Smok 27.10.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Cześć wszystkim. Ostatnio mało piszę, bo neostrada, a właściwie serwer sieciowy mnie wkurza, ale przeżyjemy Sławek, gdybyśmy wcześniej się spotkali, wiedziałbyś, że mam VW Transportera podwyższony, czy taki wystarczy ? paka ma 260 długości i 180 wysokości. Jeśli trzeba, można pożyczyć przyczepę Zielona karta będzie potrzebna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 28.10.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Smoku, z nieba mi spadasz! Dalszy kontakt w w/w sprawie na privie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 28.10.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Sławek, czy ja dobrze przeczytałam, z Niemiec Cię przesiedlają Yemiołka, co z Twoim dziennikiem ? Już straciłam nadzieję na dalszy ciag, pisałaś coś jak byłaś tam, gdzie byłaś, jak Cię nie było na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 28.10.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Alanta, dobrze zrozumiałaś - wysiedlają mnie, a raczej sam się wysiedlam z Teutonii na uroczy Śląsk - Dolny w moim przypadku . Wreszcie skończy się remont chałupy "na odległość"... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 28.10.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Wow, jestem pod wrazeniem tylko uwazaj, zeby Ci Smok dobytku nie spalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 28.10.2003 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Hey Alanta! Nie masz się co obawiać, moje przesiedlenie to nie żaden nowy Drang nach Osten . A na Smoka, jeśli nasza wspólna eskapada dojdzie do skutku zabiorę dodatkową gaśnicę, najlepiej chyba chmielową?!? Żeby już był styczeń... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 29.10.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 No, trzeba trochę podciągnąć wrocławską - czyżby Wszyscy byli podłamani rychłym zniknięciem "Wieczoru Wrocławia" z rynku prasowego , zamiast tego będziemy mieli "Gazetę Wrocławską-Słowo Polskie", już się qrcze nie mogę doczekać, hi, hi, hi... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.10.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 ooo, nawet nie wiedziałam że "wieczór" wypada z rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 30.10.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Coś nikt się na wrocławskiej nie melduje JEST TAM KTO????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.10.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 jestem, jestem tylko czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 31.10.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Ależ ten Wrocław nisko upadł...Wszyscy chyba na budowach. No, to żeby Wam aura sprzyjała!Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 31.10.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 O Smoku też ani widu, ani słychu . Czy ta neostrada się sprawdza? - Sam się nad nią zastanawiam, a warunki mam chyba podobne do Ciebie, SMOKU? Czeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.10.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 ps.czy cała stara gwardia już wymarła? Atlantydę widziałam gdzieś w inszych wątkach, czyżby się wypisała z grupy? Gagatka mignęła przez chwilę, a co Wujkiem Franusiem? gdzie teraz baluje? jak tam Agnicha się miewa - czy ktoś wie i mi streści? Piramidka? Asia? Baba? Ryniu? hop hop! a o mnie to zapomniałaś !!! dziękuję Ci bardzo...z wymienionych pojawia się Ryniu, wujaszek Franiu - tutaj jest jakaś tajemnicza tajemnica, pojawia się na forum ale już od dłuższego czasu nie udziela się na wrocławskiej - dlaczego ? tego nie wie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.10.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Byłoby cholernie szkoda gdyby tak fajna grupa rozpadła się ot tak... a może to Wasze nowe domki tak Was przytłoczyły??? Oby nie bo wolałbym więcej życia! To się udziala nowym (jak mnie). Pamiętam, że ktoś się tu pochwalił doświadczeniem z Arconem... (?) Czy to nie był może Bartt? sorry za ew. przejęzyczenia z perspektywy czasu mogę powiedzieć że stan emocjonalny zmienia się w zależności od etapu budowy, zdecydowanie najwyższy jest podczas etapu murarskiego, czyli ściany, stropy no i dach, późnie opada u jednych bardziej u innych mniej, rosnie potem przy instalacjach i przy wykończeniu ale nie jest to juz takie entuzjastyczne jak za pierwszym razem. Inwestor już jest po wielu przejściach z wykonawcami i z hurtowniami itd i patrzy chłodniejszym okiem na wiele spraw - to wszystko przekłada sie oczywiście na aktywność na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.10.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Widze ze grupa jest dosyc monotematyczna . e tam zara mono! wino wiśniowe to raz, a winogronowe: dwa, czyli pełne stereo!! czeeee... Cieszę się Yemiołka, że wróciłaś, od razu zrobiło sie w grupie cieplej i kolorowiej Co do wina to taka mała scenka. Zastanawiam sie głosno z żona jak wykorzystać miejsce pod schodami odkurzacz centralny ? Buty? Graciarnia ? Podchodzi nasza córka i ze zdziweniem stwierdza jak kto do czego wykorzystać ? Do trzymania winka i piwka Córka ma 7 lat I nie jestesmy alkoholikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.10.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Smoku podziel sie swoim doswiadczeniami co do neostrady bede ja chyba zakladal i chcialbym wiedziec czego mogę sie spodziewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.10.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 dobrzyku - cóż za aktywność pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.10.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 dobrzykowice - ty jesteś stary-nowy ryniu - dzięki, udało się w ekspanderze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.10.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 dobrzyku - cóż za aktywność pozdrawiam nadrabiam zaległości Tak jak większość cierpie na chroniczny brak czasu, ale jak tylko mogę to zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.10.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 no tak, to dlatego nie wiedziałeś o kodim - szczęśliwym tatusiu już Ci gdzieś odpisałam - zobacz w dzienniku kodiego i komentarzach co się działo z tatusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts