Jola z Melisy 05.10.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Dziękuję wszystkim za namiary na piasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 05.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Bzyk - namiary poszły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saper 05.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Serdecznie dziekuje za wszystkie rady odnosnie deski czolowej Pozdrawiam saper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorhir 05.10.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witam Czy ktoś może mi coś powiedzieć o posadzkarzu p. Lipcu z Oleśnicy? Jaka jest jakość wykonywanych przez niego posadzek, na co zwrócić uwagę? U mnie robił tynki w maju (syn, bo robi też ojciec). Wszystko było zrobione szybko, sprawnie i dokładnie. Mogę polecić (jest zresztą na liście misiów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 06.10.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Czy ktos buduje M05a w okolicach Wrocławia.PILNE!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 06.10.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 dorhir, dzięki za odzew pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.10.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Radość mnie rozpiera i muszę się Wam pochwalić Właśnie się „ZADASZYŁEM” Wczoraj ekipa skończyła układanie dachówki i mamy Stan surowy otwarty...... Oj ciężko było ....... ale się udało http://www.albumik.pl/albumy/secam/dach/1559354554157.jpg Co do firm podzielę się teraz chętnie namiarami Dekarze. Fajne rzetelne chłopaki godne polecenia układali nam folię łaty dachówkę i wszystkie wykończenia Usługi Dekarsko-Blacharskie Wiesław Uryga Starocin ul. Cmentarna 5 kom. 792 130 597 No i DACHÓWKA mogę tylko potwierdzić pozytywne słowa Dabell i innych osób na forum co do Firmy Lech-Bud ; z takimi dostawcami to można dom budować polecam z czystym sumieniem Firma Lech-BUD Wrocław ul. Irysowa 1 tel. 071 352 95 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 06.10.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Secam, gorąco ci zazdroszczę i potwierdzam wspaniała obsługę w firmie Lech-bud. Właścicieli również podają namiary na uczciwych wykonawcow dachu. Gdy mi wyceniano kilka rodzajów dachowek - to Creaton właśnie u nich był najtaniej. Ale ostatecznie zrezygnowałam z Creatona na rzecz Bogena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 06.10.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Secam - gratulacje dla Tych Co Mają Dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 06.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 secam gratuluje zakonczenia dachua Lech-bud naprawde ma swietna obsluge, wszystko na czas , zawsze pomocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 06.10.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 kochani ja po prośbie.. znajomi na cito (od listopada) szukają kogoś sprawdzonego do wykończeniówki w mieszkaniu we Wrocławiu. do zrobienia sufity podwieszane, jakieś kafle, wyburzenie ścianki... wypadła im ekipa i szukają na już praktycznie. Gdybyście słyszeli o kimś komu robota wypadła albo miałby za 3 tyg. wolny termin to bardzo proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaToJe 06.10.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dotarliśmy do etapu w którym musimy zacząć wybierać kocioł CO. I tu jestesmy zieloni. Jakie kotły na eko-groszek polecacie? Z góry dziekujemy za wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaToJe 06.10.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Czy ktos buduje M05a w okolicach Wrocławia.PILNE!!!!!!!!!! My budujemy M05aL na wschód od Wrocławia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.10.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Natalio, Dabell , kine baradzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamil 07.10.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witam, w jaki sposob przygotowywaliscie przepusty po kanalizacje, wode, prąd? (Czy o zyms apomnialem?) Jakie rury, kiedy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.10.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witam, w jaki sposob przygotowywaliscie przepusty po kanalizacje, wode, prąd? (Czy o zyms apomnialem?) Jakie rury, kiedy? Pozdrawiam Witaj Na kanalizację zostawiliśmy w ścianach fundamentowych otwory tak aby przed zasypaniem fundamentów piachem ułożyć rury do kanalizacji Na wodę - ułożyłem pod ławą fundamentową rurę wodną (niebieska można kupić w castoramie na metry) .Od strony domu wychodzi w garażu z chudziaka (gdzieś na metr) a z drugiej zwinięta i zakopana jest w ziemi - jak będą podłączać wodę to się do niej wepną . Kupiłem na tyle długą zeby nie trzeba było sztukować tylko bezpośrednio podłączyć do ulicy. Do prądu nie robiłem przepustu energetyka wpieła się nad fundamentem jesli bardzo chcesz mozna puścić samą osłonkę (peszel) WAŻNE Nie zapomnij jeszcze o doprowadzeniu powietrza do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja.le 07.10.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 w kwesti przepustów pod instalacje elektryczne itp. należy dobrze przemyśleś na etapie scian fundamentowych - przebicia są drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.10.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 w kwesti przepustów pod instalacje elektryczne itp. należy dobrze przemyśleś na etapie scian fundamentowych - przebicia są drogie Drogie lub trudne - za pomocą wiertarki oraz młotka i przecinaka przebijałem się w 2 miejscach - nigdy więcej - natyrałem się jak wół - nikomu nie polecam Jakbym miał taki problem dzisiaj to wolałbym kupić wiertarkę z funkcją młota udarowego niż nawet myśleć o walce wręcz PS pamiętajcie też o odpowiednich spadkach w kanalizie i puszczeniu wody pod fundamentem. Według kolejności wygląda to tak, że najpierw ława, potem podkop i puszczenie rury do wody, następnie bloczki fundamentowe z otworami na kanalizę (można wmurować stare wiaderko lub plastikową butelkę po wodzie 5l), potem zasypać piachem, a po ubiciu piachu odkopać miejsca na rury kanaliz. i je zmontować po czym ubić piach w miejscach odkopanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leokadka 07.10.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witajcie drodzy inwestorzy. Jestem pełna podziwu jak sobie radzicie z trudami budowy. My, mamy to dopiero przed sobą Dokonaliśmy w końcu wyboru projektu, który otrzymamy niebawem. Po czym przystepujemy do adaptacji i z wszystkimi uzbieranymi już papierkami występujemy o pozwolenie na budowę. Z początkiem wiosny zamierzamy ruszyć "pełną parą" I tutaj właśnie nasuwają się moje pytania. Oj, mamy ich m,nóstwo. Jesteśmy na dzień dzisiejszy laikami w sprawach budowlanych, a zamierzamy stać się w tym bielgi W obliczu galopujących cen wciąż zastanawiamy się z czego budować. Szukamy też fachowej ekipy, jedną mamy na "oku", ale nie wiadomo czy będą mieli czas już wiosną. Budujemy w Smardzowie. Do Wrocławia, w którym znajduje się nasze centrum życiowe mamy 17 km, ale bardzo wygodną jak na polskie warunki drogą Pozdrawiam wszystkich budujących, Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniq11 07.10.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witam, Gdzie polecacie kupić dachówkę Creatona lub Ruppa? Od kogo dostaliście najlepszą cenę we Wrocławiu lub w okolicach? Pzdr, TS WITAJ Ja na Creatona dostałam najlepszą cenę w MSM Gaja ----ul.Opolska ---handlowiec p. Malinowski Artur -------------- ale z tego co wiem --od sierpnia zeszłego roku poszedł do góry o 40 % -ja mam kolor --- antracyt spiekany w masie mtw1 Rowniez potwierdzam, ze najlepszą cene na dachówke Creatona dostałam w MSM Gaja na Opolskiej. Mnie obsługiwał P. Sławomir Tutak - sprawnie i na temat. Pozdrawiam Potwierdzam, również MSM p. Jarek a ja najlepsza cenę dostałam w Dachsystemie na Gliniankach polecam ich goraco Ja potwierdzam MSM i Pan Sławomir Tutak najlepsza cena na dachówke Creatona i na okna połaciowe Veluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts