Jola z Melisy 21.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ja tez jestem chętna na bramę. Z jakimś sympatycznym rabatem oczywiście. Czyżby nowa grupa zamówieniowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 A ja mogę polecić kolejnego fachowca: stolarza, który zrobił nam kuchnię. Jesteśmy z niej baaardzo zadowoleni. I z ceny też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 21.09.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Iwona a jak w końcu zamontowaliście te halogeny w suficie na poddaszu? Macie tam jakiś specjalny patent na montaż w wełnie czy tak po prostu je osadziliście? Bo z tych opraw które oglądałam to niby wymagają minimum 5 cm luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pm2000 21.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witam, czy możecie polecić kogoś/firmę kto zeszlifowałby większą ilosć płytek (krawędzie) pod kątem 45' (sfazował) oraz naciąłby płytki na połowę ich grubości (tak żeby po zafugowaniu powstało coś w stylu jednokolorowej mozaiki)? pozdrawiam, pm2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 21.09.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Iwona a jak w końcu zamontowaliście te halogeny w suficie na poddaszu? Macie tam jakiś specjalny patent na montaż w wełnie czy tak po prostu je osadziliście? Bo z tych opraw które oglądałam to niby wymagają minimum 5 cm luzu u mnie elektrycy wymyślili, żeby od góry na halogen nałożyć ok. 10 cm kawałki rury PCV 110 tak żeby odsunąć halogen od wełny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 21.09.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dzięki za odpowiedzi w kwestii kabli TV i do internetu Faktycznie muszę przemyśleć temat - czy 1 koncentryk nie wystarczy skoro już teraz większość sygnałów jest cyfrowych - wtedy może nim lecieć internet, radio, TV itd. ? Tomek i Ewa - co do rabatu na Dierre to proponuję spytać w Budusie podając hasło naszej grupy drzwiowej, które wysyłam na priv O rabat na Horrmann jeszcze nie spytałem w Budusie, bo ostatnio trochę się nie wyrabiam - może ktoś z Was spyta i napisze na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 22.09.2007 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Iwona a jak w końcu zamontowaliście te halogeny w suficie na poddaszu? Macie tam jakiś specjalny patent na montaż w wełnie czy tak po prostu je osadziliście? Bo z tych opraw które oglądałam to niby wymagają minimum 5 cm luzu kupiliśmy takie puszki do montażu halogenów w wełnie na http://www.halogen.pl Jak ktoś ma ochotę i czas to moze popróbować z jakimiś doniczkami, czy kawałkami rury PCV jezeli wytrzyma to temperaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.09.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Faktycznie muszę przemyśleć temat - czy 1 koncentryk nie wystarczy skoro już teraz większość sygnałów jest cyfrowych - wtedy może nim lecieć internet, radio, TV itd. ? Puszczenie po jednym kablu (koncentryk+internet) powinno wystarczyć po dwa to taka full opcja w razie przwiercenia czy awarii. Pisąłem wcześniej o puszczeniu sygnału zwrotnego np od telewizora w salonie do centralki- jesli puścisz tylko koncentryk to można to puścić z powrotem po kablu sieciowym. (a jest to fajna rzecz bo możesz np oglądać w innych pokojach sygnał z wideo czy Dvd puszczony z innego pokoju). Ja bum na twoim miejscu puścił tak * wszystkie pokoje tylko po 1 kablu koncentryk + sieć * a do salonu gdzie będzie cały sprzęt puścić sparowane czyli 2x koncentryk i 2 x sieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoorro1 22.09.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Witaj droga grupo! Potrzebuję na cito rynny, plastikowe.Dodrze, że dekarz ma poślizg bo potrzebowałabym je na wczoraj a tak sobota i niedziela jest na szukanie. Poratujcie biedną kobietę bo mój facet w pracy, więc temat rynien spadł na mnie. A co do Budusa, to zamawiałam w zeszłym tygodniu drzwi zewnętrzne ( oczywiście Cala ) i pan Konieczny nie zapytał mnie nawet o hasło.Wystarczy powiedzieć, że z grupy budującej. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź co do rynien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Ewa 22.09.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Witam! w salonach z drzwiami Dre "standardowo" proponuja 10% rabatu. Czy ktos wie ile realnie(gdzie/z kim rozmawiac) mozna otrzymac przy niewielkim zamowieniu ok 6-7 drzwi z oscieznicami? KURCZE pomyliłem nazwę...chodziło mi o drzwi DEWRO.... będę wdzięczny za odpowiedź... ze strony BUDUSU wynika że nie prowadzą takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.09.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Kulko - gratulacje! W domku są bardzo ładne jesienne desenie... Iwonko, daj namiar na stolarza i File - malarza. Pani Koala - styropianu jeszcze nie kupiłam. Mam w Waldanie zniżkę, ale przygladam się czy wy bez znizki nie kupicie taniej...Moze ktoś kupował pape termozgrzewalną i wie gdzie jest tanio... SUSPENSER - to w Budusie można kupić bramy garażowe? A czy wiecie ,że w Mirkowie jest producent bram - ich towar sprzedaje MSKarfil na ul. Czekoladowej. Jakość podobna do Wiśniewskiego, a cena o 600zł mniejsza. Utworzmy grupe bramkarzy Ja potrzebuje 2szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 22.09.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 A ja mam wreszcie cały dach! Wprawdzie jeszcze bez gąsiorów na szczycie, ale to pikuś! No i dzisiaj skończyli mi tynki! Potwierdzam, że pan Tracz z listy misiów jest naprawdę godny polecenia. Pełna profeska. W czwartek zaczynam się zalewać, więc muszę nabyć ten styropian. Kogoś też pili na dostawę w przyszłym tygodniu, czy będziecie czekać dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Natalio, ja jestem chętna na bramę garażową. Zorro, dobrą cenę na rynny pvc Marleya dali mi w Gai na Opolskiej . Rynny są od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blick 22.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Witam! Szukam solidnej firmy, która wybuduje dom z bali (mam projekt) pod Wrocławiem. Zastanawiamy się nad Aromexem, ale dzisiaj widziałem ich spartaczoną robotę pod Sobótką i ręce mi opadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 PANI KOALO! Jak bedziesz dzwoniła do p. Sylwi od Daro w sprawie styropianu, proszę wspomnij tez o mnie. ja ciągle zapominam zadzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wari 22.09.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Czy ktoś może polecić firmę która buduje ogrodzenia. Chodzi mi o zwykłe ogrodzenie z siatki (pleciona ocynkowana) z podmurówką (raczej prefabrykaty) długości ok. 180 m. Na działce nie ma wody ani prądu, firma musi być samowystarczalna w tym zakresie. Działka jest koło Laskowic-Jelcza. Chodzi o firmę, która zajmuje się budową ogrodzenia kompleksowo (materiały i montaż) i której płaci się po odbiorze wykonanej pracy. Najlepiej aby była przetestowana już przez uczestników forum, ewentualna taka, o której macie dobre opinie od innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Moze ktoś kupował pape termozgrzewalną i wie gdzie jest tanio... . ja kyupowałam w wodanie bitumata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 23.09.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Poradźcie coś, żeby mnie szlag nie trafił Ładne tynki, za które zapłaciłam wór pieniążków, miałam jeden dzień... Moje starsze dziecię pozostawione samo sobie na budowie wyryło sobie kamykiem w owych tynkach serduszka, motylki i kwiatuszki... Ręce mi opadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 23.09.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Pani Koala A tynki rzeczywiscie masz piekne - jestesmy pod wrazeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 23.09.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Jezeli ktos jest zainteresowany to znajomy chce odsprzedac drzwi zewnetrzne DIERRE. Drzwi sa osadzone, kloru brazowego, gladkie, z 1 zamkiem. Oczywiscie najwyzszej klasy antywlamaniowej, z 1 zamkiem. Otwieraja sie do srodka, prawe, 90cm. Cena okazyjna 1500zl!!! Nowe ok. 3200zł. Pan montazysta liczy 550zl za demontaz i montaz. Sam bylem napalony, ale potrzebuje otwierane na zewnatrz. Jezeli ktos jest zainteresowany to kontakt podam na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts