yemiołka 04.10.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Yemiołka to może u mnie też ocieplisz i wytynkujesz ? jeśli interesują Cię etno-krzywe tynki, to czemu nie? ile dajesz za metr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.10.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 kedob, Lipiec jest na liscie Misiów więc jest polecany. Robi tez jego ojciec, tez ponoć w porządku (jako jedyny z listy kładzie papę). Ale ostatecznie zdecydowałam sie na faceta polecanego przez Janzara (forumowy guru posadzkowy) Krzysiek Wilkszyn - ociepleniem zajmuje sie mój tynkarz, ale namiar dostaniesz jak rozpocznie u mnie tynkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 04.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 kedob, Lipiec jest na liscie Misiów więc jest polecany. Robi tez jego ojciec, tez ponoć w porządku (jako jedyny z listy kładzie papę). Ale ostatecznie zdecydowałam sie na faceta polecanego przez Janzara (forumowy guru posadzkowy) Krzysiek Wilkszyn - ociepleniem zajmuje sie mój tynkarz, ale namiar dostaniesz jak rozpocznie u mnie tynkowanie. U mie wylewki też miał robić ktoś polecany przez Janzara, ale terminy mu się tak poprzesuwały że czekać 3-4 tygodnie to za długo. Zdecydowałem się na p. Lipca seniora - zobaczymy jak wyjdzie robota. Natalia, jak można wiedzieć to gdzie budujesz, bo ekipy przewijają sie te same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 04.10.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam, Gdzie polecacie kupić dachówkę Creatona lub Ruppa? Od kogo dostaliście najlepszą cenę we Wrocławiu lub w okolicach? Pzdr, TS WITAJ Ja na Creatona dostałam najlepszą cenę w MSM Gaja ----ul.Opolska ---handlowiec p. Malinowski Artur -------------- ale z tego co wiem --od sierpnia zeszłego roku poszedł do góry o 40 % -ja mam kolor --- antracyt spiekany w masie mtw1 Rowniez potwierdzam, ze najlepszą cene na dachówke Creatona dostałam w MSM Gaja na Opolskiej. Mnie obsługiwał P. Sławomir Tutak - sprawnie i na temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 04.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam, Gdzie polecacie kupić dachówkę Creatona lub Ruppa? Od kogo dostaliście najlepszą cenę we Wrocławiu lub w okolicach? Pzdr, TS WITAJ Ja na Creatona dostałam najlepszą cenę w MSM Gaja ----ul.Opolska ---handlowiec p. Malinowski Artur -------------- ale z tego co wiem --od sierpnia zeszłego roku poszedł do góry o 40 % -ja mam kolor --- antracyt spiekany w masie mtw1 Rowniez potwierdzam, ze najlepszą cene na dachówke Creatona dostałam w MSM Gaja na Opolskiej. Mnie obsługiwał P. Sławomir Tutak - sprawnie i na temat. Pozdrawiam Potwierdzam, również MSM p. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 04.10.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Obiecałam dac znać o tarasach z odpadow granitowych: A więc: - tona odpadow granitowych: 25 zł - potrzebowac będziemy ok 25 ton - transport będę znala jutro ceny-ale pewnie wyjdzie toto drożej niz sam materiał - robocizna to 70 zł/m2 (drogo, ale przy tej cenie materiału wyjdzie taniej niz z kostką betonową, a jednak granit) - widziałam taras z tychze odpadów - dla mnie BOMBA - zaczynamy w przysżłym tgodniu kto chciał do Pana kontakt to niec napisze jeszcze raz na priv - bo mogę się nie dokoać do wszystkich starszych postów.. Poproszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 04.10.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Obiecałam dac znać o tarasach z odpadow granitowych: A więc: - tona odpadow granitowych: 25 zł - potrzebowac będziemy ok 25 ton - transport będę znala jutro ceny-ale pewnie wyjdzie toto drożej niz sam materiał - robocizna to 70 zł/m2 (drogo, ale przy tej cenie materiału wyjdzie taniej niz z kostką betonową, a jednak granit) - widziałam taras z tychze odpadów - dla mnie BOMBA - zaczynamy w przysżłym tgodniu kto chciał do Pana kontakt to niec napisze jeszcze raz na priv - bo mogę się nie dokoać do wszystkich starszych postów.. Poproszę o namiary. Pozdrawiam Kulka, a jak to wygląda?Masz może jakiekolwiek fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Obiecałam dac znać o tarasach z odpadow granitowych: A więc: - tona odpadow granitowych: 25 zł - potrzebowac będziemy ok 25 ton - transport będę znala jutro ceny-ale pewnie wyjdzie toto drożej niz sam materiał - robocizna to 70 zł/m2 (drogo, ale przy tej cenie materiału wyjdzie taniej niz z kostką betonową, a jednak granit) - widziałam taras z tychze odpadów - dla mnie BOMBA - zaczynamy w przysżłym tgodniu kto chciał do Pana kontakt to niec napisze jeszcze raz na priv - bo mogę się nie dokoać do wszystkich starszych postów.. Poproszę o namiary. Ja także poproszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 04.10.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 kedob, ... Krzysiek Wilkszyn - ociepleniem zajmuje sie mój tynkarz, ale namiar dostaniesz jak rozpocznie u mnie tynkowanie. Bez obaw - nie podkupię Ci wykonawcy. Jakieś zasady trzeba mieć (byle nie takie jak ten gość z plakatów..) Chciałbym się tylko dowiedzieć, kiedy będzie wolny i jakie ma ceny Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 05.10.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Krzysiek, to nie o to chodzi. Po prostu wykonawcy jak ich zasypać zapytaniami o robotę nagle robią się tacy ważni, windują ceny, przestają mieć czas itp. Jakby zapominając, że to my ich polecamy i z nas żyją. Wiem to po jednej z moich ekip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 05.10.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Obiecałam dac znać o tarasach z odpadow granitowych: A więc: - tona odpadow granitowych: 25 zł - potrzebowac będziemy ok 25 ton - transport będę znala jutro ceny-ale pewnie wyjdzie toto drożej niz sam materiał - robocizna to 70 zł/m2 (drogo, ale przy tej cenie materiału wyjdzie taniej niz z kostką betonową, a jednak granit) - widziałam taras z tychze odpadów - dla mnie BOMBA - zaczynamy w przysżłym tgodniu kto chciał do Pana kontakt to niec napisze jeszcze raz na priv - bo mogę się nie dokoać do wszystkich starszych postów.. Poproszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 05.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Wszyscy pytający Kulkę o odpady granitowe. Popatrzcie do jej fotogalerii - jest kilkanaście pięknie zrobionych zdjęć podjazdu i tarasu. Jeśli chodzi o namiary na Pana, który jej to robił to będzie u mnie jutro rano więc jesli kulki przez weekend nie będzie na forum to w poniedziałek napiszę Wam namiary i ew. aktualne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 05.10.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Agniecha1 dzięki za podpowiedź w kwestii montażystów z Budusa . A co do odpadów granitowych to rzeczywiście Kulka ma dokumentację fotograficzną elegancką jak mało kto, więc na pewno będziecie zadowoleni ze zdjęć położonych już odpadów - świetnie je widać w ogóle i w szczególe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 05.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Krzysiek_Wilkszyn na razie nie mogę polecić Ci moich fachowców, bo jestem przed i nie wiem co oni wymyślą Ale generalnie to I-szy pan od tynków mnie wystawił i musieliśmy na gwałt szukasz kolejnego (jak na razie wydaje się być ok, ale dopiero dziś zaczyna, więc tfu tfu, żeby nie zapeszyć ) Co do ekipy od elewacji to mamy tego samego pana, co robił u naszej wspaniałej Dabell, ale z tego co wiem to terminy może mieć odległe Zdaje się, że jego namiary są w jej dzienniku, ale nie jestem pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 05.10.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kochani, dziś dostałam od koleżanki mojego męża, maila w którym prosi o pomoc dla swojej znajomej. Jego treść brzmi: Roześlij proszę ten link gdzie tylko możesz - znam Elę osobiście - i potwierdzam, że to co widać na tej stronie to szczera prawda. Ja chciałabym dodać coś, czego nie ma na tej stronie ( z wiadomych względów ) a co mnie dodatkowo *powala* w tej nieciekawej sytuacji - Ela jest teraz pod opieką rodziców, mąż ją zostawił - widać słowa przysięgi małżeńskiej niewiele znaczyły... Sprawa zbiórki pieniędzy jest naprawdę pilna - im więcej ludzi się dowie, tym większa szansa na pomoc dla tej młodej dziewczyny. Konto podane na stronie to konto prywatne - najbliźsi dziewczyny są dopiero w trakcie poszukiwania fundacji, która zajęłaby się przypadkiem Eli. Pozdrawiam Marta http://www.pomozeli.pl/ Ja ze swojej strony mogę potwierdzić, że znam Martę i na 100% jest to osoba uczciwa, która chce pomóc chorej koleżance. Jeśli możecie pomóżcie, jeśli nie to roześlijcie znajomym. Z góry Wam dziękuję Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 05.10.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Co do ekipy od elewacji to mamy tego samego pana, co robił u naszej wspaniałej Dabell, ale z tego co wiem to terminy może mieć odległe Zdaje się, że jego namiary są w jej dzienniku, ale nie jestem pewna. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to dam namiary, bo właśnie dzwoniłam i sprawa wygląda tak - elewacje - ewentualnie grudzień jeżeli aura będzie sprzyjała, jeżeli nie to będą robić poddasza (zabudowy GK z ociepleniem) - ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monhub 05.10.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zabrakło mi trochę piachu do zasypywania fundamentów. Macie może jakieś aktualne sprawdzone namiary na tani piach?. Hydrokrusz na grobli.Tani piach, tylko za przywózkę biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamil 05.10.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam cala Grupe Wrocławska, wlasnie zacząłem budowe wiec jestem na etapie piachu podsypka w cenie okolo 16PLN za tone - tel. 504 833144 (sam. 13T) lub 601 173135 (sam. 24T) północ Wrocławia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 05.10.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam, Gdzie polecacie kupić dachówkę Creatona lub Ruppa? Od kogo dostaliście najlepszą cenę we Wrocławiu lub w okolicach? Pzdr, TS WITAJ Ja na Creatona dostałam najlepszą cenę w MSM Gaja ----ul.Opolska ---handlowiec p. Malinowski Artur -------------- ale z tego co wiem --od sierpnia zeszłego roku poszedł do góry o 40 % -ja mam kolor --- antracyt spiekany w masie mtw1 Rowniez potwierdzam, ze najlepszą cene na dachówke Creatona dostałam w MSM Gaja na Opolskiej. Mnie obsługiwał P. Sławomir Tutak - sprawnie i na temat. Pozdrawiam Potwierdzam, również MSM p. Jarek a ja najlepsza cenę dostałam w Dachsystemie na Gliniankach polecam ich goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 05.10.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Co do ekipy od elewacji to mamy tego samego pana, co robił u naszej wspaniałej Dabell, ale z tego co wiem to terminy może mieć odległe Zdaje się, że jego namiary są w jej dzienniku, ale nie jestem pewna. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to dam namiary, bo właśnie dzwoniłam i sprawa wygląda tak - elewacje - ewentualnie grudzień jeżeli aura będzie sprzyjała, jeżeli nie to będą robić poddasza (zabudowy GK z ociepleniem) - ktoś chętny? dabell jestem chętny w kwestii namiarów, chciałbym zrobić poddasze możesz mi przesłać na priv pzdr bzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts