flowera 09.01.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 flowera nie wiem jak to powiedzieć dyplomatycznie, ale też bym wolala żeby Wam sie udało taki rabat dostać we wrocku, ponieważ troszkę mnie to kosztowało zachodu (w sensie telefony, pilnowanie i dyskusje z kolegą co do numerów katalgowych) a obecnie mam trochę kłopot z wygospodarowaniem wolnego czasu, niemniej jesli nie znajdziecie nikogo z dobrym rabatem to sie zapytam ok? Xaro nie chce Ci Bron Boze robic jakis problemow i zajmowac czas niepotrzebnie, mysle ze na spokojnie zamowimy cos we Wro, tylko czekam na jakis odzew na priv czy ktos by sie zdecydowal razem w grupie zamowic pstryczki np wlasnie w Nota-Bene? pozdrawiam flowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 10.01.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 flowera nie wiem jak to powiedzieć dyplomatycznie, ale też bym wolala żeby Wam sie udało taki rabat dostać we wrocku, ponieważ troszkę mnie to kosztowało zachodu (w sensie telefony, pilnowanie i dyskusje z kolegą co do numerów katalgowych) a obecnie mam trochę kłopot z wygospodarowaniem wolnego czasu, niemniej jesli nie znajdziecie nikogo z dobrym rabatem to sie zapytam ok? Xaro nie chce Ci Bron Boze robic jakis problemow i zajmowac czas niepotrzebnie, mysle ze na spokojnie zamowimy cos we Wro, tylko czekam na jakis odzew na priv czy ktos by sie zdecydowal razem w grupie zamowic pstryczki np wlasnie w Nota-Bene? pozdrawiam flowi flowera ja tez bym sie pisala na pstryczki - berker kwadrat, ale musze wszystko podliczyc czego i ile potrzebuje i dam znac na priva pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.01.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 flo: o kurcze głupio i niedyplomatycznie wyszło więc chciałabym odkręcić i mówie tak: szukajcie 20% we wro, jesli się nie uda pikajcie do mnie:)pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 10.01.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Co do Berkera, to miałam w poprzednim mieszkaniu i są naprawdę super jakościowo. Po 8 latach zero zużycia. Przynajmniej tak na oko. Teraz też chyba zamówię te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.01.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Xena ale się nagle zmieniłaś http://www.patmat.cz/animace_pt05.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.01.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 to dlatego, ze teraz mam doczynienia z wieloma ekipami tegop własnie pokroju....dzisiaj miałam odebrac krzywe regipsy bo ...paaaaani farba to zakryje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.01.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 to dlatego, ze teraz mam doczynienia z wieloma ekipami tegop własnie pokroju.... dzisiaj miałam odebrac krzywe regipsy bo ...paaaaani farba to zakryje.... Xena - świetny tif gif czy coś tam w stylu sąsiada - ekstra ;)w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.01.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 o obrazku mówiłem tym z sąsiadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.01.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 farba zakryje krzywe regipsy .... hm.... ciekawe. ja słyszałem że po pomalowaniu to jeszcze bardziej widać nierówności...... ale majstrowie wiedzą lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.01.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ja znów w sprawie wykończeniówki - czy ktoś słyszał o tej firmie: http://www.fila.wroclaw.pl/ ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Xeno, czy dzialasz w mysl zasady bo kazda kobieta ma wiele twarzy? Sasiedzi byli milejsi a tak w temacie jak Twoja wełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekra 10.01.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie najlepiej kupić stal ?Ruszamy na wiosnę i zaczynamy więc zakupy.Z góry dziękuję.EKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwabławatki 10.01.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witamy po długich miesiącach,poszukujemy chętnych do łącznego transportu tanich betonowych szamb z Radomia do Wrocławia lub okolic. Zainteresowanych proszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 11.01.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Ja znów w sprawie wykończeniówki - czy ktoś słyszał o tej firmie: http://www.fila.wroclaw.pl/ ????? Natalia, wydaje mi się, że robili wykończeniówkę u Kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 11.01.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 ekra Jak ja kupowałam w zeszłym roku na wiosnę, to najtaniej było w Returnie: 71 3463720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 11.01.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Muszę się pochwalić. Mamy wreszcie stan surowy zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Jolu, ja pędzę zeby oficjalnie na formum pogratulowac Wam STANU SUROWEGO ZAMKNIETEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 11.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dzięki Aniu. Taki nie do końca zamknięty, bo drzwi niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 12.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Witamy po długich miesiącach, poszukujemy chętnych do łącznego transportu tanich betonowych szamb z Radomia do Wrocławia lub okolic. Zainteresowanych proszę o info na priv. Tanie nie znaczy dobre. Masz niske wody gruntowe to ok, jeśli jest woda to nie radzę betonowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Droga Grupo, czy ktos wie gdzie we Wroclawiu mozna kupic piasek kwarcowy?bede wdzieczna za namiarypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts