Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

witam! Dajcie mi tu (długołęka) dobrego instalatora ogrzewania podłogowego (kotłownia olejowa) :roll: POZDRAWIAM!!

witam p. Anie

Widzę, że poradziłaś sobie bez mojego linku ---WITAMY w Grupie Wrocławskiej !!!!

Mój hydraulik -spoko gościu ---ale bardzo powolny....

Prawdę mówiąc 2 małe wpadki mu się przytrawfiły / całe szczęscie do odkręcenia /

Nasza podłogówka --połączona z piecem Zębięc na Eko-groszek ---na razie działa prawidłowo -------ale sezon przed nami .....

tel. 602-115-582 p. Krzysztof

pozdr

MTW1

Witam wszystkich z Wrocka

jestem z forum lubelskiego. mam problem , chcemy kupić mieszkanie we Wrocku. Doradźcie mi jak można najkorzystniej z pominięciem biur nieruchomości. Gdzie szukać?

Pozdrawiam

agamon

Agamon! My sprzedajemy mieszkanie ale wyprowadzić chcemy się za ok. 3 mies.Nie napisałeś jakie Cię interesuje.Ja swoje chcę sprzedać bez pośredników, bo chcą 3% + vat !Biorą od kupującego i sprzedającego. :(

Rabat w Budusie to 12% na Cala. :)

Aaaaaaa! Pilnie potrzebuję porady!

Jaką wełnę dać w ścianę gips-karton? Chcę mieć ścianę grubości 10 cm. Domówię do wełny do ocieplenia. Superrock będzie ok, czy coś innego się bierze?

Ile biorą ociepleniowco/tynkowcy zewnętrzni obecnie? Mój umówiony w czerwcu wyjechał doroboty do Wa-wy :evil:

Witam szanownych forumowiczow,

Po setkach przeczytanych waszych postow postanowilem sie przedstawic i zapytac o nekajaca mnie ostatnio sprawe :roll:

Ale od poczatku...Buduje sie w Golędzinowie k/Obornik Śląskich więc chętnie zaznajomie sie z przyszlymi sąsiadami, dalszymi i blizszymi :)

Co pytania to czy ktos mi moze poradzic jaką klasa wytrzymalosci porotermu wybrac do scian zew. 12 czy 15 ??Pytam bo moge miec 12 w dobrej cenie ale slyszalem ze nie nadaja sie do tego.

Pozdrawiam

myrf

piła stiehl 180 c be czyli lepszy wypas kosztuje 870 zdaje się

czyli lepszy troche wypasik a cena podobna... to co....grupa piłowa?

Jesteś pewna co do ceny? Mi podali za wersję BE 949zł albo 999zł chyba z tego co pamiętam.

Na zakup grupowy chętnie się piszę, tylko u mnie sprawa jest BARDZO pilna :wink: .

... i jeszcze jedno pytanko: czy ktoś wie, gdzie najlepiej (tzn. najtaniej) kupić słupki metalowe na ogordzenie? Potrzebuję ok. 100 słupków, po prostu ocynkowanych bez żadnych bajerów do takiego ogrodzenia... leśno-prowizorycznie-stałego (jak postoją 10 lat to będzie fajnie :wink: ).

Dzięki

Darek

Ja też w temacie słupków. Takich ceowników ocynkowanych.

W te ściany g-k najlepiej Rocktona?

W Arisie dano mi bez grupy lepszą cenę na styro niż w Jelczu. Jakby ktoś miał zamiar kupować, to dajcie znać. Razem dostaniemy jeszcze rabacik!

dawaliśmy Roctona 5 cm, bardziej sztywny od zwykłych rock-ów, ale też bardziej pyli i gryzie

dobra kto chce kupic stiehla- sprawa pilna - finalizacją nachętniej do soboty

cene tej 180 b ce czy jakos tak sprawdzilam w ceneo.

Ja się pisze na nią,(ale sie ni eupieram akurat na ten model, miałam 180 ale w tym modelu podobno odpalanie jest ułatiwone) na husqgwarnę zreszta tez byle w dobrej cenie i podobna jakosc

dobra kto chce kupic stiehla- sprawa pilna - finalizacją nachętniej do soboty

cene tej 180 b ce czy jakos tak sprawdzilam w ceneo.

Ja się pisze na nią,(ale sie ni eupieram akurat na ten model, miałam 180 ale w tym modelu podobno odpalanie jest ułatiwone) na husqgwarnę zreszta tez byle w dobrej cenie i podobna jakosc

Ja się piszę. Jedyny warunek - piłe muszę mieć w piątek (tak jak napisałem wcześniej :wink:). Interesuje mnie zarówno Stihl MS 180 b ce jak i Husqvarna 137 - wszystko kwestia ceny, bo poziom pił podobny (Husqvarna nawet mocniejsza).

Szukałem tego Stihla MS 180 b ce i niestety u żadnego dealera nie znalazłem taniej. Jedynie na Allegro są taniej, ale tylko z gwarancja rozruchowa 14-30 dni.