Ivonesca 31.10.2003 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 a widziałeś sprawozdanie ze spotkania szczecińskiej ??? (u maksia) - myslałam że padnę gdzie tam porównywać nasze spotkania ogniskowo-piwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.10.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 widziałem, i swój komentarz na ten temat w ich grupie zamieścilem. Ivo, nasze sa po prostu inne Nic nie stoi na przeszkodzie aby coś podobnego zrobic w knajpie, np. w klubie GO-GO :> Myslę że wówczas nie byłoby problemu z frekwencją - przynajmniej tą męską No i oczywiście musielibysmy innym forumowiczom pokazac zdjęcia z tego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.10.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 ew. w morskim oku, tam bodajże w środy jest męski striptiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.10.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 dobrzykowice - ale to nie znaczy wcale że mi się nie podobają nasze spotkania i chciałabym je zmienić .....no, chyba żeto morskie oko mnie przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 02.11.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Smoku!Moglbys potwierdzic otrzymanie wiadomosci ode mnie?Zalezaloby mi na tym, abys dal znac, czy masz checi i czas na te eskapade?Szczegoly mozemy omowic pozniej (polowa listopada, okres swiateczny). Mam coraz mniej czasu do poczatku stycznia i musze w najblizszym czasie ostatecznie zorganizowac transport.Odezwij sie!!!Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 02.11.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 Cześć kochani ! Ostatnio jestem strrrrrasznie zarobiony, zakładam wodę, centralne, chcę zalać posadzki we wtorek, a zima wielkimi krokami... dziś założyłem rury centralnego odkurzacza, dziecinnie proste, ale domie mój kochany, kolana mnie bolą Styropian też sam układam, podłogówkę z hydraulikiem (gość ma spokój wodza i żyje w minionej epoce ) Szczeciniaków oglądałem i muszę powiedzieć, że nasze spotkania , ich charakter, odpowiadają mi bardziej. Sławek, myślę, że pojedziemy , napiszę Dobrzyk, neo śmiga,problem jest w naszym serwerze sieciowym . Nie mam okazji sprawdzić transferu, gdy jestem sam, bo chyba się to nie zdarza, jest 9 użytkowników, ale i tak mam ok 20kb/s do 50kb/s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 02.11.2003 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 uff, to powyżej naskrobałem w piątek, ale wysłałem dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.11.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 a o mnie to zapomniałaś !!! dziękuję Ci bardzo...z wymienionych pojawia się Ryniu, wujaszek Franiu - tutaj jest jakaś tajemnicza tajemnica, pojawia się na forum ale już od dłuższego czasu nie udziela się na wrocławskiej - dlaczego ? tego nie wie nikt ależ Misiuuuuuuuuu... no przecie Ty tu bywałeś, a ja o tych,co ich dokumentnie wsiorbło. no ale to ich strata przecie, no nie?? nie chcą się kolegować, to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.11.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Cieszę się Yemiołka, że wróciłaś, od razu zrobiło sie w grupie cieplej i kolorowiej Co do wina to taka mała scenka. Zastanawiam sie głosno z żona jak wykorzystać miejsce pod schodami odkurzacz centralny ? Buty? Graciarnia ? Podchodzi nasza córka i ze zdziweniem stwierdza jak kto do czego wykorzystać ? Do trzymania winka i piwka Córka ma 7 lat I nie jestesmy alkoholikami dzięki Misiuuuu za ciepłe słowa, i jeszcze Sku dziś, ups,,, jezd fajnie... Dżizu,to u Was w chacie doprawdy ino córa ma łeb! no przecie to jasne, do czego... ps.nasza pociecha - l.5 - ostatnio namalowała piękny bar; klyenci z profilu, pierwsza klasa, bąbelki w pifku - no po prostu Leonardo się chowa!!! ps2.ale my jesteśmy a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.11.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 dzień dobry dobrzyku - szykuj szykuj to pifffko pod schodami już teraz ...jak będzie spotkanie to pewnie szybko zacznie ubywać zapasów yemiołka - dzięki Misiuuuu za ciepłe słowa, i jeszcze Sku dziś, ups,,, jezd fajnie... co to za szyfr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.11.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 to nie szyfr, to bełkot! dzisiaj tak będzie częściej, bo mam werydobry h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.11.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 yemiołka - oki oby Cie nie opuszczał - dziś i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.11.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 ano i nawzajem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.11.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Szczeciniaków oglądałem i muszę powiedzieć, że nasze spotkania , ich charakter, odpowiadają mi bardziej. hehe, ojejku, i ja w końcu widziałam........... zaraz się Szczecin na nas obrazi, więc wznieśmy za nich kufle ZGODNIE Z RUCHEM WSkAZÓWEK ZEGARA ps.kiedy zrobim to pospołu?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.11.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 mam nadzieję że szczeciniacy się nie obrażą teraz zimno więc trzeba się spotkać w lokalu.....albo u kogos kto juz mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 03.11.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Czy ja się mylę, czy też przy opisie jednego ze spotkań Wrocławiaków - chyba u Ivonesci, był zapewniony nawet podkład muzyczny? Smok??? Moim zdaniem ognicho, kiełbaski, abrozja (każdemu jego ulubiona) i muza unplagged - żyć, nie umierać Już się nie mogę doczekać jakiegoś spotkania z Okołowrocławiakami. Czeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.11.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Sławek - a i owszem....Smok zapewniał całą oprawę muzyczną....miał nawet przygotowane teksty do karaoke...ale nikt się nie zdecydował.....czytaj: wszyscy kierowali i nie mogli odurzyc się tym kolejnym pifffkiem, które by pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.11.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 teraz zimno więc trzeba się spotkać w lokalu.....albo u kogos kto juz mieszka OK, może być u nas, ale pod warunkiem,że z karaoke i tańcami!!! ino zważywszy na to,że już jest to DOM, a nie okołobudowlane ognicho,,, dom co prawda otwarty, ale bez przesady - 1-2 nieznajome twarze dopuszczam, jeśli więcej: to już gdzieś w knajpie, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 03.11.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 A Smok miał płytę do karaoke ? Ja właśnie czegoś takiego szukam... jak z córką czasami zaczynamy koncert, to mąż się z domu chce wynosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.11.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Alanta - Smok miał wszystko co trzeba zajmuje się tym chyba więcej niz amatorsko yemiołka - rozumiem Twoje rozumowanie - dlatego jestem za knajpą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts