Jarek Renia 23.10.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witam ponownie wszystkich. Jeśli to nie problem chciałbym prosić o widełki kosztów instalacji: - hydraulicznycza - kanalizacyjna - c.o. - elektryczna Szukamy jakichś ekip do instalacji i chielibyśmy wiedzieć ile za daną instalacje mozna dać w granicach rozsadku a ile to juz przesada. Wysyłam na priv. Info otrzymałem - serdeczne dzieki - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 23.10.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A ja proponuje dopisac do listy misiow p. Berezanskiego montujacego i produkujacego ploty z siatki powlekanej. Na dobra sprawe nawet nie miewm jak wyglada bo go nie widzialem. 190mb zostalo ogrodzonych bez mojej wizyty na dzialce w sposob perfekcyjny i metry policzone uczciwie.Telefon: 50917670 PS. Prosze tylko go nie zepsujcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ano właśnie, ja przed paroma dniami podałam namiary na swoich tynkarzy - i wiecie co? Dzisiaj zadzwonił szef i powiedział, ze dom skończy, ale garaż raczej nie, bo ma duzo innych zleceń Nie wiem, chyba będe dalej budowac w wielkiej konspiracji ... W sprawie inst. elektrycznej - M. Kocot z listy bierze 30zł za punkt - i jest naprawde fajny gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 23.10.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 natalia Stanko U mnie tez robi ten sam Pan elektryke. Na razie zlego slowa nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 24.10.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 gdzie mogę kupić 1 płytę styropianu ekstrudowanego o grubości 10cm?potrzebuję pociąć na kawałki pod duże wejście balkonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.10.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 gdzie mogę kupić 1 płytę styropianu ekstrudowanego o grubości 10cm? potrzebuję pociąć na kawałki pod duże wejście balkonowe. Na sztuki sprzedają w castoramie (kiedyś brałem) ale nie wiem czy mają teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.10.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A ja proponuje dopisac do listy misiow p. Berezanskiego montujacego i produkujacego ploty z siatki powlekanej. Na dobra sprawe nawet nie miewm jak wyglada bo go nie widzialem. 190mb zostalo ogrodzonych bez mojej wizyty na dzialce w sposob perfekcyjny i metry policzone uczciwie. Telefon: 50917670 coś ci musiało w numerze telefonu uciąć cyferkę Wojty (właściwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.10.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 może chwila rozrywki kabaret limo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 24.10.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Secam - Zaprawdę powiadam Ci - BOMBA !!! A jeszcze bardziej się cieszę, że dach mimo wstępnych wątpliwości co do kompetencji mistrzów powstał jak należy. Pani Koalo - jako "tenktóryniemajeszczenic" zazdraszaczam po tysiąckroć. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.10.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Secam - Zaprawdę powiadam Ci - BOMBA !!! A jeszcze bardziej się cieszę, że dach mimo wstępnych wątpliwości co do kompetencji mistrzów powstał jak należy. Zaprawdę cieszy mnie Twa radość wielka, i powiadam Ci że wkrótce dołączysz do tych mających wszystko Co do daszku to jeszcze stoi widać jeśli ktoś bardzo chce to potrafi (mam na myśli ekipę). Tobie kilka domków chyba wyrosło w niedalekim sąsiedztwie? A sąsiadka Twoja i rodzinka moja czyli R.S. coś robi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 24.10.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A sąsiadka Twoja i rodzinka moja czyli R.S. coś robi ?? Owszem - NIE. Jakoś nie widzę u niej mobilizacji. Poza tym - dokąd się ma spieszyć? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.10.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Poza tym - dokąd się ma spieszyć? Trabi, my chyba wiemy dokąd się spieszyć - do ciszy i spokoju od miejskiego zgiełku - do własnego domku - do grilla na ogrodzie - do leżenia na tarasie w letnie słoneczne dni - do koszenia trawy - do porannej kawy na tarasie o wschodzie słonca - wymieniac dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.10.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Secam zlituj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 24.10.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Secam zlituj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepraszam Jolu w naszym przypadku takie marzenia są faktycznie nieeleganckie Ja pewnie skorzystam ze słoneczka na tarasie latem 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 24.10.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 mój setny (juz 100!) post poświęcam wszystkim walczącym z wykonawcami melduję, że nadal panowie "ocieplacze" nie skończyli, ślad po nich chwilowo zaginął, sąsiadce leje sie na głowe i wieje W związku z tym, ekipa kończąca elenemty elewacji czeka, elektrycy czekają, tynkarze czekają ale jakoś dziwnie, bo mieli już dzisiaj zaczynac ale rano ich jeszcze nie było i nie wyglądali jakby zaczęli Do tego wycena szamba tymczasowego (Urząd Miasta podtrzymuje Wielkanoc 2009 jako podłączenie mnie do kanalizacji miejskiej) z 4.500 po wizji lokalnej (wąsko, blisko domu, konieczne dodatkowe szalunki...) skoczyła do 7.000 z opcją, ze jeżeli w trakcie robót stweirdzą coś niepokojącego to od nich odstąpią. No i co ja mam zrobić? życzę wszystkim większego szczęścia a polecac ekipy będę jak u mnie będą kończyć - przynajmniej z czystym sumieniem, bo po skończonej robocie, tak przed i w trakcie to w sumie nie wiem czy można bo a nuz na koniec coś wywiną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 24.10.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 gratuluje 100 postu i zycze wytrwalosci nam wszystkim, ja tez czekam, czekam i czekam .. na tynkarzy i codziennie jutro... i juz nie wiem co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monhub 24.10.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ano właśnie, ja przed paroma dniami podałam namiary na swoich tynkarzy - i wiecie co? Dzisiaj zadzwonił szef i powiedział, ze dom skończy, ale garaż raczej nie, bo ma duzo innych zleceń Nie wiem, chyba będe dalej budowac w wielkiej konspiracji ... W sprawie inst. elektrycznej - M. Kocot z listy bierze 30zł za punkt - i jest naprawde fajny gość. a może należy podawać już konkretne namiary (np. tel) na priv. przynajmniej "cała Polska" nie będzie kontaktować się z danym wykonawcą mając wszystko na talerzu M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.10.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No to już chyba przesadziłeś. Mam przynajmnej taką nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 24.10.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witajcie, kto wie jak montuje się dreniany próg przy drzwiach...przykleja się go tylko na piance czy trzeba przewiercać i osadzić na dyble czy kołki rozporowe? Praktyczne podpowiedzi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.10.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 no ja sobie Pana Kocota moge wrzucić ponownie w stopkę.Mam tez dobrego hydraulika. Kto potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts