bzyk 25.11.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 witam,dzięki wszystkim za info odnośnie tynków, dzięki też Vance99, która mocniej pociągnęła temat co do instalacji elektrycznej, na dom 140 m2 pow. uzytkowej z inst tv i tel. to powinno mi się zamknąć w kwocie 3500 zł robociznakable i reszte kupuję sam. pzdrbzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 25.11.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Mam pytanie dotyczące kominów systemowych. Podpowiedzcie jak u Was poradzono sobie z tematem wykończenia wokół komina. Chodzi mi o taki stan, kiedy jest strop teriva i wychodzi komin. Wokół komina na poziomie stropu powstaje spora szczelina. Jak poradziliście sobie z tym tematem??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 26.11.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 wełna mineralna upchana naokoło, z tym że szczelina u nas to było max. 1-2 cmTynkarze sobie z tym potem poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 26.11.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 naprawde nikt nie miał do czynienia z odpowietrzeniem szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto_usunięte* 26.11.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Hej My mamy oczyszczalnie ale system jest podobny. Piony kanalizacyjne muszą mieć wylot nad dach (są specjalne dachówki z kominkami napowietrzającymi). Nasza oczyczalnia nie jest jeszcze do końca podłączona ponieważ jeszcze nie mieszkamy ale z tego co wiem będzie mieć jeszcze kominek napowietrzający nad zbiornikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 26.11.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Ma ktoś może jakie namiary na wykonawcę przyłącza wodno-kanalizacyjnego i gazowego, plissss! Sensownego oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 26.11.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 wełna mineralna upchana naokoło, z tym że szczelina u nas to było max. 1-2 cm Tynkarze sobie z tym potem poradzą dzieki za podpowiedz. U nasz szczelina jest większa, około 7 cm. Zastanawiam sie czy z tym sobie poradzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 27.11.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Dabell - Izo, ja po prośbie...Napisz mi jak kształtuje się średnio cena za ocieplenie dachu+zabudowa G-K za m2. Moze byc na priva. Jesli nie sprawi ci to problemu Pozdr wszystkich - starych i nowych. Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rychu4191 28.11.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam szanownych forumowiczów, mam pytanko:gdzie można we Wrocku kupić silkę 12cm na sztuki ?? Castorama, OBI maja tylko YTONG.zabrakło mi ok 30szt. na działówki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 28.11.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam szanownych forumowiczów, mam pytanko: gdzie można we Wrocku kupić silkę 12cm na sztuki ?? Castorama, OBI maja tylko YTONG. zabrakło mi ok 30szt. na działówki Pozdrawiam Zapytaj w hurtowni MSM na Opolskiej 136 .Kupowalam tam dachowki kiedy mi zabrakło kilka sztuk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek Renia 28.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witajcie i porade powiadajcie )) Mamy pewien problem - ekipa nam odeszła z budowy i zdąrzyli postawić krokwie no i tyle (( buuuu... Tak czy inaczej w przyszłym tyg przychodzi nowa ekipa no i mają foliować. Podobno folia ma tendencje na odształcenia pod wpływem warunków atmosferycznych. Aby oszczędzić sobie czasi i czasu($) chcem zakupić plandekę takie co na allegro sprzedają http://www.allegro.pl/item275251512_plandeki_plandeka_mocna_10x15m_importer_hurt_w_wa.html Czy może macie jakieś opinie na temat takich plandek? Warto to kupować? Zda to egzamin? Nie wiem czy starczy standardowa, czy nalezy jakaś mocniejszą zakupić. Dachówkę mają nam dopiero w styczniu zakąłdać i do tego czasu wolałbym to dodatkowo zabezpieczyć. help Pozdrawiam Jarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 29.11.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jarku w styczniu zerwało nam dach na kamienicy, w której mieszkamy. Zabezpieczyli nas taką plandeką. Od wiatru i deszczu w miarę chroniła, ale jak pewnej nocy spadło 10 cm śniegu to pod ciężarem popękała i niestety nie nadawała się już do niczego. Z tym, że kamienica ma płaski dach. Jeśli masz spadzisty, to może śnieg będzie spadał, czego z całego serca życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 29.11.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witajcie,ja w sprawie kominkapowoli muszę zabrać się za obudowę a przede wszystkim jej projektorientujecie sęi ile może kosztować projekt obudowz kominka?może macie jakiegos "sprawdzonego" projektanta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 29.11.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Pytanie może nie w 100% budowlane , ale na pewno dotyczące Wrocławia . Szukam pilnie opiekunki dla moich bliźniaków (i pewnie dlatego ciągle jeszcze szukam... ). Czy możecie poradzić gdzie najlepiej szukać SPRAWDZONYCH i PEWNYCH opiekunek - chodzi mi o portale/agencje/etc. Znajomi, nianki znajomych, etc już dawno obdzwonione i nic . A obawiam się trochę wziąć nieznaną i niesprawdzoną osobę. Dzieki za pomoc, Pzdr, TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 29.11.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ja mam taki namiar na agencję http://stopociech.wroclaw.pl/ nie korzystałam ale koleżanka chwaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 29.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Kochani poratujcie mnie namiarami na firmę lub osobę która mogłaby zrobić ogrodzenie ze zwykłej siatki (1,5 m wysokości - powlekana ) materiał plus montaż. Chodzi o ogrodzenia 46mb w lini prostej.Z góry dziekuje za pomocPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 29.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A u nas sie wlasnie koncza tynki maszynowe i niczym nie grzejemy. Po prostu wiatr sobie hula po budynku przez szpary pod oknami i nieogrzany dach. A i wylewki mamy zamiar zrobic wkrotce jezeli temp nie zejdzie ponizej zera. Witam! Jak sprawdzili się wasi tynkarze? Czy mozecie podać jak to wygladało to cenowo? Możecie polecić tę ekipę? Chcemy robić tynki w drugiej połowie stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 29.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A u nas sie wlasnie koncza tynki maszynowe i niczym nie grzejemy. Po prostu wiatr sobie hula po budynku przez szpary pod oknami i nieogrzany dach. A i wylewki mamy zamiar zrobic wkrotce jezeli temp nie zejdzie ponizej zera. Witam! Jak sprawdzili się wasi tynkarze? Czy mozecie podać jak to wygladało to cenowo? Możecie polecić tę ekipę? Chcemy robić tynki w drugiej połowie stycznia. A jakie tynki robili Wam? Ma ktoś ekipę do polecenia do otynkowania cementowo-wapiennymi? Poszukuję ekipy na początek lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 as 24 podłączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.11.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A ja szukam zduna....ma ktoś namiar do kogoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts