MichAsiek 10.09.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witajcie! Ja niestety też po prośbie Tynkarz nas wystawił , a materiał już kupiony leży i się starzeje Ogromnie proszę o jakieś namiary!!! Chcemy robić tynki gipsowe, Knauf kupiony. Czekam na Waszą pomoc, bo jak zwykle nam pomysły się już wyczerpały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.09.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 ja wytachałam zbiornik stalowy 8m3 na szambo za 1000, do tego dofasonuje szybkozłacze i będzie na razie gites, potem sie zastanawoie nad przerobieniem tego na oczyszczałkę lub moze przywloką obiecana kanalizę tylko teraz musze go czyms pomalowac - poratujcie czym to sie maluje -abizolem? Daro K Twój kiero raczy żartywać zapytaj czy drabinki do wchodzenia na nie jak się wklada wełne też mają byc z okreslonych fabryk.... kurcze zwariowac można.... Michasiek sprobuj tu Wójcik Edek - 604842029 jestem bardzo zadowolona - osobiście robię teraz przygotowania pod malowanie i naprawde rzadko gdzie przecieram gładzią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 10.09.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 [ j - osobiście robię teraz przygotowania pod malowanie i naprawde rzadko gdzie przecieram gładzią.... wcześniej papa teraz gładź. zdolna z Cienie niewiasta... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.09.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 no wiesz, albo się ma kasę albo sie robi po godzinach:)a tak serio to cieszy mnie, że własnie zaczynaja sie prace które umiem i moge zrobić (nie są cięzkie w sensie fizycznym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.09.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Xena no cóż, ja pytam to on grzecznie odpowiada;) Wykonawca ocieplenia też, bez konsultacji z kier. wymienił te dwie firmy. Szambo - parkte i domi jeśli budujecie się na zachodzie Wrocławia to bliżej będzie do Żar, jeśli na południu, bliżej do Sobótki - trnasport będzie miał znaczenie w negocjacjach. Ja na wyjściu widzę, że Żary są tańsze , ale się nie upieram. Jeśli obniżycie cenę w negocjacjach to idę z Wami, ale nie zapominajcie, że ja jestem obok Wilkszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.09.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Szambo - wszystko jasne, dostawca z Żar jest skłonny rozmawiać o cenach, jeśli montaże odbędą się niedalejo siebie. Czyli wniosek i pytanie zarazem, kto jeszcze w rejonie zchodnich granic Wrocławia (Mrozów i okolice, Wilkszyn i okolice) potrzebuje szambo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaMa 10.09.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 MichasiekSpróbuj tynki u P. Arkadiusza - 696-045-644 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 10.09.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Jeszcze nawiąże do ogrodzenia frontowego.Chyba nie wydolimy z kasa, zamawiajac front kuty za 30.000zł -tyle kosztują nas okna. Czy orientuje się ktos z was, ile moze kosztować taki fronthttp://www.centrumogrodzen.com.pl/fotosy/G_Ogrodzenia%20drewniane/A_Ogrodzenia%20sztachetowe/osz/images/OK_DSC01423.jpg I czy bramę wjazdową można zrobić przesuwną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.09.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Jestem i chce tylko zameldować, że Pan z Rockwoola myśli jakby nas rozpracować logistycznie. na razie czekam na info od niego.wysłałam mu popoludniu zestawienie Daro-rockwool nie jest zły nie wiem jakie ceny zaproponuje przy Twojej wełnie, zobaczymy. Nie wiem też jak z terminami, czy nie trzeba bedzie wziac wszystkiego razem (albo przynajmniej 1 tir teraz, drugi za np. 2 tygodnie. Kine Twoje zmiany dostałam. pozdrawiam i zamelduję jak sie czegos dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.09.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 może ja bym się jeszcze dorzuciła z wełną 100 - 60m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski1 10.09.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Do Parkte- wydaje mi się ,że dosc drogie bo z tzw.kształtki.Wygląda na cegłe z Bogdanki,można taniej zrobic z prostej cegły.Nie znam ceny tych pięknych przęseł.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 10.09.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Do Parkte- wydaje mi się ,że dosc drogie bo z tzw.kształtki.Wygląda na cegłe z Bogdanki,można taniej zrobic z prostej cegły.Nie znam ceny tych pięknych przęseł. Pozdrawiam Thx za odp. rozwazymy na pewno za i przeciw przy wyborze cegiel itp, chodzi mi o taki ogolny zarys cenowy takiego plotu, oczywiscei to przyklad, ale chodzi mi o poziome sztachety czy jak to sie nazywa kutego na pewno nie zrobimy..gdzie piec, instalacje, ocieplenie, wylewki, armatura, drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 10.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 PS. A znacie moze kogos z Dolnego Śląska kto wykonuje takie ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 10.09.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 PS. A znacie moze kogos z Dolnego Śląska kto wykonuje takie ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.09.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 może ja bym się jeszcze dorzuciła z wełną 100 - 60m2. Xeno! nie ma sprawy ale na palecie jest 108m2 (10ka superrocka) i musisz dać mi znać wczesniej, bo trzeba to logistycznie ustawic żeby ktos, kto się buduje niedaleko Ciebie potrzebował resztę palety. tak jak pisałam najwiekszym problem moze okazac się te pelnopaletowe dostawy. ale dla chcacego nic trudnego, myślę ze ze względu na cenę warto się pogimnastykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Jestem i chce tylko zameldować, że Pan z Rockwoola myśli jakby nas rozpracować logistycznie. na razie czekam na info od niego.wysłałam mu popoludniu zestawienie Daro-rockwool nie jest zły nie wiem jakie ceny zaproponuje przy Twojej wełnie, zobaczymy. Nie wiem też jak z terminami, czy nie trzeba bedzie wziac wszystkiego razem (albo przynajmniej 1 tir teraz, drugi za np. 2 tygodnie. Kine Twoje zmiany dostałam. pozdrawiam i zamelduję jak sie czegos dowiem. NIe twierdzę że jest zły, ale ma inne właściwości niż Gulfiber. Wiadomo, jak się nie da ceny ściągnąć to i Rockwoolem się zadowolę z Wami;) Chętnie porozmawiałbym z tym naszym opiekunem na temat rodzaju wełny na poddasze (20cm+10cm). Aniu daj mi namiar do niego na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 10.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Byłam dziś w Budusie w sprawie drzwi i Pan prosił żebym przekazała że chciałby się skontaktować z P. Semeniuk, bo nie ma telefonu do was a mówił że trzeba juz odbierać drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 10.09.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 anjamen A jak się mają te dostawy całopaletowe do Rockpaków? Ja przez chwilę będę musiała potrzymać wełnę na zewnątrz. Mogę nawet zwiększyć zamówienie, żeby dostać Rockpaka. Wzięłabym wtedy 5 Rockpaków Toprocka (250m2). Czy za Rockpacki więcej się płaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 10.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 No i qrka, skąd bierzesz info, ile m2 włazi na paletę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts