danad1 16.10.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 as24 Proszę o namiary w sprawie bramy z kim rozmawiać,czy mają jedną ekipe i kontakt do tych co u Ciebe montowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.10.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam Grupę z rana i zapraszam na kawkę http://www.perfexim.pl/img/kawa.jpg i pyszne ciacho do niej (sama upiekłam ) http://www.strykowski.net/ciasto/Kakao,_serwetka,_wisienka_na_pianie,_zdjecia_tiramisu,_fotografie_tiramisu_259.jpg MTW1 i goha - szczególnie Was, Małgosie zapraszam bo tak sobie myślę, że może macie dzisiaj imieninki ??? Tak czy nie, wszystkiego najlepszego Wam i pozostałym, którzy tu dzisiaj zajrzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 17.10.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Właśnie dostałam od zaprzyjaźnionej hurtowni taką listę cen dachówek Robena: ceny netto, bez transportu Średzka falista.12,5 szt./m2- podstawowa brązowa - 2,70 szt- podstawowa kasztan - 2,79 szt- podstawowa czarna 2,98 szt Średzka falista PLUS.9,8 szt./m2- podstawowa PLUS miedziana - 2,95 szt- podstawowa PLUS kasztan - 3,50 szt- podstawowa PLUS czarna - 3,70 szt- podstawowa PLUS antracyt - 3,29 szt- podstawowa PLUS natura - 2,78 szt Średzka typ S.12,5 szt./m2- podstawowa S natura - 2,46 - podstawowa S miedziana - 2,89 - podstawowa S kasztan - 3,07 - podstawowa S czarna - 3,26 Karpiówka półokrągła naturalna czerwień - 1,02 zł.Karpiówka półokrągła angoba czerwona, miedziana, brązowa - 1,13Cena karpiówki obowiązują do końca miesiąca. Wiem wiem, podstawowa to może być tania, pytanie o resztę... cennik mam dostać pod koniec tygodnia... I co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.10.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 . . Sorki, trochę "ajerkoniaku" mi się na talerzyku rozlało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 17.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Agnieszka - pychotki !!! Mniam... A jeśli już jesteśmy przy temacie stołowym, to właśnie jestem po rozmowie z moim mistrzem świata i okolic w stolarstwie. Ponieważ domawiam u niego różne drobiazgi i nastawiam pozytywnie na wykonanie kolejnych schodów (jedne już mamy w mieszkaniu) podał mi stronę firmy niemieckiej dla której dostarcza wyroby. http://www.masstisch.de i http://www.massbett.de Dla mnie bomba - już z koleżanką małżonką dumamy jaki stół i łóżko wybrać. Jeśli chcecie namiar na mistrza to piszcie na priv - nie sugerujcie się cenami ze strony - to science-fiction dla braci enerdowców. Niestety wizji lokalnej schodów nie mogę zapewnić, bo mieszkanie wynajęliśmy i oszczędzamy na dom Ponawiam też prośbę o namiary na wykonawców SSZ na wiosnę 2008. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 17.10.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 A tak zupełnie a propos niczego - dabell - czy mogłem Cię widzieć z pociechami w kulkach w Ikei na Bielanach? (tzn. pociechy pławiły się w kulkach a nie Ty) Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.10.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Chciałabym się przypomnieć, że w temacie zadanym czyli BALUSTRADA na BALKON nikt lekcji nie odrobił.No bardzo Was proszę !!!Ile robocizna za prostą , niedużą balustradę może wynosić?? Trabi-wrc, cieszę sie, że Ci smakowało. Jutro też coś upiekę to wpadnij na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.10.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 scur ty to zdolna jesteś Mi to nawet ciasta Dr.Oetcera nie wychodzą Balostrada u mnie na wiosnę, więc cię nie poratuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 17.10.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam po dłuuuugiej przerwie chorobowej (najpierw dziecko, potem ja) i przyznaję, że już drugi dzień czytam, zeby nadrobić kilka stron. Scur Twoje kawki i ciastaka mnie zabijają. Jestem wielbicielką małej czarnej ze słodkim załącznikiem. Aż mnie ściska, to gdzie można wpaść.... A może załapię się na jakieś współne imieninki...? kafelkarz nasz wziął za 2 dni pracy 1500 zł.. a mogę wiedzić ile brał za m2? U mnie właśnie zaczyna się kafelkowanie i chciałabym porównać ceny. Opinie pozostałych mile widziane. A muszę się przy okazji pochwalić, że dzisiaj panowie podłączyli nam kominek i małż już sobie siedzi przy nim i w ciepełku popija kawkę. Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.10.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Scur Twoje kawki i ciastaka mnie zabijają. Jestem wielbicielką małej czarnej ze słodkim załącznikiem. Aż mnie ściska, to gdzie można wpaść.... A może załapię się na jakieś współne imieninki...? Pozdrawiam Agnieszka Witaj Aguś, właśnie się załapałaś. Małgośki dzisiaj świętujemy, ale coś nasze Małgochy chyba na wieczór coś dla nas szykują. Milczą i nic jeszcze nie postawiły, ale jeśli myślą , że im sie "upiecze" to tak łatwo nie będzie. Przypominam się: BARIERKA na BALKON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.10.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 scur ty to zdolna jesteś Mi to nawet ciasta Dr.Oetcera nie wychodzą Dr Oetcera to nawet mi nie wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 17.10.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 witam, witam, dzięki za życzenia ----ale ja dopiero w styczniu "stawiam " Mam nadzieję , że do tego czasu pomożecie mi się uporać z twardą wodą pozdrawiam Małgoska /MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 17.10.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Agnieszka - pychotki !!! Mniam... A jeśli już jesteśmy przy temacie stołowym, to właśnie jestem po rozmowie z moim mistrzem świata i okolic w stolarstwie. Ponieważ domawiam u niego różne drobiazgi i nastawiam pozytywnie na wykonanie kolejnych schodów (jedne już mamy w mieszkaniu) podał mi stronę firmy niemieckiej dla której dostarcza wyroby. http://www.masstisch.de i http://www.massbett.de Dla mnie bomba - już z koleżanką małżonką dumamy jaki stół i łóżko wybrać. Jeśli chcecie namiar na mistrza to piszcie na priv - nie sugerujcie się cenami ze strony - to science-fiction dla braci enerdowców. Niestety wizji lokalnej schodów nie mogę zapewnić, bo mieszkanie wynajęliśmy i oszczędzamy na dom Ponawiam też prośbę o namiary na wykonawców SSZ na wiosnę 2008. Pozdrav po prostu piekne poprosze o namiar na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.10.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ja rowniez poporosze o kontakt do tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.10.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 To może jakąś grupę stołową zawiążemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 17.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 W sprawie zmiekczacza to instalator dobral mi do domu CosmoWater Home. Dostepny w hurtowniach BimsPlus. Cena ok. 1720zl brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 as24 Jesteś pewien, że potrzebujemy zmiękczacza? Pytałam sąsiadów i mówią, że woda jest super, ani śladu kamienia. Mieszkają już 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 17.10.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Xenna i kine - poszło na priv Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 17.10.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 To może jakąś grupę stołową zawiążemy ja potrzebuje łóżeczko... i schody jak spieniężę mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 17.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ceny z Castoramy Bielany OSB 2500x1250x12- 61,87 OSB 2500x1250x18- 100,00 OSB 2500x1250x22- 110 1szt=3,125m2 Dzięki za informacje, dostałem w Castoramie w Koronie OSB 18mm za 86,80 z a szt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts