Xena z Xsary 12.09.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Pan Golonka tak mnie urzadzil ze gazu w tym roku najprawdopodobniej nie bede miala, niech go popiesci ups..... to ostattnio dziwna cecha projektantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.09.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 witam szanowną grupę...... Po długiej przerwie. Niestety. Chęć szybkiego wprowadzenia się do domu okupiłem totalnym brakiem czasu. Od 2 tygodni mieszkamy już na nowym więc mogę z całą pewnością stwierdzić, że zostaliśmy rasowymi "wsiokami". gratulki z zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 12.09.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Blinkey teraz cygaro kawa i relaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 12.09.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 I jeszcze jedno pytanie. Szukam kamyczka do opaski wokół domu. Najlepiej w jasnym kolorze i wielkości około 6-8cm. Wszystkie niesorty z kopalni piasku itd itp wyglądają niezbyt wyjściowo i z tej opcji zrezygnowaliśmy. Czy ktoś wie gdzie takie cuś można kupić? Pozdrawiam Obywatel Gminy Czernica otoczaki, takie ładne okrągłe możesz kupić u Ryczkowskiego ale tanio pewnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 12.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Droga grupo drzwiowa. Zamawiamy drzwi u Pana Koniecznego - ma on na głowie jeszcze pierwszą grupę i prosił, żebyśmy w miarę możliwości przychodzili do niego zamawiać już wybrany model drzwi. Zamawiać możemy do końca Września - ja planuję pod koniec, bo jeszcze nawet dachu nie zaczęli mi robić. Hasło oczywiście na priv - znajomych chętnych do zakupów dołączajcie ilu się da (mam nadzieję, że po tym co piszę nie dolączy pół Dolnego Śląska) )) A teraz trochę prywaty: - po ostatnich rozmowach i wycenach planuję do kotłowni i garażu Porta EI 30 i wejściowe Cal - wszystko z Budus, natomiast wewnętrzne Grot - jeśli jeszcze komuś podobają się te drzwi to może zmontujemy grupę i powalczę o rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 12.09.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ja tez chyba będę zamawiać pod koniec września, bo nadal walczę z bankiem i raczej nie mam wyjścia ale jak dam radę to poszłabym dogadać model, wzór oraz oczywiscie cenę zatem SUSPENSER poproszę hasło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 12.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Mam pytanko Czy jest ktoś chętny do wspólnego zakupu okien dachowych Velux gdzieś na przełomie październkia - listopada. ????????? Pytanie rzucam na razie orientacyjnie - jesli było by naw więcej to może uda się wywalczyć dobry rabat Ja bym była zainteresowana Ja też, potrzebuję siedem. W razie zmasowanego ataku na jakąś ofertę proszę o wiadomość na priva bo zdarza się ż z braku czasu bardzo długo nie zaglądam na forum Pozdrawiam Jacek Witam. Ja z kolei szukam osób, które chciałyby kupić okna dachowe trochę wcześniej (jeszcze we wrześniu). Mam już uzbierane zamówienie na 10 szt. i przeprowadzone wstępne rozeznanie cenowe. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam grupe, Mam pytanie do osób mieszkających w Kamieńcu/Gajkowie/Dobrzykowicach/Nadolicach itp i korzystających z wody dostarczanej przez gminę Czernica. Stosujecie w swoich instalacjach jakieś filtry na wode? Od zamieszkania zauważyłem, że w czajniku, wannie i innych urządzeniach osadza sie taki nalot kamieniopodobny czego w takim stopniu nie uświadczyłem mieszkając we Wrocku i w związku z tym mam pytanie do mieszkańców jak sobie z tym radzą? Obawiam sie bowiem o swoją instalację i zasobnik na wode Pozdrawiam, Wojty (właściwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 12.09.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 I jeszcze jedno pytanie. Szukam kamyczka do opaski wokół domu. Najlepiej w jasnym kolorze i wielkości około 6-8cm. Wszystkie niesorty z kopalni piasku itd itp wyglądają niezbyt wyjściowo i z tej opcji zrezygnowaliśmy. Czy ktoś wie gdzie takie cuś można kupić? Pozdrawiam Obywatel Gminy Czernica My braliśmy cienkie płyty granitowe na cokół w kolorze beżowym czy jak kto woli rudym, nieregularne w firmie http://www.granex.com.pl ze Strzegomia. Mają naprawdę duży wybór różnych kamieni i zajmuja własnie ich obróbką. My wybraliśmy najmniej obrobione, ale mają też bardzo elegancko przycięte i dopasowane pod wymiar i wymagania klienta. Gratulacje z okazji przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 12.09.