Xena z Xsary 25.09.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 mtw to chętnie się podłaczę pod drewno w grudniupiła stiehl 180 c be czyli lepszy wypas kosztuje 870 zdaje sięczyli lepszy troche wypasik a cena podobna... to co....grupa piłowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 25.09.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 słyszycie to co za oknem ... puk puk puk .... deszczyk puka jak słodko, a już myślałam że chociaż raz uda się lać beton bez deszczu, w czwartek zalewamy tarasy gdzie ta nasza polska złota jesień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.09.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 jeszcze raz - szuka ktos ekipy do stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 25.09.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 witam! Dajcie mi tu (długołęka) dobrego instalatora ogrzewania podłogowego (kotłownia olejowa) POZDRAWIAM!! witam p. Anie Widzę, że poradziłaś sobie bez mojego linku ---WITAMY w Grupie Wrocławskiej !!!! Mój hydraulik -spoko gościu ---ale bardzo powolny.... Prawdę mówiąc 2 małe wpadki mu się przytrawfiły / całe szczęscie do odkręcenia / Nasza podłogówka --połączona z piecem Zębięc na Eko-groszek ---na razie działa prawidłowo -------ale sezon przed nami ..... tel. 602-115-582 p. Krzysztof pozdr MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Wszystkim budującym polecam bardzo dobrą prognozę pogody - mi kilka razy pomogła w ustawianiu prac: http://weather.icm.edu.pl/ Obserwuję ją od dość dawna i sprawdza się do +-1 godzina (tylko czasem miało padać a nie padało, ale na odwrót nigdy nie było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoorro1 25.09.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam wszystkich z Wrocka jestem z forum lubelskiego. mam problem , chcemy kupić mieszkanie we Wrocku. Doradźcie mi jak można najkorzystniej z pominięciem biur nieruchomości. Gdzie szukać? Pozdrawiam agamon Agamon! My sprzedajemy mieszkanie ale wyprowadzić chcemy się za ok. 3 mies.Nie napisałeś jakie Cię interesuje.Ja swoje chcę sprzedać bez pośredników, bo chcą 3% + vat !Biorą od kupującego i sprzedającego. Rabat w Budusie to 12% na Cala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawka 25.09.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 SUSPENSER,Natalia bardzo dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 26.09.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 jeszcze raz - szuka ktos ekipy do stanu surowego? Nie pogardzilibyśmy, gdyby to było na północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 26.09.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Aaaaaaa! Pilnie potrzebuję porady! Jaką wełnę dać w ścianę gips-karton? Chcę mieć ścianę grubości 10 cm. Domówię do wełny do ocieplenia. Superrock będzie ok, czy coś innego się bierze? Ile biorą ociepleniowco/tynkowcy zewnętrzni obecnie? Mój umówiony w czerwcu wyjechał doroboty do Wa-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrf 26.09.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam szanownych forumowiczow, Po setkach przeczytanych waszych postow postanowilem sie przedstawic i zapytac o nekajaca mnie ostatnio sprawe Ale od poczatku...Buduje sie w Golędzinowie k/Obornik Śląskich więc chętnie zaznajomie sie z przyszlymi sąsiadami, dalszymi i blizszymi Co pytania to czy ktos mi moze poradzic jaką klasa wytrzymalosci porotermu wybrac do scian zew. 12 czy 15 ??Pytam bo moge miec 12 w dobrej cenie ale slyszalem ze nie nadaja sie do tego. Pozdrawiam myrf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc_osborne 26.09.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 jeszcze raz - szuka ktos ekipy do stanu surowego? Witaj, tak szukam ekipy i to dość pilnie, tyle tylko że na wschodzie, w okolicach Jelcza. Jak by pasowało to proszę o namiar. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 26.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 piła stiehl 180 c be czyli lepszy wypas kosztuje 870 zdaje się czyli lepszy troche wypasik a cena podobna... to co....grupa piłowa? Jesteś pewna co do ceny? Mi podali za wersję BE 949zł albo 999zł chyba z tego co pamiętam. Na zakup grupowy chętnie się piszę, tylko u mnie sprawa jest BARDZO pilna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc_osborne 26.09.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 ... i jeszcze jedno pytanko: czy ktoś wie, gdzie najlepiej (tzn. najtaniej) kupić słupki metalowe na ogordzenie? Potrzebuję ok. 100 słupków, po prostu ocynkowanych bez żadnych bajerów do takiego ogrodzenia... leśno-prowizorycznie-stałego (jak postoją 10 lat to będzie fajnie ). Dzięki Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 26.09.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja też w temacie słupków. Takich ceowników ocynkowanych. W te ściany g-k najlepiej Rocktona? W Arisie dano mi bez grupy lepszą cenę na styro niż w Jelczu. Jakby ktoś miał zamiar kupować, to dajcie znać. Razem dostaniemy jeszcze rabacik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 26.09.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 A mozna wiedzieć jaką cenę zaproponowali w Arisie na ten styropian? Ja ogólnie bym się pisała ale dopiero za dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 26.09.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja też w temacie słupków. Takich ceowników ocynkowanych. W te ściany g-k najlepiej Rocktona? W Arisie dano mi bez grupy lepszą cenę na styro niż w Jelczu. Jakby ktoś miał zamiar kupować, to dajcie znać. Razem dostaniemy jeszcze rabacik! dawaliśmy Roctona 5 cm, bardziej sztywny od zwykłych rock-ów, ale też bardziej pyli i gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 26.09.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Poratujcie jakaś ekipa do studni (( Nie moge znalesc nikogo kto zrobi mi studnie na 30m albo głębiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 26.09.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Poratujcie jakaś ekipa do studni (( Nie moge znalesc nikogo kto zrobi mi studnie na 30m albo głębiej Możesz sprawdzić http://www.guttex.pl/kontakt.html kopią studnie napewno powyżej 30m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 26.09.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 dobra kto chce kupic stiehla- sprawa pilna - finalizacją nachętniej do sobotycene tej 180 b ce czy jakos tak sprawdzilam w ceneo.Ja się pisze na nią,(ale sie ni eupieram akurat na ten model, miałam 180 ale w tym modelu podobno odpalanie jest ułatiwone) na husqgwarnę zreszta tez byle w dobrej cenie i podobna jakosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 26.09.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 dobra kto chce kupic stiehla- sprawa pilna - finalizacją nachętniej do soboty cene tej 180 b ce czy jakos tak sprawdzilam w ceneo. Ja się pisze na nią,(ale sie ni eupieram akurat na ten model, miałam 180 ale w tym modelu podobno odpalanie jest ułatiwone) na husqgwarnę zreszta tez byle w dobrej cenie i podobna jakosc Ja się piszę. Jedyny warunek - piłe muszę mieć w piątek (tak jak napisałem wcześniej ). Interesuje mnie zarówno Stihl MS 180 b ce jak i Husqvarna 137 - wszystko kwestia ceny, bo poziom pił podobny (Husqvarna nawet mocniejsza). Szukałem tego Stihla MS 180 b ce i niestety u żadnego dealera nie znalazłem taniej. Jedynie na Allegro są taniej, ale tylko z gwarancja rozruchowa 14-30 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts