Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

A więc nie pisałam tyle bo praca u nas wre. Jak dobrze pójdzie to za ok. tydzien się przeprowadzamu 8) :D

Jutro i pojutrze robią podlogi, w piątek kuchnie - zobaczymy jak to im wyjdzie.

Póki co:

mam informację dla grupy drzwiowej.

RABAT AKTUALNY:)

kto będzie koordynował tę sprawę? Prześlę tej osobie numer komórkowy do Pana z Budusa, numer telefonu do p. montazysty/pomiarowca.

Chetni wybiorą sobie model/firmę. Umówią się na pomiar z montazystą. Po pomiarach zrobicie grafik kto, kiedy zamawia. I tak bedziecie chodzili i zamawiali. Z rabatem 24 %:)

Przy okazji - u nas jeszcze nie skończyli (muszą jedne drzwi przelożyć - więc jeszcze ich nie chwalę:))

Natalia, dowiadywałam się o te rury alupex, ale teraz nie wiem jakie powinny być do podłogówki 16, czy 20. A jak jest u tych co takowe ogrzewanie już mają. Promocja w Obi trwa do czwartku, więc muszę się szybko decydować.

Jolu-myślę że 16 bedą lepsze na podłogówkę

Bzyk, dzięki za odpowiedź. Co myślicie o jakości rur alupex. Cena jest bardzo dobra.

Kulka, gratulacje, ale masz super!!!!!!!!!!!!!

I jeszcze jedno. Chciałam wszystkim polecic z naprawde czystym sumieniem pewna firme do wykończeń.

U nas malowali, naprawiali niedoróbki po innych, robili struktury na scianach.

Nie wiem jak robia inne rzeczy (bo wiem ze robia regipsy np.) ale to zrobili perfekcyjnie. Bez zbednych pytan, marudzenia i pieknie:)

http://www.fila.wroclaw.pl

i tel do własciciela: 602 325 931

(mozna powolac sie na mnie: Iwone z Gajkowa)

Cieszę się, że u Was też dobrze poszło z folią.

Bzyk – gdzie taki super rabat na okna – może też się załapię ;-)

Co do grupy drzwiowej to proponuję zamawianie po 10.09 – zanim zdążymy to już wszyscy wrócą :-)

Michasiek – ja też wybrałem Cal-a :-)

Parkte – też myślałem o tych drzwiach, ale porównałem je na żywo z Cal-em i ... będzie Cal.

Kulka – jesteś super :-)

To ja byłem prowodyrem grupy drzwiowej, więc czekam na namiary :D

a ma ktos drzwi gerdy?albo hormana? i nie wiecie czy Budus to ma?

Dziewczyny pstryczkowe swoja drogą czy wszystko u Was gra z pstryczkami? Czy jest cos do oddania/wymiany?

Xeno jeszcze nie wiem bo zamontowane nie są wszystkie i wcześniej jak za 2 tygodnie nie damy rady bo najbliższe 2 tygodnie wycięte z życiorysu :(

To co? Czyżby grupa drzwiowa się rozpadała?

No właśnie o co chodzi, bo ja też zaczynam się troszkę obawiać o nasze zakupy :cry:

Jeśli o mnie chodzi to obiecuję, że dostosuję się do tego co wymyślicie (może być teraz, może być za 2-3 tyg.) tylko nie zrezygnujmy z naszego wspólnego zakupu, bo przeciez sami wiecie, że rabat jest super!!! :wink:

Ja do swojego zamówienia dorzucam jeszcze drzwi zewnętrzna CALa :D

Co Wy na to :wink: :D

Dokładnie, przecież możemy wszystko zamawiac w przeciągu kilku tygodniu, tyle że do konca nie będziemy wiedzieć czy uzbiera się wymagana kwota :-( i czy dostaniemy rabat w wysokości o której cały czas mówimy. Sluchajcie - to przecież jak czwarte drzwi gratis.

Nie rozpadajmy się, tylko budowlańcy wrocławscy - łączcie się.

tak ale ja tez chce drzwi a wracam dopiero 11stego wrzesnia.... co z moim zamówieniem?

Ja mogę poczekać, nie ma sprawy!

Co na to reszta grupy??

Coś mi majaczy, że Flowera chyba też od 1 do 15 września wyjeżdża?

Zabierajcie głos, bo musimy coś ustalić, żeby nikt nie został pominięty :wink:

My tez dokladnie nie znamy tygodnia w ktorym zamówimy drzwi. Wszystko zależy od tego, ila kasy nam zostanie :-)

Póki co:

mam informację dla grupy drzwiowej.

RABAT AKTUALNY:)

kto będzie koordynował tę sprawę? Prześlę tej osobie numer komórkowy do Pana z Budusa, numer telefonu do p. montazysty/pomiarowca.

Chetni wybiorą sobie model/firmę. Umówią się na pomiar z montazystą. Po pomiarach zrobicie grafik kto, kiedy zamawia. I tak bedziecie chodzili i zamawiali. Z rabatem 24 %:)

Coś wydaje mi się, że będę musiała Cię wycałować przy najbliższej okazji :wink:

No to fantastycznie!!! Baaaaardzo Ci dziękujemy za pomoc :lol: :lol: :lol: (myślę, że piszę w imieniu całej "grupy drzwiowej")!