Ivonesca 07.10.2003 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Sławek - na żadne z Twych zapytań nie umiem niestety odpowiedzieć gagata - spotkanie było ogłaszane kilka razy - na początku wrzesnia się odbyło. szkoda że Cię nie było może następnym razem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 07.10.2003 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Cześć ludziska ! Witam po zmianie łacza na Neostradę Gagata , Iwiny potwierdzam , w Brochowie wjechać w ul. Koreańską , do końca ( niemal droga się kończy) i już jesteście w szkółce ( po lewej stronie) Sławek , kupiłem takie cuś na Niskich Łąkach , ale trzeba mieć cierpliwość. W marketach sprzedają tanio, ale ... Ivon, pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 08.10.2003 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Hey Smoku czy "mieć cierpliwość" oznacza, że nie maja nic na składzie i wszystko sprowadzają na zamówienie? Jak się ten sklepik nazywa? W supermarketach na pewno nie będę kupował, bo potrzebuję prowadnic z dopuszczalnym obciążeniem do 15 i 45 kg. (krzynka piffka i woda mineralna ). Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 08.10.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Będę strzelać: skoro Smok kupił na Niskich Łąkach, to pewnie cierpliwość mu była potrzebna do wyszukania pożądanego towaru, bo Niskie Łąki to tagi targ, gdzie jest 'wszystko' ale niełatwo to znaleźć. Smoku - trafiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 08.10.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 To na Niskich Łąkach jest jeszcze bazar? Qurcze, a ja myślałem, że tam to już Meckiego wybudowali, albo inną stację paliwową (chyba, że to inny bazar, bo tamten nazywało się "na Krakowskiej"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 08.10.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 MacDonald's jest faktycznie przy ul. Krakowskiej, a bazar na Niskich Łąkach na ulicy Niskie Łąki, na 'obiekcie sportowym' Wiem, bo niestety bardzo blisko mieszkam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.10.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Smok - witam Cie serdecznie !!!!! gdzie byleś jak Cie nie było tak długo zakładałeś neostradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.10.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 u mnie może dziś skończy się malowanie i jesli tylko dostane wreszcie kredyt - zakładam ogrzewanie i si e przeprowadzam A ja już MAM ogrzewanie !!!!!!!!!!!! Moja pompa ciepła "zaskoczyła" od razu i jest cieplutko Śmiesznie jest, nie ma kaloryferów, podłoga jest zimna (tak ZIMNA) a jest ciepło, czary mary. Strasznie sie cieszę, że po tak długim okresie oczekiwania i niepewności wszystko się zrealizowało tak jak sobie to wyobrażałem. Teraz oczekuję jeszcze tylko na jakiś mróz, gdzies tak -20 albo -30 stopni aby upewnić się w 100% że wszystko gra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.10.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 dobrzykowice - super masz z tym ogrzewaniem rzeczywiście czary - mary - chyba Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 08.10.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Dobrzykowice - wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.10.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 dobrzykowice - super masz z tym ogrzewaniem rzeczywiście czary - mary - chyba Ci zazdroszczę widząc jakie stoją za tym pieniądze to nie wiem czy jest czego zazdrościć jeszcze zobaczymy czy było tego warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 09.10.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Witajcie! Powiedzcie, czy macie jakiś pomysł jak zmusić gminę do zrobienia drogi lub czegoś, co choć tą drogę by przypominało? Po ostatnich deszczach droga właściwie nie istnieje, normalny spływ kajakowy Możliwe też kąpiele błotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 09.10.2003 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 cześć Ptaszki ! Hadraadae , trafiłaś, lubię łazić po takich śmieciowiskach, to trochę jak polowanie Na Niskich Łąkach "prywatni importerzy" sprzedają to co Niemiec wyrzucił na śmietnik, ale można czasem coś fajnego znaleźć Dobrzykowice, jestem ciekaw tych cudów Jolana, jeśli działki sprzedawała gmina, to można domagać się, by zapewniła dojazd, jeśli osoby fizyczne, zapomnij o gminie i podwijaj rękawy. Na szczęście w Twoim rejonie nie problem o kamień, tłuczeń, czy coś takiego Jak zwykle pozdrawiam Ivonę (przyłącza się Owieczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 10.10.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Smoku - ja Cię całkowicie rozumiem, bo chociaż sama nie lubię łazić po bazarach, to mój Mąż przynosi z Niskich Łąk rozmaite cudeńka. Sama mam stamtąd rower Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Witajcie! Powiedzcie, czy macie jakiś pomysł jak zmusić gminę do zrobienia drogi lub czegoś, co choć tą drogę by przypominało? Po ostatnich deszczach droga właściwie nie istnieje, normalny spływ kajakowy Możliwe też kąpiele błotne Mam dokładnie taki sam problem, w odpowiedzi wójt gminy rozłozył tylko ręce i powiedział, ze ma na ten cel 30 000 zł. Aby było jasne na WSZYSTKIE drogi w gminie !!!!! Reasumując, jak sobie sama nie zrobisz to nie będziesz miała. Podobnie jest z czyszczenie rowów i oświtleniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 cześć Ptaszki ! [Dobrzykowice, jestem ciekaw tych cudów Jak zwykle pozdrawiam Ivonę (przyłącza się Owieczka) Jak tylko uda mi sie dobrowadzic resztę w domu do jakiego takiego stanu to nie omieszkam Was zaprosić, najlepiej to chyba w jakis mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.10.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 dobrzykowice - nie mogę się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.10.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Smok - pozdrowienia dla Was również czy Owieczka jest świadoma co ją czeka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zepp 13.10.2003 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 witam wszystkich z wrocławia i okolic. jeszcze nie buduje swojego domu ale zajmuje sie wykończeniami takimi jak: kafelkowanie, aranżacja łazienek i kuchni, meble kuchenne i szafy pod zabudowe i parkiety. oczywiście nie robie wszystkiego sam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 14.10.2003 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 witam wroclawiakow, troche mnie nie bylo ale to moja coreczka zawladnela teraz naszym zyciem, do wiosny trzeba sie nacieszyc bo potem to juz dzialeczka mnie czeka chyba od ranka do wieczora, pozdrawiam wszystkich ,szczegolnie przyszla sasiadke z gminy wisznia mala,ivonesca to dla ciebie , a jesli chodzi o krakowska, akurat mieszkam jeszcze teraz niedaleko, jesli ktos chce cos fajnego znalezc polecam godziny poranne, kiedy sie zjezdzaja, pierwszy klient utarguje kazda cene, sam ostatnio kupilem maly stoliczek, piekny rzezbiony, pozdrawiam jeszcze raz wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts