kine 23.09.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Kulko - gratulacje! W domku są bardzo ładne jesienne desenie... Iwonko, daj namiar na stolarza i File - malarza. Pani Koala - styropianu jeszcze nie kupiłam. Mam w Waldanie zniżkę, ale przygladam się czy wy bez znizki nie kupicie taniej...Moze ktoś kupował pape termozgrzewalną i wie gdzie jest tanio... SUSPENSER - to w Budusie można kupić bramy garażowe? A czy wiecie ,że w Mirkowie jest producent bram - ich towar sprzedaje MSKarfil na ul. Czekoladowej. Jakość podobna do Wiśniewskiego, a cena o 600zł mniejsza. Utworzmy grupe bramkarzy Ja potrzebuje 2szt. ja chce kupic razem ze styropianem na wylewki w Jelczu od pani Sylwii, ale cena papy z tego co pamietam to po prostu normalana, zadana rewelacja, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 23.09.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A ja mam wreszcie cały dach! Wprawdzie jeszcze bez gąsiorów na szczycie, ale to pikuś! No i dzisiaj skończyli mi tynki! Potwierdzam, że pan Tracz z listy misiów jest naprawdę godny polecenia. Pełna profeska. W czwartek zaczynam się zalewać, więc muszę nabyć ten styropian. Kogoś też pili na dostawę w przyszłym tygodniu, czy będziecie czekać dalej? Pani Koala, ja ze styropianem jescze musze chwilke zaczekac, by moc go miec gdzie przetrzymac takze na te pozniejsza dostawe co wy bedziecie brac na elewacje Gratuluje skonczonego dachu Mi wlasnie zabraklo 70 szt. dachowki i trzeba ja sprowadzac a juz w piatek tak sie cieszylam ze nareszcie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 23.09.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 kine Znam ten ból. Na moje brakujące 80 szt czekałam 2,5 miesiąca W końcu Pan Koala przebił się do Goerlitz i przywiózł sam... Pogadam z panią Sylwią w imieniu całej grupy ociepleniowej, tak jak mam w zestawieniu. Terminy najwyżej będziecie ustalać osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 23.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Natalia: Ja brałem papę termozgrzewalną w Arisie. Cena była b. dobra.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 23.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Aha, kochani... Skąd braliście drewienka na podbitkę? To jakieś specjalne drewno jest? No i gdzie tanio dostanę parapety blaszane (qurcze lubię stukot deszczu po blasze- tak bardzo, że nie zdecyduję się na nic innego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 23.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Aha, kochani... Skąd braliście drewienka na podbitkę? To jakieś specjalne drewno jest? Piękne deseczki świerkowe na podbitkę z tartaku za Obornikami - tel. 697-093-188 /miejscowość jak pamiętam to Świerzów/ Mogę je spokojnie polecić, proste, suche bez sęków i sinicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 23.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Aha, kochani... Skąd braliście drewienka na podbitkę? To jakieś specjalne drewno jest? No i gdzie tanio dostanę parapety blaszane (qurcze lubię stukot deszczu po blasze- tak bardzo, że nie zdecyduję się na nic innego ) drewienka są specjalne bo suszone, mogą być na pióro wpust albo .... (nie pamiętam jak ale jakoś inaczej), są różne grubości podbitki my mamy chyba 14 mm. A brałam z Pawany w Chrząstawie. Pani Koalo, a co do tynków to nie martw się , worek gładzi gipsowej kosztuje z 20 zł, dacie radę i razem z dzieciną wszystko zaszpachlujecie......no chyba że to tynki cem-wap były, to się więcej nie odzywam http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a213.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 23.09.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 marzka, kulko dzięki za info odnośnie tego montażu halogenków, bo alternatywą była juz zabudowa drugiego sufitu . PS. domeczek z meblami wygląda jeszcze lepiej niż zwykle, pewnie jak pomieszkacie nabierze charakterystycznego ciepełka w postaci różnych drobiazgów tu i ówdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 23.09.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 mtw1 Gratulacje Co do cegły, to oczyszczaliście ją z resztek wapna? Ja chcę to wapno zostawić i ciekawam jak będzie wyglądało po impregnacji. Możesz mi przesłać zdjęcie? [email protected] Do końca tygodnia będę po tynkach wewnętrznych, wyleweczki i będę dopieszczać moją cegłę... Miało jej być mniej, ale z powodu braku materiałów pociągnęliśmy z nią ostro i wyszło niespodziewanie fajnie... Pani Koala , Obiecuję zdjęcie wkrótce ----skończyły sie właśnie dzisiaj --trwające od 20,09,---imprezy rodzinne ----z okazji naszej 10 rocznicy ślubu ----/ tak, tak udało się mojemu mężowi zrealizowac plan ---i rocznica była już w nowym domku / ------ Pstryknąc zdjęcie to chwila--napewno zdąże przed kolejnymi imprezami / parapetówka z podłolgówka tuż, tuż Cegłe mam z poniemieckiej stodoły ---przytargalismy ją z mężem osobiście ---kilkoma kursami astrą combi --która w czasie tych 15 miesięcy robiła często ---za auto ---śmieciarkę , ceglarkę , itp. Zaprawa oczyszczona została z grubsza ----bo według mnie straciłaby cały charakter A co Pan Maleszak od kominków mówił na Twoją cegłę ? pozdrawiam mtw1 /GOSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 23.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Aha, kochani... Skąd braliście drewienka na podbitkę? To jakieś specjalne drewno jest? ) Ja wieźbe, podbitkę i schody zamówiłam w tartaku w Dobroszycach ----- mtw1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 24.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 mtw1 Gratulacje z okazji rocznicy i wprowadzenia do domku! Nie zapomnij proszę o tej fotce! Grupa ociepleniowa Pani Sylwia na urlopie do środy. Miły pan poinformował mnie, że możliwa jest cena 175 zł brutto za EPS 100, ale do jednej miejscowości musi jechać minimum 25m3. Jedzie wtedy z fabryki. Inna możliwość nie wchodzi w grę, bo będzie drogo z powodu transportu. Suspenser może liczyć ewentualnie na dostawę w takiej cenie. Ja muszę brać już na czwartek, jutro zamawiam w Arisie. Ktoś się dopisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ahrek 24.09.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Czy ktoś wybudował taki domek albo wie gdzie jest wybudowany?Proszę o kontakt.Pozdrawiam Arturr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Iwona a jak w końcu zamontowaliście te halogeny w suficie na poddaszu? Macie tam jakiś specjalny patent na montaż w wełnie czy tak po prostu je osadziliście? Bo z tych opraw które oglądałam to niby wymagają minimum 5 cm luzu kupiliśmy takie puszki do montażu halogenów w wełnie na http://www.halogen.pl Kulka, kupiliście w tym sklepie coś takiego: http://www.halogen.pl/index.php?site=produkt&what=kat&id_kat=27&id_kat=27&id=2255 za 23zł, czy cos innego? U mnie w łazience jest podobny problem Wojty (właściwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 24.09.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 kochani, a ile my właściewie mamy tej zniżki w BUdusie? Wstęnie zamówiłam drzwi CALa, nie trafuiłam na pana Koniecznego tylko jakiegoś innego, niezbyt rozgarniętego, stwierdził, ze taki rabat jak my mamy to już niegdzie nie dostaniemy ale w końcu nie wiem.... Żby była jasność - cena jest absolutnie OK - 5700 z doświetlem bocznym i szybą P4. Tak z ciekawości pytam... I kto do Was przyjeżdżał na pomiar???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 24.09.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Na pomiar i potem montaż przyjeżdza pan Jęrdychowski 503646622 - najlepiej poprosić go o kontakt SMS-em, bo często jest zajęty. Ja tak się z nim kontaktuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 24.09.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Kochani a co z tą grupą kablową? Zamawiamy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 24.09.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Unikajcie z Budusa ekipy monterskiej pana Paprockiego. U mojej koleżanki odstawili taki cyrk, że głowa mała. Nikt sie nie pisze na styro na now? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 24.09.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam wszystkich z Wrockajestem z forum lubelskiego. mam problem , chcemy kupić mieszkanie we Wrocku. Doradźcie mi jak można najkorzystniej z pominięciem biur nieruchomości. Gdzie szukać?Pozdrawiam agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 24.09.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witaj agamon! Ja zamierzam sprzedać mieszkanie na dniach, ale wyprowadzka dopiero koniec marca 2008. No i mieszkanie jest specyficzne Składam ofertę w biurze nieruchomości. Tak najprościej chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 24.09.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam wszystkich z Wrocka jestem z forum lubelskiego. mam problem , chcemy kupić mieszkanie we Wrocku. Doradźcie mi jak można najkorzystniej z pominięciem biur nieruchomości. Gdzie szukać? Pozdrawiam agamon Dodatek "Nieruchomości" z Gazety Wyborczej (np sobotni), ogłoszenia na gratce i innych portalach z nieruchomościami. Można też (i chyba najlepiej przez biura nieruchomości, ale dobre, o sprawdzonej renomie). Życzę powodzenia - pamiętam dawne czasy jak sama szukałam mieszkania, łatwo nie było, a Ty będziesz to robić na odległość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts