Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

Cześć wszystkim.

Ostatnio mało piszę, bo neostrada, a właściwie serwer sieciowy mnie wkurza, ale przeżyjemy ;)

Sławek, gdybyśmy wcześniej się spotkali, wiedziałbyś, że mam VW Transportera podwyższony, czy taki wystarczy ? paka ma 260 długości i 180 wysokości. Jeśli trzeba, można pożyczyć przyczepę ;)

Zielona karta będzie potrzebna ?

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

ps.czy cała stara gwardia już wymarła? Atlantydę ;) widziałam gdzieś w inszych wątkach, czyżby się wypisała z grupy? :wink:

Gagatka mignęła przez chwilę, a co Wujkiem Franusiem? gdzie teraz baluje?

jak tam Agnicha się miewa - czy ktoś wie i mi streści? :)

Piramidka? Asia? Baba? Ryniu? hop hop!

a o mnie to zapomniałaś !!! :evil: dziękuję Ci bardzo...z wymienionych pojawia się Ryniu, wujaszek Franiu - tutaj jest jakaś tajemnicza tajemnica, pojawia się na forum ale już od dłuższego czasu nie udziela się na wrocławskiej - dlaczego ? tego nie wie nikt :(

Byłoby cholernie szkoda gdyby tak fajna grupa rozpadła się ot tak... a może to Wasze nowe domki tak Was przytłoczyły??? Oby nie bo wolałbym więcej życia! To się udziala nowym (jak mnie).

Pamiętam, że ktoś się tu pochwalił doświadczeniem z Arconem... (?) Czy to nie był może Bartt? sorry za ew. przejęzyczenia :wink:

z perspektywy czasu mogę powiedzieć że stan emocjonalny zmienia się w zależności od etapu budowy, zdecydowanie najwyższy jest podczas etapu murarskiego, czyli ściany, stropy no i dach, późnie opada u jednych bardziej u innych mniej, rosnie potem przy instalacjach i przy wykończeniu ale nie jest to juz takie entuzjastyczne jak za pierwszym razem. Inwestor już jest po wielu przejściach z wykonawcami i z hurtowniami itd i patrzy chłodniejszym okiem na wiele spraw - to wszystko przekłada sie oczywiście na aktywność na forum :D

Widze ze grupa jest dosyc monotematyczna .

e tam zara mono! wino wiśniowe to raz, a winogronowe: dwa, czyli pełne stereo!! ;)

czeeee...

Cieszę się Yemiołka, że wróciłaś, od razu zrobiło sie w grupie cieplej i kolorowiej :) Co do wina to taka mała scenka. Zastanawiam sie głosno z żona jak wykorzystać miejsce pod schodami odkurzacz centralny ? Buty? Graciarnia ? Podchodzi nasza córka i ze zdziweniem stwierdza jak kto do czego wykorzystać ? Do trzymania winka i piwka :D Córka ma 7 lat :) I nie jestesmy alkoholikami :D