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jeszcze raz gorąco dziękuję wszystkim za telefony do tynkarzy - kedob, smiejus, dabell Pojawiło się malutkie światełko w tunelu, ale jeszcze nic nie wiadomo, więc na razie cicho sza... Pozdrawiam Was serdeczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 12.09.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Projekt wewnętrznej instalacji gazowej - szybko !!! 691 708 364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 12.09.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Blinkey - gratuluję przeprowadzki Nie ma to jak mieszkać na wsi Wojty - u nas też jest z problem z tym nalotem kamiennym. Narazie nic z tym nie robiłam, ale zaczyna mnie to denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 12.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Panie Janie,bardzo Panu dziękuję za wytłumaczenie w kwestii styropianu akustycznego. Teraz wszystko się rozjaśniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 12.09.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 anjamen posłałam na priva namiar na siebie , sorki że dopiero teraz ale dziś cięzki dzieńpozdowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 12.09.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 GosiaIAdam gratuluje pozwolenia. my tez w tym roku tylko zero robimy. ja mialam zaprzyjaznionego murarza ale on mieszka zbyt daleko od was. pytajcie, zero to kwestia kilku dni i gotowe, na pewno ktos bedzie mial luke w robocie i podskoczy. mialam 2 kolezanki w prusicach za czasow kiedy pracowalam we wrocku. swietne dziewczyny. kontakt sie urwal ale pamietam o nich. zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 12.09.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam grupe, Mam pytanie do osób mieszkających w Kamieńcu/Gajkowie/Dobrzykowicach/Nadolicach itp i korzystających z wody dostarczanej przez gminę Czernica. Stosujecie w swoich instalacjach jakieś filtry na wode? Od zamieszkania zauważyłem, że w czajniku, wannie i innych urządzeniach osadza sie taki nalot kamieniopodobny czego w takim stopniu nie uświadczyłem mieszkając we Wrocku i w związku z tym mam pytanie do mieszkańców jak sobie z tym radzą? Obawiam sie bowiem o swoją instalację i zasobnik na wode Pozdrawiam, Wojty (właściwy) jeszcze nie mieszkamy ale zamierzamy zainstalować zmiękczacz. Sąsiadka musiała wyrzucić zmywarkę i kran... niestety Zmiękczacz powinien uchronić krany, pralkę i instalacje przez zniszczeniem niestety trochę to ustrojstwo kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi 12.09.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Wojty My się budujemy w Dobrzykowicach i nasz hydraulik od razu nam zaproponował odkamieniacz do wody, tak więc mamy już założony. Początkowo traktowaliśmy to z mężem jako być może niepotrzebny bajer i naciąganie nas trochę przez hydraulika. Ale po tym, co tu przeczytałam, to widzę, że dobrze się stało i możemy być wdzięczni hydraulikowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 12.09.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam Na dniach musze wybrac firme ktora zamontuje butle podziemna i bedzie mnie zopatrywala w gaz. Jesli macie zbiornik podziemny na gaz to ile was kosztowala instalacjai jakie sa aktualne ceny gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 12.09.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam jakie macie parapety zewnetrznestal, plastik, kamien czy klinkier i ile kosztowaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 12.09.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Chciałam się podzielić z Wami moją radością - cały nasz domek ma podłogę !!! Na piętrze i w gabinecie wczoraj został ułożony parkiet. Teraz czekamy miesiąc i będziemy cyklinować i lakierować. Mogę polecić naszego parkieciarza dla planujących parkiet - ale nie wcześniej niż w lutym, marcu 2008r - II wice mistrza Polski 2006 w układaniu parkietu - p. Grzegorz Kaczmarek 604599852. Powołujcie się na forum Muratora (uprzedziłam go o tym). Fachowiec jak rzadko - perfekcyjnie dokładny, terminowy, do tego sympatyczny i kulturalny. Cenowo zupełnie normalnie rynkowo, a jakość super. Dodatkowo mogę wystawić laurkę panu Janowi Zarembie - Janzarowi. P. Grzegorz poprosił o namiary na niego po pierwszej wizycie u nas i obejrzeniu wylewek.Stwierdził, że są idealne. Dzisiaj mi mówił, że widział właśnie dom z wlewkami od p. Jana. Zapytał kto robił, bo sam ma już namiar na świetnego wykonawcę - inwestor na to że może polecić super fachowca. Po czym okazało się że obie strony mówią o naszym forumowym guru - Janzarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts