bzyk 09.09.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Pani Koala-na kiedy można przyjąć termin dostawy styropianu? bo w pierwszej kolejnosci na nim mi zalezy? pzdrbzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 09.09.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ta, jak na razie nie podjęliśmy decyzji, gdzie zamawiać Niektórzy będą pewnie chcieli skożystać z kontaktu Natalii Stanko, ale nie wiem, czy oni zdecydują się na danie tych 22% całej grupie. Ja potrzebuję dodatkowo styro na elewacje, czyli jakiś upust na cały ten kram... Ja też chciałabym wylewki robić pod koniec września... Nie mam wprawdzie skończonego dachu, instalacji elektrycznej, tynków i Bóg wie czago jeszcze, ale zamierzam to nadgonić. Nadludzkim wysiłkiem chyba... Zobaczmy, co jutro wywalczy anjamen i jakoś się zorganizujmy. bzyku, coś nie mogę znaleźć, dokąd tobie to ocieplenie mają przywieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 09.09.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Pani Koalo - dzięki za konkretne prowadzenie tematu Co do terminu dostawy to chciałbym te cieńsze styro na przełom Września/Października, a grube 15 cm miesiąc później. Jeśli będzie dobra cena na Hydromax to chętnie wezmę go zamiast EPS100 15cm - czyli 50m2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 10.09.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Tynki ma mi robić firma pana Tracza z listy misiów.Robił u kogoś ostatnio? Jakieś wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 10.09.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Pani Koala, anjamenw sparwie ocieplenia wysłalam uaktualnienie na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 10.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Tynki ma mi robić firma pana Tracza z listy misiów.Robił u kogoś ostatnio? Jakieś wnioski? u mnie robili rok temu. Wszystko było w porządeczku. Tynki wyszły bardzo dobrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 10.09.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Słuchajcie, gdzie można zamówić opierzenie na wymiar we Wrocławiu lub okolicach? Muszę w miarę szybko wykonać opierzenie balkonu... Kedob ja zamwiałam opierzenie w Anerze przy Obornickiej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.09.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Słuchajcie, gdzie można zamówić opierzenie na wymiar we Wrocławiu lub okolicach? Muszę w miarę szybko wykonać opierzenie balkonu... Ja opierzenie do ganku robiłem na ul. Kowalskiego 3 (koło Karmelkowej) w firmie DachBlach - zrobili mi na wymiar na poczekaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 10.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 pod nieobecnośc mojej połówki scurki, jest na urlopie - mam do grupy pytanie o kominiarza. Jeżeli miał już ktoś u siebie takiego pana i ma namiary to chciałbym skorzystać. Najlepiej zaufany, który wyczyści mi dobrze komin i podpowie rozwiazanie wentylacji w kotłowni bo musze szykować się do odbioru budynku. pozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 10.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Słuchajcie dostała wycenę z ekobud.biz z Sobótki montaz szamba kompleksowo włącznie z wykopem, atestami itp 6000zł netto + 500zł ta rura na zewnątrz działki. szambo 10m3 Czy to jest dobra opcja, Daro_k pisałes ze masz za 4500zł netto czy brutto? Wraz z wykopem ta cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.09.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Męzu scur daj mi na Was namiar do faktury na pstryczki plis (na prv)mam pytanie do all - czym się maluje zbiorniki stalowe na szambo? (abizolem? dysperbitem?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 10.09.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ma ktoś do odsprzedania drzwi zewnetrzne na czas budowy? 100/230 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 10.09.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ma ktoś do odsprzedania drzwi zewnetrzne na czas budowy? 100/230 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 10.09.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ma ktoś do odsprzedania drzwi zewnetrzne na czas budowy? 100/230 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 10.09.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Kochani a czy ktoś ma wolną ekipę do robienia dachu bądź zna która nie ma teraz roboty bo moi mnie wpuścili w kanał, mieli zacząć w tym tygodniu ale się wycofali bo ponoć wyjeżdżają za granicę a umówiona z nimi byłam już w styczniu.Pomóżcie proszę jeśli możecie.Jola z Melisy dziękuję za namiary,wolni będą dopiero w grudniu,jak nic nie znajdę to wezmę ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 10.09.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Damro,namiar na dachowców z Miłoszyc, Pan Karwacki tel. 604428025. U mnie robił solidnie ale nie wiem jak u niego z czasem. Dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.09.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Słuchajcie dostała wycenę z ekobud.biz z Sobótki montaz szamba kompleksowo włącznie z wykopem, atestami itp 6000zł netto + 500zł ta rura na zewnątrz działki. szambo 10m3 Czy to jest dobra opcja, Daro_k pisałes ze masz za 4500zł netto czy brutto? Wraz z wykopem ta cena? No więc w Żarach pod Wrocławiem kosztuje to tak: - szmbo betonowe z montażem wykopem transportem (netto): 6m3 = 4500zł 8m3 = 5400zł 10m3 = 5800zł +7%vat - szambo HDPE (z tworzywa szt.) + j.w.: przykładowo 6m3 = 3900zł +1500zł (nie pamiętam za co) - szybkozłączka 700zł (wyprowadzenie na zew działki) Rozmawiałem z biurem i poprosiłem o kontakt z szefem w celu wynegocjowania lepszych warunków dla naszej trójki, czekam na kontakt. Póki co na szambo czycha też domi; może ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.09.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ocieplenie - jeśli chodzi o wełnę to mój kierownik i wykonawcy powiedzieli, że na ocieplne dachu mam kupić wełnę GULFIBER lub Ursa - reszta się nie nadaje (ich zdaniem). Restę własnej specyfikacji na prv wysyłam;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 10.09.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Damro, namiar na dachowców z Miłoszyc, Pan Karwacki tel. 604428025. U mnie robił solidnie ale nie wiem jak u niego z czasem. Dzwoń. Dziękuję za namiary,dzwoniłam ale zawalony robotą. Może u kogoś właśnie kończą dach i nie mają teraz roboty? Pozdrawiam Damro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 10.09.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Słuchajcie dostała wycenę z ekobud.biz z Sobótki montaz szamba kompleksowo włącznie z wykopem, atestami itp 6000zł netto + 500zł ta rura na zewnątrz działki. szambo 10m3 Czy to jest dobra opcja, Daro_k pisałes ze masz za 4500zł netto czy brutto? Wraz z wykopem ta cena? No więc w Żarach pod Wrocławiem kosztuje to tak: - szmbo betonowe z montażem wykopem transportem (netto): 6m3 = 4500zł 8m3 = 5400zł 10m3 = 5800zł +7%vat - szambo HDPE (z tworzywa szt.) + j.w.: przykładowo 6m3 = 3900zł +1500zł (nie pamiętam za co) - szybkozłączka 700zł (wyprowadzenie na zew działki) Rozmawiałem z biurem i poprosiłem o kontakt z szefem w celu wynegocjowania lepszych warunków dla naszej trójki, czekam na kontakt. Póki co na szambo czycha też domi; może ktoś jeszcze? Hmmm czyli podobnie, mu za 10m3 powiedzial 6000zł netto + 7% + 500zł szybkozłączka. Mój sąsiad też by chciał, wiec jak np ktoś chciałby z tego ekobudu (http://www.ekobud.biz) to dajcie znać, może udałoby się też wynegocjować dobrą cenę, a sama firma sprawioa wrażenie bardzo profesjonlanej, i gdzieś czytałam czy firma jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts