Xena z Xsary 06.09.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 wróciłam, siadam do zaległej lektury.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Umka 06.09.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Mam pytanie czy po uzyskaniu pozwolenia na budowę ewentualne zmiany (uznane jako nieistotne) może wprowadzać inny architekt niż ten który robił adaptację? Czy takie zmiany muszą być zaznaczone w projekcie przez architekta, czy kierownik budowy wystarczy? Pzdr, TS Tez mnie to bardzo interesuje wiec dolaczam sie do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 06.09.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Pani Koala jestes superja jestem za PW Aris, mysle ze faktycznie latwiej bedzie z dogadaniem transportu czy przechowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 06.09.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 z moich wyliczen jesli chodzi o sytropian EPS 100 roznica miedzy PW Aris a ICMarket to 5,4 zl na m3PW aris 163,90-7%+vat =185,96, ICmarket 148+vat=180,56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.09.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 z moich wyliczen jesli chodzi o sytropian EPS 100 roznica miedzy PW Aris a ICMarket to 5,4 zl na m3 PW aris 163,90-7%+vat =185,96, ICmarket 148+vat=180,56 Tak, tak, jest 7% a nie 5% tak jak myślałam. przy moich ilosciach dalej jednak w ici market wychodzi 200zł taniej. Szalę przeważy cena wełny i wybór całej Grupy! Witaj Xeno po urlopie.Miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.09.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Mam pytanko Czy jest ktoś chętny do wspólnego zakupu okien dachowych Velux gdzieś na przełomie październkia - listopada. ?????????Pytanie rzucam na razie orientacyjnie - jesli było by naw więcej to może uda się wywalczyć dobry rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 06.09.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Mam pytanko Czy jest ktoś chętny do wspólnego zakupu okien dachowych Velux gdzieś na przełomie październkia - listopada. ????????? Pytanie rzucam na razie orientacyjnie - jesli było by naw więcej to może uda się wywalczyć dobry rabat Ja bym była zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.09.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Cześć Grupo! Mam prośbę, czy ktoś z Was po wschodniej stronie Wrocławia (Czernica, Kamieniec, Chrząstawa, Jelcz, Oława, Oleśnica....) ma jakieś sensowne namiary na dostawę klińca/tłucznia do utwardzania drogi? Miałem rok temu fajny kontakt, człowiek lekko "na lewo" przywoził dużą wywrotkę ("patelnię") klińca 0-31mm za 750 zł. Niestety wyemigrował a ja potrzebuję jeszcze Proszę Was o pomoc. Pozdrawiam - Michał. Ja miałem namiar na gościa z Chrząstawy - p.Rafał 602-77-58-69 wozi autkami 30t, ale ceny obecnej nie znam Wojty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 06.09.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 wróciłam, siadam do zaległej lektury.... współczuję zarówno końca urlopu jak i zaległości na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 06.09.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Kable elektryczne proponuję sprawdzić na Krzemienieckiej w hurtowni EB mają tam niezłe ceny. jak kupowałam kable to w EB mieli najlepsze ceny, troszkę drożej wychodziło na Przybyszewskiego ale w EB kable miały też lepsze parametry izolacyjności. Ceny w castoramach i innych w porównaniu z tymi hurtowniami ODLOTOWE za to sadolin, fuga mapei i dekoral najtaniej mi wychodzi w Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 06.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 TS147, Umka - tak szczerze to takie zmiany możecie zrobić sami czerwonym długopisem Jak nie znacie się na tym poproście jakiegoś inżyniera (może być elektryk jak ja ). Secam - ja planuję 2 Velux-y i wyłaz - mam ofertę na rabat 24 % we Wrocławiu na Pl. Piłsudskiego (w Allegro 27% ale do tego koszt przesyłki) - daj znać jeśli znajdziesz lepszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 06.09.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Aktualizuję listę chętnych na drzwi (tudziez ościeżnice): - SUSPENSER - Xena z Xsary - Zoorro 1 - Flowera - Michasiek - Angelika - agniecha1 - Betty&M - Daro_K (?) M Tak wyglądała lista chętnych ostatnio - potem część wyjechała, a reszta ucichła (poza mną - mam coraz nowe oferty i już nieźle namieszane w głowie) Dzisiaj oglądałem drzwi GROT w Astrze i naprawdę robią wrażenie - są ładne i solidne - proponuję pojechać, zobaczyć i wziąść folder. W Leclercu niestety już ich nie ma, bo jak stwierdził ochroniarz "były, ale się stąd zawinęli". Rozmawiałem z ich przedstawicielem na Wrocław - ma do mnie podjechać pod koniec tygodnia i porozmawiamy Potem zdam Wam relację z tego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.09.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Zamówiłem dziś 1szt drzwi z garaży do ogrodu Juwenta. DOstałem w Budusie 15% rabatu. Pan Paweł wteirdzi,że to wszystko co moze dla tej firmy dać. Co do reszty mojego zamówienia, to się przęciąga, bo muszę czekać na inną dachówkę, bo mi dostrczona innego koloru. Więc mną się nie zajmujcie, ale do negocjacji możecie mnie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 06.09.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Secam - gdy ja kupowałam Veluxy - w C Gips na Krakowskiej były najtaniej. Ja styropian kupuję w hurtowni Waldan na Kowalach. Wynegocjowałam 22% taniej. Np. EPS 100 160zł/m3. Dla zainteresowanych na priv. Natalia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 06.09.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Natalia nie udało mi się do nich dodzwonić. Rozmawiałaś o całej grupie? Chcemy kupić 120m3 EPS70 i 160m3 EPS100. Trochę tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.09.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Secam - ja planuję 2 Velux-y i wyłaz - mam ofertę na rabat 24 % we Wrocławiu na Pl. Piłsudskiego (w Allegro 27% ale do tego koszt przesyłki) - daj znać jeśli znajdziesz lepszą Jasne jak tylko się dowiem to napiszę Secam - gdy ja kupowałam Veluxy - w C Gips na Krakowskiej były najtaniej. Dzięki - na pewno ich sprawdzę Jak na razie znalazłem jeszcze tu http://www.bemar.krakow.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 06.09.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Grupo miła podzielcie się namiarami na wykonawców przyłączy (gaz, kanaliza, woda). Nie muszę oczywiście pisać, że solidnych i tanich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 06.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 dzięki Anja! fasolko nie udał mi sie urlop, niestety skończy się w sądzie a na razie może w szpitalu ale cel osiągnełam przestałam myślec o budowie i właczył mi sie olewator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.09.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Grupo miła podzielcie się namiarami na wykonawców przyłączy (gaz, kanaliza, woda). Nie muszę oczywiście pisać, że solidnych i tanich Wysłałem na Priva - jestem z nimi umówiony na wiosnę na siec wodociągową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 06.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 bzyk A jaki opór ma ten twój kabel? Ja potrzebuję 3x1,5 z oporem 750V (cokolwiek by to miało znaczyć ). Jak ma 750V to ja już na poniedziałek potrzebowałabym 400m) Pani Koala, Dokładnie taki proponowałem 3x1,5 750 V. Może jeśli jest więcej osób zainteresowanych, proszę o ilości na priva. Może się da jeszce zejść cenowo pzdr bzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts