MaToJe 18.10.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Mógłby nam ktoś polecić dobrą ale w miarę tanią ekipę od alarmów. Niedługo kładziemy tynki a do tej pory mamy same wpadki z nimi. MTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 MAtOjE namiar poszedł na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 19.10.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ja grzejniki kupowałam w Damkonie w Trzebnicy, ale siedzibę mają we Wrocławiu na ulicy Galla Anonima (w bok od mostu warszawskiego) nawet widziałam ostatnio reklamę wyprzedaż grzejników 50%, tylko nie wiem jakich taaak, wiedziałam, że tempo jest podejrzane....... a czemu tam kupowałaś? mieli fajne ceny?, bo nie mam jakoś wymagań co do designu specjalnych dokładnie mieli fajne ceny na początku kupowaliśmy w Respolu na Krakowskiej, ale ktoś nam podpowiedział tę hurtownię i pan w Damkonie, jak się dowiedział, że planujemy większe zakupy to od razu zjechał nam cały Vat, czyli 22% rabatu. A we Wrocławiu dodatkowo spotkałam moją koleżankę, która handluje w Damkonie (namiary wysyłam na priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 19.10.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A dzisiaj ja zapraszam na kawusię. http://i33.photobucket.com/albums/d93/trabi-wrc/DSC00051-1.jpg UWAGA - real foto Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek Renia 19.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam, Mam do Was pytanie odnośnie instalacji c.o., hydraulika itp. Nie wiedząc skad wziac dobrego instalatowa zajrzałem na listę Miśków i wybrałem Pana Starulę z Trzebnicy - ślepy traf. Jak określacie jakość jego prac i terminowość? Czy ceny jakie proponuje sa do przyjecia czy raczej przesadza? C.O. 150 za punkt (montaż samego grzejnika +30) Biały montaż 50zł za punkt Instalacja wody - punkt średnio - 120 Kanalizacja 50zł .. i jak ? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek Renia 19.10.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam Ponownie,podobne pytanie bym skierował do Was odnośnie elektryka.Kolo chce 30zł na punkt ? Dobrze czy źle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 19.10.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ja grzejniki kupowałam w Damkonie w Trzebnicy, ale siedzibę mają we Wrocławiu na ulicy Galla Anonima (w bok od mostu warszawskiego) nawet widziałam ostatnio reklamę wyprzedaż grzejników 50%, tylko nie wiem jakich taaak, wiedziałam, że tempo jest podejrzane....... a czemu tam kupowałaś? mieli fajne ceny?, bo nie mam jakoś wymagań co do designu specjalnych dokładnie mieli fajne ceny na początku kupowaliśmy w Respolu na Krakowskiej, ale ktoś nam podpowiedział tę hurtownię i pan w Damkonie, jak się dowiedział, że planujemy większe zakupy to od razu zjechał nam cały Vat, czyli 22% rabatu. A we Wrocławiu dodatkowo spotkałam moją koleżankę, która handluje w Damkonie (namiary wysyłam na priv). Witam obecnie tez rozglądam sie za grzejnikami, jesli to nie problem to ja równiez poprosze o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 19.10.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Jakie teraz ceny wylewek? No właśnie - jakie są ceny? ile płacicie za zgrzewanie papy pod wylewki? (sama robocizna) A czy to konieczne? Czy konieczne? - ja mysle że tak ale sa rozne szkoly nasz kier-bud nie chce nawet slyszec o samej folii, a my mamy do niego duze zaufanie forumowy Janzar tez robi wylewki na pape ale wiem, ze wielu inwestorow (i wykonawcow) kladzie tylko 2 warstwy folii pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 19.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam Ponownie, podobne pytanie bym skierował do Was odnośnie elektryka. Kolo chce 30zł na punkt ? Dobrze czy źle ? w dzisiejszych czasach to chyba b. dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 19.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Czy ktoś z Was mógłby się podzielić namiarami na tynkarzy wykonujących ręcznie tynki wapienno cementowe? Bardzo proszę o pomoc.. Pozdrawiam, Krzysiek Witaj moja ekipa sie tym zajmuje chyba pisalam CI juz o tym zaczeli wlasnie u mnie chyba beda przez ok 3 tygodnie jak cos to podam Ci namiary na priv... moze po mnie sa wolni... bo do mnie przyszli wczesniej niz sie spodziewalam... pierwszy raz mi sie zdarzylo ze fachowcy przychodza do mnei wczesniej) o efektach powiem Ci za 3 tyg... pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 19.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Czy ktoś z Was mógłby się podzielić namiarami na tynkarzy wykonujących ręcznie tynki wapienno cementowe? Bardzo proszę o pomoc.. Pozdrawiam, Krzysiek Witaj moja ekipa sie tym zajmuje chyba pisalam CI juz o tym zaczeli wlasnie u mnie chyba beda przez ok 3 tygodnie jak cos to podam Ci namiary na priv... moze po mnie sa wolni... bo do mnie przyszli wczesniej niz sie spodziewalam... pierwszy raz mi sie zdarzylo ze fachowcy przychodza do mnei wczesniej) o efektach powiem Ci za 3 tyg... pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 19.10.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Jakie teraz ceny wylewek? Ja placilam w lipcu 12 zł ale z tego co wiem jest juz 14 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 19.10.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Gdzie kupowaliście pstryczki - elektryczki? Macie namiar na jakąś fajną churtownie gdzie podejdą do klienta we właściwy sposób? Odradzam churtownię na Krzemienieckiej EB, na prośbę o zrobienie wyceny gościu rzucił mi jakąś kartką z cennikiem z tekstem "sam sobie pan policz" więc sobie poszedłem. Dziwni sprzedawcy którzy nie chcą sprzedawać. Hurtownia "Rynel" na ul. Przybyszewskiego Ja zbieram ekipę na elektryczki, (choć najpierw kable) do hurtowni YKY na ul.Pieknej, a niedaleko na Byforowej jest ich konkurencja, można ich nieco rezegrać Kupiliście już kable? Można wiedzieć jaką cenę Wam zaoferowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 19.10.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Z tego co wiem to grupa kablowa jeszcze się do końca nie zorganizowała. Też jestem zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wozik 19.10.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam Ponownie, podobne pytanie bym skierował do Was odnośnie elektryka. Kolo chce 30zł na punkt ? Dobrze czy źle ? A jak liczy ten punkt? Jeśli od włącznika do zakończenia jako jeden, to bardzo dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 19.10.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam obecnie tez rozglądam sie za grzejnikami, jesli to nie problem to ja równiez poprosze o namiary. Pozdrawiam poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 19.10.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 U mnie jeszcze budowa się nie zaczęła, a już chciałem Was przestrzec przed niesolidnym wykonawca. Chciałem uniknąć tego posta i przez dłuuuugi czas byłem naprawdę wyrozumiały, ale miarka sie przebrała - tym bardziej, ze z tego co wiem nie jestem jedynym forumowiczem majacym aktualnie problemy z ta Pania. Mam na myśli architekt P. Kamilę z listy Misiów . Współpraca z tą Panią: - dała taki efekt, że zamiast zacząć budowę 1 września, zacznę albo w połowie listopada, albo na wiosnę... (adaptacja miała trwać 1-2 tygodnie, a trwała 3 miesiace), - zero kontaktu, a na glupia mapke z planem zagospodarowania terenu mojej działki czekam 2 miesiace juz prawie (a jest to przeciez jeden mail) - przez to nie mogę zlecic wykonania projektow przylaczy wody/etc, - no i najlepsze - projekt złozony z wnioskiem o pozwolenie zawiera KOMPLETNIE inne zmiany niż ustalaliśmy . Aby uniknąc nieporozumien, dalem nawet bardzo dokladna liste zmian jakie chcemy zrobic, rozmawialismy na ten temat, ustalilismy szczegoly, etc... i niestety to co zobaczyłem w projekcie to jakies nieporozumienie... Pani jest z listy misiów, wiec moze informacja ta bedzie pomocna dla niektorych z Was. Ja już się niestety przejechałem . Pzdr, TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Z tego co wiem to grupa kablowa jeszcze się do końca nie zorganizowała. Też jestem zainteresowana. Ja nie będę na nikogo się oglądał oprócz Joli - z powodu braku dyscypliny w naszej grupie. Będę kupował kable a potem elektryczki w YKY lub u ich konkurencji z Buforowej i tyle. A kiedy - może za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.10.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 U mnie jeszcze budowa się nie zaczęła, a już chciałem Was przestrzec przed niesolidnym wykonawca. Chciałem uniknąć tego posta i przez dłuuuugi czas byłem naprawdę wyrozumiały, ale miarka sie przebrała - tym bardziej, ze z tego co wiem nie jestem jedynym forumowiczem majacym aktualnie problemy z ta Pania. Mam na myśli architekt P. Kamilę z listy Misiów . Współpraca z tą Panią: - dała taki efekt, że zamiast zacząć budowę 1 września, zacznę albo w połowie listopada, albo na wiosnę... (adaptacja miała trwać 1-2 tygodnie, a trwała 3 miesiace), - zero kontaktu, a na glupia mapke z planem zagospodarowania terenu mojej działki czekam 2 miesiace juz prawie (a jest to przeciez jeden mail) - przez to nie mogę zlecic wykonania projektow przylaczy wody/etc, - no i najlepsze - projekt złozony z wnioskiem o pozwolenie zawiera KOMPLETNIE inne zmiany niż ustalaliśmy . Aby uniknąc nieporozumien, dalem nawet bardzo dokladna liste zmian jakie chcemy zrobic, rozmawialismy na ten temat, ustalilismy szczegoly, etc... i niestety to co zobaczyłem w projekcie to jakies nieporozumienie... Pani jest z listy misiów, wiec moze informacja ta bedzie pomocna dla niektorych z Was. Ja już się niestety przejechałem . Pzdr, TS Proponuję założyć czarną listę Misiów i płynnie zarządzać istniejącą, bo po co inni maja się nacinać. Moim zdaniem po jednym sygnale dany Miś powinien wylatywać z misiów proponowanych do czarnej listy. Choć nie ja jestem autorem strony i nie ja decyduję. Zalediwe proponuję. Ale, osobiście naciąłem się dwa razy na Misia z listy - dziwnie przy pierwszym kontakcie mi wyglądali i dałem sobie z nimi spokój. Widzę, że miałem nosa. Lista staje się niebezpieczna bo wychodowaliśmy potwory na własnej skórze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 19.10.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dzwoniłam do YKY ale podali mi ceny wyższe od EB i Pan powiedział że to są ceny "właściwe" i nie podlegają negocjacji. Kable muszę mieć do środy więc sprawa zrobiła się pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts