secam 19.09.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 tak pozatym to gdzie jedziecie na sylwka:) Xena Super pytanie organizujesz grupę sylwestrową A tak na powaznie my chyba nigdzie - trzeba kasę zbierać na okna W tamtym roku byliśmy w rynku i było super Może teraz też pójdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 19.09.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 kochani ja z pytankiem, nie wiecie skąd we Wrocku zorganizować tekturę falista do przykrycia gotowych podłóg PS. optymalnie po stronie Wrocław Korona, Kamieniec, Dobrzykowice, Jelcz-Laskowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 19.09.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam Grupę.... Muszę się Wam pochwalic, że po 15 miesiącach walki ----budowa zakończona!!! / prawie ... -jeszcze tylko trzeba sztachety wrzucic na stelaż ogrodzenia i drzewka zasadzic / Od soboty mieszkamy już w Długołęce..... Teraz walczę z zagospodarowaniem szaf --bo okazuje się, że nasze stare 35m2 --było bardzo pakowne Pozwole sobie jednak wpadac czasami na forum grupy wrocławskiej , ok? pozdrawiam MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 19.09.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Pani Koala, Pytałaś mnie kiedys czym impegnowałam cegłe Kupiłam w Castoramie ----prfeparat FASADA PRO -----firmy PRIMACOL---nie wiem czy super impregnuje ---ważne , że nie zostawia białych nalotów /jak ten pierwszy kupiony do testów / i nie ma efektu świecenia ---bo to mi się nie podoba. MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 19.09.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 kochani ja z pytankiem, nie wiecie skąd we Wrocku zorganizować tekturę falista do przykrycia gotowych podłóg PS. optymalnie po stronie Wrocław Korona, Kamieniec, Dobrzykowice, Jelcz-Laskowice Ja brałam bele tektury z Leroy Merlina , podejrzewam, że będzie w każdej Castoramie. Za 100m2 mąż zapłacił ok. 150zł. Zabezpieczałam parkiety w sobotę, ąączyłam w kilku miejscach pasy tektury zwykłą szeroką taśmą pakową, przy wejściach dość mocno, żeby się nie haczyło przy chodzeniu. MTW1 - gratulacje, ale zazdroszczę . Z tym pytaniem to chyba żart . Dopiero teraz możesz służyć pomocą - spokojnie bo już nie na wojnie budowlanej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 19.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam Grupę.... Muszę się Wam pochwalic, że po 15 miesiącach walki ----budowa zakończona!!! / prawie ... -jeszcze tylko trzeba sztachety wrzucic na stelaż ogrodzenia i drzewka zasadzic / Od soboty mieszkamy już w Długołęce..... Teraz walczę z zagospodarowaniem szaf --bo okazuje się, że nasze stare 35m2 --było bardzo pakowne Pozwole sobie jednak wpadac czasami na forum grupy wrocławskiej , ok? pozdrawiam MTW1 gratulki mtw WIELKIE GRATULKI my się już nie możemy doczekać zakończenia swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 19.09.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja brałam bele tektury z Leroy Merlina , podejrzewam, że będzie w każdej Castoramie. Za 100m2 mąż zapłacił ok. 150zł. Zabezpieczałam parkiety w sobotę, ąączyłam w kilku miejscach pasy tektury zwykłą szeroką taśmą pakową, przy wejściach dość mocno, żeby się nie haczyło przy chodzeniu. dzięki dabell, jak widać rozwiązania najprostsze bywają najskuteczniejsze... jakoś nie pomyślałam o Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 19.09.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Do nowopowstającej grupy kablowejW tej chwili można dostać bez problemu kable w następujących cenach:YDYp 3x1,5 po 164 zł za 100 mYDYp 3x2,5 po 238 zł za 100 mMusiałoby się kilka km uzbierać to napewno będzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 19.09.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Bez f-ry można znaleźć jeszcze taniej ale jakby co to ja nic nie widzialem ani nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 19.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 kochani, nie wiem kiedy nadrobię te mnóstwo stron, które napisaliście jak mnie nie było (Krym). Bardzo prosze o poratowanie namiarami na sprawdzonych fachowców ds. wodno-kanalizacyjno - CO i szambo. Po naszym słuch wszelki zaginał, nie odbiera telefonów i w ogóle nie ma z nim żadnego kontaktu a czas nagli.... Tym bardziej, ze szambo ma byc tymczasowe tak maksimum na 2 lat a- potem podpinają nas do kanalizy miejskiej.Musimy sie wyrobić przed zimą, bo potem będa schły wylewki a jak widzę to trochę czasu potrzeba......... a chciałabym się wprowadzać na Wielkanoc (co jak widzę również sie oddala.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 19.09.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam serdecznie ! ZUCH - polecam z całego serca mojego fachowca - Marcin Ostrowski 691 662 120 , robił mi C.O. WOD-KAN, kominek z płaszczem wodnym , kotłownie , hydrofor . mtw1 - GRATULACJE , MUSICIE DOBRZE OPIĆ , ŻEBY SUPER SIĘ MIESZKAŁO . KOCHANI OGŁOSZENIE SPECJALNE - ODDAM ZIEMIE , HUMUS KTÓRY ZOSTAŁ Z MOICH FUNDAMENTÓW - MARCINKOWICE , zainteresowanych zapraszam na PRIVA . pozdrawiam MARPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 19.09.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 mtw1 Gratulacje Co do cegły, to oczyszczaliście ją z resztek wapna? Ja chcę to wapno zostawić i ciekawam jak będzie wyglądało po impregnacji. Możesz mi przesłać zdjęcie? [email protected] Do końca tygodnia będę po tynkach wewnętrznych, wyleweczki i będę dopieszczać moją cegłę... Miało jej być mniej, ale z powodu braku materiałów pociągnęliśmy z nią ostro i wyszło niespodziewanie fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 19.09.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja potrzebuję humusu. Tak z 10 wywrotek na dobry początek. Xena, po ile i kto ci wozi? Ja dostałam ofertę 350 za 22t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 19.09.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Pani Koala A czy sprawa welny cie zaciela??? Bo wyslalem maila do Anjamen i teraz nastala cisza.... Czy bedziesz jutro na budowie - podjechalbym zobaczyc tynki. Mam nagrana ekipe do cementowo-wapiennych, ale moze jednak zmienilbym na gipsowe bo szybciej sie je wykonuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 19.09.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 as24 Na budowie byłam dzisiaj i będę w piątek. Tynkarze cały czas tam pracują, to wpadnij sobie obejrzeć jako sąsiad i znajomy Dzwoniłam do pana Marka od wełny, potwierdziłam zamówienie. Biorę po 20.10, bo powinnam być już wtedy po wylewkach i w razie co mogę to schować do środka. Pan zaproponował mi też styro do ociepleń z jakimś systemem klejowym, miał dosłać info na maila o tym systemie, ale jakoś mu schodzi. Byłam dzisiaj na spacerze z Synkiem Pingwinkiem koło twojego domu i normalnie kolega to startuje na najpiękniejszy dach w całej wsi. Super to wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.09.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 czy ktos ma może jakiegos kominkowca do polecenia? Kulkowy mi sie podoba w sensie DGP ale koszt zabudowy kominka przekroczył koszt jego zakupu i tego zdaje sie nie przełknę... nam robił kominkarz z Żarskiej (za Leśnicą) - firma nazywa sie GRANAR 071/ 349 32 69 bylismy bardzo zadowoleni - mozna się bylo dogadać w sprawie wyglądu (mieliśmy zdjęcie a potem oni próbowali to zrobić), cena też była OK...ale to było 2 lata temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 19.09.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam wszystkich Jestem nowa i z taka niesmialoscia zapytam: Czy znajde tutaj kogos z okolic Swidnicy (tej miedzy Wrockiem a Walbrzychem), kto moglby mi podac namiar na dobrego sprawdzonego konstruktora budowlanego? architekta? Musze wyremontowac domek (kosteczke) i nie wiem od czegu zaczac podziwiam WAS wszystkich budujacych od podstaw Z gory dziekuje za kazdy namiar (te anty namiary tez chetnie przyjme ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.09.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Daro_K - jestem bardzo ciekawa rezultatów po pierwszej zimie, a planujesz do tego gwc?I jakie to ma filtry EU7?Grzałka wstepna i wtórna? Przekaże uwagi i info napewno. GWC robię już teraz za parę dni, aby się już asymilował w gruncie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.09.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Pani Koala, Pytałaś mnie kiedys czym impegnowałam cegłe Kupiłam w Castoramie ----prfeparat FASADA PRO -----firmy PRIMACOL ---nie wiem czy super impregnuje ---ważne , że nie zostawia białych nalotów /jak ten pierwszy kupiony do testów / i nie ma efektu świecenia ---bo to mi się nie podoba. MTW1 Cegła - szkam nadal cegły całej lub połówek na moją ścianę kominkową. Może jakieś fajne namairy macie. Patrzyłem w Innych Meblach w Centryum Borek, ale tam jest dość droga. Kable - no to kto jest koordynatorem? i gdzie kupujemy?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 19.09.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 kedob: Tato Joli już ją zabiera... sorki, ale ...ile tego potrzebujesz? Xena: Urządzają mnie ze 3 worki 120l. Mam do zapchania dziurę i odpad mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts