Daro_K 17.09.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Kochani forumowicze!Jeśli chcecie coś zamówić ze styropianów lub innych materiałów podaję kontakt na moją hurtownię w Jelczu-Lskowicach: pani Sylwia 713186626; ([email protected]). Proszę tylko powołać sie, że jesteście od Darka z forum internetowego . Ceny od podanych przeze mnie będę dla Was jeszcze niższe. Jest to grupa PSB, więc teoretycznie mają wszystko.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.09.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Pani Koalo i jak wyszły te tynki? Ile teraz trzeba za nie zapłacić i ile poszło materiału. Też mam ściany z ytonga, więc są równe. Nie wiem czy lepiej samemu kupować materiał, czy zdać sie na wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 17.09.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Pani Koalo,mnie tez czekaja niedlugo tynki , tez jestem zainteresowana jak to cenowo wyglada i czy lepiej material samemu kupowac czy lepiej zeby wykonawca wszystko wzial na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.09.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Tynki wyszły super. Robi mi ekipa pana Tracza (501283928), na Knaufie. Zdecydowałam się na usługę z materiałem- nie mam zdrowia szukać teraz ofert itd. Widziałam jak przywieźli 2 palety Knaufa (domek 160 użytkowej) Wyszło 27zł/m2. Nie wiem, czy to dużo, czy mało. Ważne dla mnie było, żeby ekipa była fachowa i nie narobiła mi baboli, bo poprawianie kosztuje drugie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 17.09.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Przy okazji tynków wewnętrznych mam pytanie czy Wasi wykonawcy mają jakieś preferencje co do konkretnych tynków gipsowych? My tez w niedługim czasie będziemy kupować materiał i nie bardzo wiemy jakiej firmy tynk wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 17.09.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Widzę że w między czasie Pani Koala już odpowiedziała na moje pytanie zanim zdążyłam je napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Uwaga - rozpracowuję temat filtrów i zmiękczaczy - prowadzę rozmowy nt szczegółów technicznych, pytam o wszystko i czepiam się o pierdoły - jak już wszystko będę wiedział napiszę co i jak. Przy okazji podpytuję o rabat na filtry dla większej grupy, więc może jesteście zainteresowani utworzeniem takiej ? ja też jestem wstępnie zainteresowana zmiękczaczem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 17.09.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ja zmiększczacza na zasadzie soli nie mogę - POŚ biologiczny ale może jakieś urządzenie mogłoby poprawić parametry wody? Jeżeli byłaby taka możliwść to chętnie się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 17.09.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam i od razu pytam W dalszym ciągu szukam dobrej ekipy do tynków zewnętrznych. Mała informacja dla szukających styropianu. Ja szukałem po calej okolicy i w końcu kupiłem w Arisie. Wyszło najtaniej (Styropian kupowałem na 3 budynki. Próbowalem kupić w fabryce to mnie właśnie tam odesłali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniarm 17.09.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Też jestem bardzo zainteresowana tematem zmiękczacza wody. Mój hydraulik namawia mnie na niego koszt to około 2000 pln. Na początku byłam przeciwna, ale jak popytałam sąsiadów to mówią że to dość potrzebny zakup. Martwię się tylko jakością wody do picia (dwoje małych dzieci) bo tam trzeba wsypywać jakąś sól. Jeśli ktoś może coś doradzić to z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 17.09.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Aktualna jest tez sprawa okien Velux. Na razie mam uzbierane 14 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 17.09.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Jeżeli ktoś z Was ma namiary, gdzie można kupić z upustem większym niz 25% to z chęcią skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniarm 17.09.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Chciałabym też zasięgnąć opinii na temat zakupu w niemieckich supermarketach budowlanych np. Hornbach. Ostatnio romawiałam ze znajomymi mieszkającymi niedaleko granicy z Niemcami. Mówili że będą tam kupować termostaty do kaloryferów, bo tam kosztują ok. 10 euro i to jest ponad dwa razy taniej niż w Polsce. Ponoć tańsze są kaloryfery, ale tu jest problem z transportem. Znaleźli też deski podłogowe za ok. 40 zł. za m (takie które trzeba potem polakierować). oglądał je jakiś stolarz i mówił że jest to bardzo dobrze wykinana deska podłogowa i świetna jakościowo. Czy ktoś coś na ten temat wie lub mógłby sprawdzić? Może utworzymy jakąś grupę kupujących kaloryfery i deski? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.09.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Velux - mam kontakt na lepsze rabaty - ale do ustalenia indywidualnie. Oto namiar: pani Justyna 713253819 powołajcie się na Darka z forum interemtowego. Tutaj pole manewru jest większe przy dużych zamówieniach i naprawdę w tym wypadku warto zgrać się na poziomie min 30 okien.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 17.09.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 hej, od piątku mamy drzwi w domku. Chciałam pochwalić panów montażystów z Budusa, bo wszystko poszło wzorowo i faktycznie drzwi otwarte w dowolnej pozycji ani drgną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.09.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 no to gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 17.09.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Kochani forumowicze! Jeśli chcecie coś zamówić ze styropianów lub innych materiałów podaję kontakt na moją hurtownię w Jelczu-Lskowicach: pani Sylwia 713186626; ([email protected]). Proszę tylko powołać sie, że jesteście od Darka z forum internetowego . Ceny od podanych przeze mnie będę dla Was jeszcze niższe. Jest to grupa PSB, więc teoretycznie mają wszystko. powodzenia Pani Koala, as 24 jakbyscie sie zdecydowali na zakup w Jelczu styropianu na fasade to ja bym sie pisala na transport wtedy do mnie styropianu na wylewki i papy (ja 2 wioski za wami), dzwonilam do pani Sylwi, chcialaby z tego jakies zbiorcze zamowienie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.09.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Mam wszystkie dane, więc skontaktuję się jutro z panią Sylwią. Zobaczymy co zaproponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 17.09.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Pani Sylwia od jutra idzie na urlop, będzie w pracy 24.09Jeżeli uda nam się zgrać i zamówić razem to cena może zejść do 145zł za EPS70 i 175zł za EPS100, są to ceny brutto.Pani Sylwia mówiła też że dobrze by było zgrać się również na klej do styropianu i ewentualnie na tynki bo wtedy może i na te materiały będzie można jakąś dobrą cenę uzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 17.09.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 witajcie podeślijcie hasło do zamawiania drzwi w Budusie jaki jest rabat na drzwi Pol-skone? chcę zamówić w sumie 11 sztuk drzwi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts