kine 17.09.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Pani Koala, poniewaz duzo zawirowan mialam z tym akustycznym styropianem i innymi, nie wiem o czym ostatnio cie informowalam wiec wyslalam na priva co i jak na wszelki wypadek, pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.09.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Co do styro do ocieplenia zewnętrznego budynku, to interesuje nas tylko cały zestaw (klej do styro, klej do siatki, siatka, grunt pod tynk, tynk. Hmm, a nikt inny oprócz pani Sylwii tam tematu nie podejmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.09.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Co do styro do ocieplenia zewnętrznego budynku, to interesuje nas tylko cały zestaw (klej do styro, klej do siatki, siatka, grunt pod tynk, tynk. Hmm, a nikt inny oprócz pani Sylwii tam tematu nie podejmie? Ja Wam radzę mówić z Panią Sylwią , a Wy róbcie jak chcecie ... a może ona sama zaproponuje jakieś rozwiązanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 17.09.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Co do styro do ocieplenia zewnętrznego budynku, to interesuje nas tylko cały zestaw (klej do styro, klej do siatki, siatka, grunt pod tynk, tynk. Hmm, a nikt inny oprócz pani Sylwii tam tematu nie podejmie? Zapomniałam dodać że podane ceny to są ceny na dzień dzsiejszy a realizacja zamówienia 2-3 dni Ja jednak zdecyduję się poczekać do przyszłego tygodnia aż Pani wróci z urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.09.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Co do styro do ocieplenia zewnętrznego budynku, to interesuje nas tylko cały zestaw (klej do styro, klej do siatki, siatka, grunt pod tynk, tynk. Hmm, a nikt inny oprócz pani Sylwii tam tematu nie podejmie? Zapomniałam dodać że podane ceny to są ceny na dzień dzsiejszy a realizacja zamówienia 2-3 dni Ja jednak zdecyduję się poczekać do przyszłego tygodnia aż Pani wróci z urlopu. Kochani kto może niech czeka az pani Sylwia wróci z urlopu, bo STYROPIAN TANIEJE Z DNIA NA DZIEŃ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimki 17.09.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam, słyszałem, że w Chrząstawie Małej mają budować jakąś drogę wewętrzną. Czy ktoś coś wie na ten temat? Czy można gdzieś zobaczyć mapkę, albo chociaż opis z zaznaczoną tą drogą? pozdrawiam bimki też coś na ten temat słyszałam, to ma być a'la obwodnica dla Chrząstawy bo aktualna droga bardzo wąska no właśnie, tylko nie mogę się dokopać do informacji jak ta droga ma iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Co do styro do ocieplenia zewnętrznego budynku, to interesuje nas tylko cały zestaw (klej do styro, klej do siatki, siatka, grunt pod tynk, tynk. Hmm, a nikt inny oprócz pani Sylwii tam tematu nie podejmie? Zapomniałam dodać że podane ceny to są ceny na dzień dzsiejszy a realizacja zamówienia 2-3 dni Ja jednak zdecyduję się poczekać do przyszłego tygodnia aż Pani wróci z urlopu. Kochani kto może niech czeka az pani Sylwia wróci z urlopu, bo STYROPIAN TANIEJE Z DNIA NA DZIEŃ. No to czekamy na panią Sylwię i niech udany urlop ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.09.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Zapomniałam o kablu do pokojowego regulatora ogrzewania... A ściana już otynkowana... Dzisiaj... A jutro będziem kuć... Ciekawe gdzie jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 17.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Xena:Ta wełna to jeszcze aktualna? Jak ktoś jest zaintresowany to służę kontaktem na panią architekt od ogrodów, zajmuje się również aranżacją wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 17.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Hej witam jestem tu nowy i szukam firmy która w okolicach wrocka zakłada rekuperatory i jakie najlepsze teraz są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.09.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 kedob,jesli dzisiaj nie wezmie jej Jola to do jutra będzie aktualne Jesli do jutra nikt nie zechce to idzie w kubeł.To jest odpad z wełny - idealnie się nadaje do wrzucenia w strop lub w podłoge na legarach.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 18.09.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Zapomniałam o kablu do pokojowego regulatora ogrzewania... A ściana już otynkowana... Dzisiaj... A jutro będziem kuć... Ciekawe gdzie jeszcze... Do regulatora idzie kabel sygnałowy chyba 3 żyłowy. Bardzo cienki także chyba nie narobią dużo strat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 18.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Hej witam jestem tu nowy i szukam firmy która w okolicach wrocka zakłada rekuperatory i jakie najlepsze teraz są. Najlepszy rekuperator - czyli takie jakie tobie będzie odpowiadał . Są różne rekuperatory, ja będę miała z firmy EM-ka http://www.rekuperatory.pl - Storkair 350 przeciwprądowy. Zakładali mi instalację, robili wcześniej projekt. Centralka będzie montowana w październiku. Polecam, współprca bardzo dobra. Na forum są osoby, u których będa inne centrale. Może się odezwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 18.09.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Mam pytanko do osób które robiły instalacje ciepłej i zimnej wody, centralnego ogrzewania gdzie kupowaliście swoje materiały? My zamierzamy zrobić instalację z rur Alu-pex i zakupić piec na ekogroszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 18.09.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Hej! Nie potrzebuje ktoś ociepleniowca? Mi przesuwają się terminy i chciałabym oddać go w dobre ręce, żeby mi się nie zmył gdzieś w sinej dali... Tanio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 18.09.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 doska Moje materiały brał wykonawca w Tanim grzaniu na Grabiszyńskiej. Ma tam 30% rabat. Ja w życiu nie dostałabym takiego. Każdy z tych wykonawców ma dobre rabaty w innej hurtowni. Kwestia tylko, czy chce się nimi dzielić, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 18.09.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam A ja ponawiam pytanie: Ile placiliscie za robocizne wykonania wylewek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 18.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 z ułożeniem styro i folii w czerwcu 12 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roofwindows 18.09.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Aktualna jest tez sprawa okien Velux. Na razie mam uzbierane 14 szt. Wpadnijcie do mnie na ul.Krakowską 93-105 pn-pt 8-16 sobota 8-13 to sie dogadamy. Radzę to zrobić jeszcze we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 18.09.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 roofwindows: a ile punkcików rabatu oferujesz? Ja mam juz w tej chwili 26,5%. Chciałbym finalizować sprawę w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts