Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

Witam ponownie wszystkich.

Jeśli to nie problem chciałbym prosić o widełki kosztów instalacji:

- hydraulicznycza

- kanalizacyjna

- c.o.

- elektryczna

Szukamy jakichś ekip do instalacji i chielibyśmy wiedzieć ile za daną instalacje mozna dać w granicach rozsadku a ile to juz przesada.

Wysyłam na priv.

Info otrzymałem - serdeczne dzieki - pozdrawiam

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

A ja proponuje dopisac do listy misiow p. Berezanskiego montujacego i produkujacego ploty z siatki powlekanej. Na dobra sprawe nawet nie miewm jak wyglada bo go nie widzialem. 190mb zostalo ogrodzonych bez mojej wizyty na dzialce w sposob perfekcyjny i metry policzone uczciwie.

Telefon: 50917670

PS. Prosze tylko go nie zepsujcie....

Ano właśnie, ja przed paroma dniami podałam namiary na swoich tynkarzy - i wiecie co? Dzisiaj zadzwonił szef i powiedział, ze dom skończy, ale garaż raczej nie, bo ma duzo innych zleceń :o

Nie wiem, chyba będe dalej budowac w wielkiej konspiracji ...

W sprawie inst. elektrycznej - M. Kocot z listy bierze 30zł za punkt - i jest naprawde fajny gość.

A ja proponuje dopisac do listy misiow p. Berezanskiego montujacego i produkujacego ploty z siatki powlekanej. Na dobra sprawe nawet nie miewm jak wyglada bo go nie widzialem. 190mb zostalo ogrodzonych bez mojej wizyty na dzialce w sposob perfekcyjny i metry policzone uczciwie.

Telefon: 50917670

coś ci musiało w numerze telefonu uciąć cyferkę

Wojty (właściwy)

Secam - Zaprawdę powiadam Ci - BOMBA !!!

A jeszcze bardziej się cieszę, że dach mimo wstępnych wątpliwości co do kompetencji mistrzów powstał jak należy.

Zaprawdę cieszy mnie Twa radość wielka, i powiadam Ci że wkrótce dołączysz do tych mających wszystko :)

Co do daszku to jeszcze stoi :) widać jeśli ktoś bardzo chce to potrafi (mam na myśli ekipę).

Tobie kilka domków chyba wyrosło w niedalekim sąsiedztwie? A sąsiadka Twoja i rodzinka moja czyli R.S. coś robi ??

Poza tym - dokąd się ma spieszyć?

Trabi, my chyba wiemy dokąd się spieszyć

- do ciszy i spokoju od miejskiego zgiełku - do własnego domku - do grilla na ogrodzie - do leżenia na tarasie w letnie słoneczne dni - do koszenia trawy - do porannej kawy na tarasie o wschodzie słonca - wymieniac dalej :) ?

mój setny (juz 100!) post poświęcam wszystkim walczącym z wykonawcami

melduję, że nadal panowie "ocieplacze" nie skończyli, ślad po nich chwilowo zaginął, sąsiadce leje sie na głowe i wieje

W związku z tym, ekipa kończąca elenemty elewacji czeka, elektrycy czekają, tynkarze czekają ale jakoś dziwnie, bo mieli już dzisiaj zaczynac ale rano ich jeszcze nie było i nie wyglądali jakby zaczęli

Do tego wycena szamba tymczasowego (Urząd Miasta podtrzymuje Wielkanoc 2009 jako podłączenie mnie do kanalizacji miejskiej) z 4.500 po wizji lokalnej (wąsko, blisko domu, konieczne dodatkowe szalunki...) skoczyła do 7.000 :o :o :o z opcją, ze jeżeli w trakcie robót stweirdzą coś niepokojącego to od nich odstąpią. No i co ja mam zrobić?

życzę wszystkim większego szczęścia

a polecac ekipy będę jak u mnie będą kończyć - przynajmniej z czystym sumieniem, bo po skończonej robocie, tak przed i w trakcie to w sumie nie wiem czy można bo a nuz na koniec coś wywiną....

Ano właśnie, ja przed paroma dniami podałam namiary na swoich tynkarzy - i wiecie co? Dzisiaj zadzwonił szef i powiedział, ze dom skończy, ale garaż raczej nie, bo ma duzo innych zleceń :o

Nie wiem, chyba będe dalej budowac w wielkiej konspiracji ...

W sprawie inst. elektrycznej - M. Kocot z listy bierze 30zł za punkt - i jest naprawde fajny gość.

a może należy podawać już konkretne namiary (np. tel) na priv. :roll:

przynajmniej "cała Polska" nie będzie kontaktować się z danym wykonawcą mając wszystko na talerzu

M.