drzwi gerdy?albo hormana? i nie wiecie czy Budus to ma? Dziewczyny pstryczkowe swoja drogą czy wszystko u Was gra z pstryczkami? Czy jest cos do oddania/wymiany? Xeno jeszcze nie wiem bo zamontowane nie są wszystkie i wcześniej jak za 2 tygodnie nie damy rady bo najbliższe 2 tygodnie wycięte z życiorysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaMa 29.08.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Kulko! Ponawiam pytanie do Ciebie!Czy możesz podać namiary na swojego glazurnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 29.08.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 29.08.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 To co? Czyżby grupa drzwiowa się rozpadała? No właśnie o co chodzi, bo ja też zaczynam się troszkę obawiać o nasze zakupy Jeśli o mnie chodzi to obiecuję, że dostosuję się do tego co wymyślicie (może być teraz, może być za 2-3 tyg.) tylko nie zrezygnujmy z naszego wspólnego zakupu, bo przeciez sami wiecie, że rabat jest super!!! Ja do swojego zamówienia dorzucam jeszcze drzwi zewnętrzna CALa Co Wy na to Dokładnie, przecież możemy wszystko zamawiac w przeciągu kilku tygodniu, tyle że do konca nie będziemy wiedzieć czy uzbiera się wymagana kwota i czy dostaniemy rabat w wysokości o której cały czas mówimy. Sluchajcie - to przecież jak czwarte drzwi gratis. Nie rozpadajmy się, tylko budowlańcy wrocławscy - łączcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 29.08.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 tak ale ja tez chce drzwi a wracam dopiero 11stego wrzesnia.... co z moim zamówieniem? Ja mogę poczekać, nie ma sprawy! Co na to reszta grupy?? Coś mi majaczy, że Flowera chyba też od 1 do 15 września wyjeżdża? Zabierajcie głos, bo musimy coś ustalić, żeby nikt nie został pominięty My tez dokladnie nie znamy tygodnia w ktorym zamówimy drzwi. Wszystko zależy od tego, ila kasy nam zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 29.08.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Póki co: mam informację dla grupy drzwiowej. RABAT AKTUALNY:) kto będzie koordynował tę sprawę? Prześlę tej osobie numer komórkowy do Pana z Budusa, numer telefonu do p. montazysty/pomiarowca. Chetni wybiorą sobie model/firmę. Umówią się na pomiar z montazystą. Po pomiarach zrobicie grafik kto, kiedy zamawia. I tak bedziecie chodzili i zamawiali. Z rabatem 24 % Coś wydaje mi się, że będę musiała Cię wycałować przy najbliższej okazji No to fantastycznie!!! Baaaaardzo Ci dziękujemy za pomoc (myślę, że piszę w imieniu całej "grupy drzwiowej")! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 29.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Coś wydaje mi się, że będę musiała Cię wycałować przy najbliższej okazji No to fantastycznie!!! Baaaaardzo Ci dziękujemy za pomoc (myślę, że piszę w imieniu całej "grupy drzwiowej")! Jak się tak na nią wszyscy rzucimy z całowaniem - to kulka może nie ocaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts