Angelika 04.09.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 sluchajcie - zaczęlismy przeprowadzkę)) To jak? Wprowadzam się do Ciebie. Kiuedy mogę wpaść z moim jaśkiem i jakąś kołderką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 04.09.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Kulka, ale ci fajnie!!!! Oby wam się fajnie żyło w tym nowym domku. A ja od dzisiaj jestem w nowej pracy! Ale tu fajnie! Forum można w spokoju poczytać Grupo ociepleniowa! Proszę policzyć dokładnie styropian pod wylewki! Niektóre ilości są podejrzanie wielkie! Na górę chcecie też dawać 5 cm EPS100? Proszę też wszystkich o podanie mi na priva miejsca dostawy. Muszę jakąś logistykę opracować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 04.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 I podajcie proszę swoje numery telefonów, gdyby trzeba było coś na szybko ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.09.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ale tu fajnie! Forum można w spokoju poczytać Grupo ociepleniowa! Proszę policzyć dokładnie styropian pod wylewki! Niektóre ilości są podejrzanie wielkie! Na górę chcecie też dawać 5 cm EPS100? Proszę też wszystkich o podanie mi na priva miejsca dostawy. Muszę jakąś logistykę opracować! Pani Koalo!Gratuluje nowej pracy. A co się daje na górę, nie EPS100? Jesli nie to jaki? Mam jeszcze pytanie odnosnie wełny. Czy Grupa nasza się na nią decyduje. Pisałas ze nie ma mozliwosci przechowywania, a wiekszosc z nas chce ocieplac dachy na wiosne ja potrzebuje jej na koniec wrzesnia i jesli jej nie zamawiamy grupowo to czy znizki beda obowiazywac? pozdrawiam Kulko! gratuluje przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 04.09.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A ja od dzisiaj jestem w nowej pracy! Ale tu fajnie! Forum można w spokoju poczytać Gratuluję, weź mnie do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 W sprawie styropianu Termoorganiki zobaczcie tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2004570&highlight=styropian+termoorganika#2004570 Nasza kolezanka Dabell też miala z tym problem... Miałam problem z grubością poszczególnych płyt styropianowych w paczce. Muszę jednak napisać, że Termoorganika zachowała się perfekcyjnie - sciągnęłam Dyrektora regionalnego na budowę, spisał reklamację i na następny dzień miałam transport z wymianą feralnych płyt + mały rabat. Do tego brakło mi ok. 25m2 i też je dostałam od ręki, przy normalnym oczekiwaniu ok. 1mc (w tamtym okresie). Wszystko załatwiałam przy współpracy z p. Demkowem z Arisa. Jeśli chodzi o tę sytuację, to miał pierwszy raz taką reklamację u Termoorganiki w ciągu 5 lat współpracy. Muszę napisać jednak, że chodzi o Platinum+ - to szczególny styropian. Twardszy (jak EP100) i szary. Kulka zamawiała w tym samym czasie Platinum+ i dostała idealne płyty 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 04.09.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 To przechowanie wełny jeszcze negocjuję! Ja będę brać tak czy siak już teraz i będzie stało w domku i pod domkiem Na górę dam styro akustyczny 2 cm (tak mam w projekcie i tak mi okna zrobili )- tłumi odgłosy uderzeniowe-np kroków. 5 cm nie ma co dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.09.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Szambo Probud oferuje dobre i tanie szamba wielkości 4, 7, 11 m3. Czas realizacji dwa tygodnie. Przy dwóch zamawiających osobach, każdy płaci za transport do Wrocławia 800zł. potrzebuję wieć pary, bo do szamba trzeba dwojga, zgodnych serc itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 04.09.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Uzupełnienie oferty Aris: Hydro (na fundament) - 286,00/m3Dźwiękochłonny - 119,00 /m3 Kto się pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 04.09.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Uzupełnienie oferty Aris: Hydro (na fundament) - 286,00/m3Dźwiękochłonny - 119,00 /m3 Kto się pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.09.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Pani Koalo, niech zostanie u mnie to 770m2-5ki EPS100, w projekcie na poddaszu tez mam 2-kę ale głębokość wanny wpuszczonej w strop mam wyliczone na 10cm grubości podłogi (wanna mam byc równo z podłogą) stad ten wymiar. Czy nikt nie daje 5-ki na poddaszu? Fundamenty mam juz ocieplone uff. Daro -szukajcie a znajdziecie ja mam zamowiona oczyszczalnie, wiec nie bede Twoją połówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.09.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Szkoda Anjamen, ale oferta na parkę do szamba jest nadal aktualna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 04.09.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Daro_K, wystarczy w probudzie powiedziec ze sie chce transport łączony, oni sami dobiorą z innego zlecenia, przynajmniej tak u mnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 04.09.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Pani Koala a ten dziękochłonny w jakich jest grubościach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi 04.09.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Daro_K, Masz " moje zgodne serce" do szamba, ja też chcę szambo tanio, więc możemy coś razem pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wesoly_r 04.09.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam sie w grupie wrocławskiej! Jestem w trakcie zakupu działki na sporym stoku. Mam nadzieję, ze uda mi sie tam postawić niewielki domek.Niestety wszyscy mnie na razie tylko straszą, ale sie nie poddaje! Pozdrawiam Wesoły Ps. Spadek terenu 2m na 10m długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 04.09.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam sie w grupie wrocławskiej! Jestem w trakcie zakupu działki na sporym stoku. Mam nadzieję, ze uda mi sie tam postawić niewielki domek. Niestety wszyscy mnie na razie tylko straszą, ale sie nie poddaje! Pozdrawiam Wesoły Ps. Spadek terenu 2m na 10m długości Witaj proponuję odwiedzić moją galerię zdjęć i obejrzeć naszą gókę do odważnych świat należy P.s. o niedogodnościach powiem, jak już zamieszkam, póki co podziwiam widoki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.09.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ja tez z okolic Olesnicy. na razie stawiamy zero, ale w przyszlym roku planujemy zrobic caly stan surowy. zalezy od kasy, ktora topnieje jak lod.tez mamy nierownosci terenu ale tylko ok. 0.5 m.interesuje mnie powoli wszystko, ale zakupy odkladamy na przyszly rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.09.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ja tez z okolic Olesnicy. na razie stawiamy zero, ale w przyszlym roku planujemy zrobic caly stan surowy. zalezy od kasy, ktora topnieje jak lod. tez mamy nierownosci terenu ale tylko ok. 0.5 m. interesuje mnie powoli wszystko, ale zakupy odkladamy na przyszly rok. Macie fajnie ceny spadają, obserwujcie je czujnie i przygotujcie zapsa gotówki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.09.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 NIe wiem czy Wam juz pisałem, że zamówiłem sobie butle 4200 podziemną na gaz i kontrakt z Bałtyk Gazem. Powiem, że bardzo fajnie się negocjuje umowę. Dla mnie nie mieli konkurencji. Wysłałem zapytanie o pewne warunki umowy do chyba 7-8 dostawców. No i pan Piotr (Z BałtykGazu) był najbliższy moim przemyśleniom o poza tym skłonny do rozmowy o różnych warunkach i stawkach. Więc tu i teraz z czystym sumieniem mogę go polecić. Po zamontowaniu butli i 1. tankowaniu przekażę resztę oceny;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts