scur 20.12.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Kochani, to już kolejne Święta Bożego Narodzenia z Wami - forumowiczami Grupy Wrocławskiej. Długo mnie tu ostatnio nie było, z różnych powodów. Nie czas je wymieniać. Ale warto napisać, że bardzo się cieszę, że wielu nowych dotarło. Warto napisać, że szczególnie się cieszę że "starzy" powrócili. Jeszcze nie wszyscy, ale nie wszystko od razu...Ania, Iwonka, Iwonka, Halinka, Dorcia, Beatka, Elwira, Wojtek, Agnieszka, Bogusia, Grześ i inni, wiecie do kogo piszę - nie możecie nie bywać tu Wy, którzy tu swego czasu kontynuowaliście tę niepowtarzalną (stworzoną przez jeszcze wcześniejszych) atmosferę pomocy, serdeczności i plaplaniny. No ludziska trza się wziąć. MOże więc zacznę i wobec faktu, że milowymi krokami zbliża sie czas Świąt Bożego Narodzenia złożę Wam wszystkim najlepsze życzenia. http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/516_2003-0770.jpg Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, tego Wam życzymy w Nowym Roku. Pełnych ciepła i radościŚwiąt Bożego Narodzenia orazRogu Obfitości w Nowym Rokużyczą scur-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.12.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Kochani, od nas też wszystkiego najlepszego na te Święta, niech następne będą już Waszych nowych domach!!!A Ci którzy już mieszkają niech się cieszą ze swojego dzieła w miłej rodzinnej atmosferze!!! i wielu szampańskich chwil w Nowym Roku! http://img516.imageshack.us/img516/9838/picture2ki7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.12.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Ja stawiam juz teraz - w sylwetra będę zajęty http://images25.fotosik.pl/127/d92115ccad9e69fcm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.12.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Ale chyba nie pracą na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.12.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Także życzę całej grupie wszystkiego naj... Abyśmy wszyscy następną choinkę mogli ubierać w już w domkach i spędzać Święta przy kominkach... ech, rozmarzyłam się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.12.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Ale chyba nie pracą na budowie Spoko - na budowie przerwy nie ma. Ciśniemy dalej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.12.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.wrss.mse.agh.edu.pl/mse2/images/gfx/366.gifOdrobiny ciepła i ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach trudów budowlanych życzy Secam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 21.12.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Zdrowych i wesołych Świąt oraz niezapomnianych chwil w nowych domkach dla tych którym się w tym roku udało zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 21.12.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 dziekuje wam za wszystkoi zycze wam duzo ciepla i milosci tym ktorzy spedza te swieta w swoich domkach niezapomnianych chwil a tym ktorzy dalej walcza nastepnych swiat w swoich ukochanych "czterech" scianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 21.12.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 oba rozwiązania są możliwe na etapie ustalania planu zagospodarowania. Plan mojego terenu wszedł w życie smoku chcielibysmy ci pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 21.12.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 oba rozwiązania są możliwe na etapie ustalania planu zagospodarowania. Plan mojego terenu wszedł w życie smoku chcielibysmy ci pomoc tylko jak... to nie moze byc tak zeby czyjes marzenia odeszly w dal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 23.12.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Życzę wszystkim Świąt wypełnionych radością i miłością, aby przyniosly spokój i odpoczynek. A Nowy Rok 2008, niech przyniesie spełnienie Wszelkich marzeń, szczęscie i powodzenie. Wszystkich serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.12.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 wszytskiego najkarpownego...i mało ości http://www.davidrickerd.com/surreal-fish-s/fish%20christmass%20tree%20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 27.12.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Miła moja Grupo chciałam Wam wszystkim podziękować za czas spędzony na tym forum, za wszystkie dobre słowa i rady - to dzięki Wam klikam już 1000 post . Gdyby nie Murator - nie wybudowałabym domu w takim tempie, z takimi pomysłami i z maksymalnie obniżonym poiomem stresu . Nasz domek jeszcze nie zasiedlony, ale mam nadzieję, że kolejne Święta w kalendarzu będą już w nowym domu. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę by Wasze marzenia w 2008 roku: i te budowlane i te pozabudowlane, się ziściły jak najszybciej . pozdrawiam Dabell - Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.12.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Dabell - Elito Forum - serdeczne gratulacje z okazji .... http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/531/241.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.12.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Dabell, przyłączam się do gratulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.12.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Dabell, gratuluje, badz z nami przez kolejne 1000 postow i dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 27.12.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam Wszystkich Forumowiczów, juz niestety po Świętach więc chciałbym życzyc wszystkim z forum wszystkiego dobrego na 2008 rok, a przede wszystkim zasiedlenia wymarzonego domku, który budują. Bardzo chciałbym tez podziękować Wszystkim, za wszelkie rady, pomoc i dobre słowo. Dzięki temu Forum przełamałem strach, że sobie tylko z żoną poradzę z budową domu. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 27.12.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Dziękuję kochani za miłe słowa . Bzyk - tak wielu z nas doprowadziło swoje budowy do końca, że budowlańców w Polsce nie powinno zabraknąć , ja stwierdziłam nawet, że chyba niewłaściwe studia skończyłam . Mam już dość tempa życia i braku czasu, ale przygoda z budową była super . Nie opuszczę Was - nie obawiajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 28.12.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Chciałem po raz kolejny na forum pochwalić firmę MSM za wzorową postawę przy zakupie wełny mineralnej. Kontakt z grupy wełnowej wciąż działa bez zarzutu!!! W dniu dostawy MSM osobiście nawet zadzwonił podając numer telefony do kierowcy. Gorąco polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts