secam 22.01.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 A i jeszcze jedna stara tradycja mi się przypomniała Koleżanko Scur - a kawki rano to nie będzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robi26 22.01.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Odnośnie osprzętu do domku to ostatnio nabyłem włączniki, gniazda i przewody do instalacji mojego domku w ALFIE-ELEKTRO we Wrocławiu, jeżeli ktoś jeszcze nie nabył gorąco polecam. Otrzymałem dobre ceny i miłą obsługę. Witaj a nie wiesz czy maja tam Berkera? pozdrawiam flowi Berkera chyba nie mają. Ja wybierałem spośród takich producentów : Legrand : Cariva , Suno, Sistena, Valena Hager Polo : Fiorena, Regina, Optima, Barwa Kontakt : Simon Clasic, Simon Basic Elda : Viva, Bingo, Forum, Hit Praktycznie posiadają wszystkie serie wyżej wymienionych producentów. Co ciekawe mają bardzo fajne wystawki, wszystko można zobaczyć w rzeczywistości, a uwieżcie mi że to trochę inaczej wygląda niż na obrazkach. Osobiście zdecydowałem się na Legrand - Suno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 22.01.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 A i jeszcze jedna stara tradycja mi się przypomniała Koleżanko Scur - a kawki rano to nie będzie ?? Jak to nie będzie ?? Pewnie, że będzie. Nawet z ciasteczkami. Nie żeby siechwalić, ale mówię wam PYCHA - sama piekłam. Delektujcie się i ... miłego dnia. http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg http://www.strykowski.net/bulgaria/maslenki_1_bulgaria_2737.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 22.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Mniam, mniam ... Jakaś odmiana, bo dotychczas kawa i wuzetka były obowiązkowe. No przynajmniej wtedy, gdy biliśmy się o złotą patelnię Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 22.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Mam ofertę na BK (niemiecki - parametry Ytonga) za ok 80 PLN brutto za bloczki 24 cm z zaprawą. Jak liczyłem maksa to mi wyszło 75 brutto bez transportu i zaprawy. Czy da się znaleźć cokolwiek taniej czy brać ten BK ? No żeby samego siebie cytować - narcyz jak Babcię kocham. Czy ktoś ma uwagi/rady co do powyższych cen? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.01.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Nie wiem jak jest teraz z ytongiem, ale dopiero co kupowałam bk 24 (biały, zwykły) na ścianę działową po 10,8o szt z trans[portem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 ja tylko na kawke i ciasteczko moze mało merytorycznie Scureczko dzieki, pyszne ciasteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 22.01.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Odnośnie osprzętu do domku to ostatnio nabyłem włączniki, gniazda i przewody do instalacji mojego domku w ALFIE-ELEKTRO we Wrocławiu, jeżeli ktoś jeszcze nie nabył gorąco polecam. Otrzymałem dobre ceny i miłą obsługę. Witaj a nie wiesz czy maja tam Berkera? pozdrawiam flowi Berkera chyba nie mają. Ja wybierałem spośród takich producentów : Legrand : Cariva , Suno, Sistena, Valena Hager Polo : Fiorena, Regina, Optima, Barwa Kontakt : Simon Clasic, Simon Basic Elda : Viva, Bingo, Forum, Hit Praktycznie posiadają wszystkie serie wyżej wymienionych producentów. Co ciekawe mają bardzo fajne wystawki, wszystko można zobaczyć w rzeczywistości, a uwieżcie mi że to trochę inaczej wygląda niż na obrazkach. Osobiście zdecydowałem się na Legrand - Suno Dzieki szkoda ze nie maja Berkera ale sie do nich i tak przyjade zobaczyc inne pstryczki tak dla porownania szkoda tylko ze pracuje od 7-16 bo ja pracuje od 8-16 :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 22.01.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Odnośnie osprzętu do domku to ostatnio nabyłem włączniki, gniazda i przewody do instalacji mojego domku w ALFIE-ELEKTRO we Wrocławiu, jeżeli ktoś jeszcze nie nabył gorąco polecam. Otrzymałem dobre ceny i miłą obsługę. Witaj a nie wiesz czy maja tam Berkera? pozdrawiam flowi Berkera chyba nie mają. Ja wybierałem spośród takich producentów : Legrand : Cariva , Suno, Sistena, Valena Hager Polo : Fiorena, Regina, Optima, Barwa Kontakt : Simon Clasic, Simon Basic Elda : Viva, Bingo, Forum, Hit Praktycznie posiadają wszystkie serie wyżej wymienionych producentów. Co ciekawe mają bardzo fajne wystawki, wszystko można zobaczyć w rzeczywistości, a uwieżcie mi że to trochę inaczej wygląda niż na obrazkach. Osobiście zdecydowałem się na Legrand - Suno Dzieki szkoda ze nie maja Berkera ale sie do nich i tak przyjade zobaczyc inne pstryczki tak dla porownania szkoda tylko ze pracuje od 7-16 bo ja pracuje od 8-16 :-/ , ale ponieważ wiekszośc osob z grupy pstryczkowej (to się tak ładnie nazywa osprzęt elektroinstalacyjny chciałaby Berkera albo TEM więc bedziemy chyba zamawiać w Nota-Bene. pozdrawiam flowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek Renia 22.01.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Cześć wszystkim,dawno tu nie zaglądałem - bo nie ma czasu :/// Słuchajcie - czy ktoś posiada jakiś hehehe kurs instrukcjejak stawia się ścianki rigipsowe.Oczywisćie wiem wiem przykręca sie i już ... tylko mi chodzi o konkrety,lub ewentualnie czy ktoś ma kontak do kogoś kto byłby na dniach w stanie przyjść do nas i poukłądać na troszke ścianek ??? Pozdrawiam i z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 22.01.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 ja tylko na kawke i ciasteczko Jak to tylko ?? Fajnie, że wpadłaś i tyle... (I różowa gęba nie potrzebna ) moze mało merytorycznie I dobrze. Nie zawsze merytorycznie trzeba. (I różowa gęba nie potrzebna ) Scureczko dzieki, pyszne ciasteczka Zrobisz pierogi i będziemy kwita. Bużka Aneczko. Może nie było merytorycznie ale różowej gęby nie zamieszczam. I jutro też przyjdź na kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 22.01.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dokładnie tak. Ale cóż, to było do przewidzenia. Ceny mieszkań w Polsce są mocno przeszacowane. A słyszeliście o cenach apartamentów, w budynku powstającym w miejscu byłego Poltegoru? Podejrzewam, że będą mieli problem ze sprzedażą. Głupota ludzka też ma jakieś granice. Mam nadzieję. akurat z takimi mieszkaniami nie będzie problemu ze sprzedażą i rozejdą sięjak ciepłe bułeczki - takich mieszkań nie kupują zwykli ciułacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 22.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Zrobisz pierogi i będziemy kwita. Ja w kwestii formalnej - z wody czy przysmażone ? Jeśli będzie wolne miejsce przy stole, to proponuję siebie. Jakby się miało coś zmarnować to chętnie pomogę. A jak już ruszymy z budową to w rewanżu (albo bez) powrócimy do pomysłu grilla na stanie "0". Wiem, że część z Was będzie miała niedaleko. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 22.01.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Miło i przyjemnie tu u was w grupie, kawka, pierogi, mniam tylko zaglądać do was a swoją drogą, znacie się już widać dość dobrze, jest tu ktoś kto się buduje w Siedlcu Trzebnickim lub w pobliżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.01.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Cześć wszystkim, dawno tu nie zaglądałem - bo nie ma czasu :/// Słuchajcie - czy ktoś posiada jakiś hehehe kurs instrukcje jak stawia się ścianki rigipsowe. Oczywisćie wiem wiem przykręca sie i już ... tylko mi chodzi o konkrety, lub ewentualnie czy ktoś ma kontak do kogoś kto byłby na dniach w stanie przyjść do nas i poukłądać na troszke ścianek ??? Pozdrawiam i z góry dziekuję. Witam Nie wiem o jakie konkretnie konkrety Ci chodzi, ale może Rigips pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Zrobisz pierogi i będziemy kwita. Ja w kwestii formalnej - z wody czy przysmażone ? Jeśli będzie wolne miejsce przy stole, to proponuję siebie. Jakby się miało coś zmarnować to chętnie pomogę. A jak już ruszymy z budową to w rewanżu (albo bez) powrócimy do pomysłu grilla na stanie "0". Wiem, że część z Was będzie miała niedaleko. Pozdrav oto menu prosze wybierac: Pierogi o azjatyckim smaku z mięsem i białą kapustą Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami Pierogi z jabłkami i bakaliami Pierogi z kapustą i grzybami Grażyny Pierogi ,,kryzysowe,, Pierogi z mięsem z zupy Ruskie pierogi Grażyny Nie typowe tortelini Ruskie pierożki Pierogi z kiełbasą szynkową i pieczarkami Pierogi z małżami lub krewetkami Pierogi zbójnickie Pierożki tajskie Pierogi z serem feta Pierogi leniwe Moniki Pierogi z kapustą i grzybami Magdy Pierogi z nektarynkami Pierogi z bakaliami Pierogi ziemniaczane z grzybowym farszem Pierogi z konfiturą z dyni Pierogi sokołowskie Pierożki z ziemniaków faszerowane grzybami i wątróbką Pierogi orientalne Pierogi z grzybami i boczkiem Pierogi z serem, rodzynkami i brzoskwiniami Pierogi ze szpinakiem i serem feta Pierogi z mięsem i boczkiem Pierogi z malinami Pierogi z bigosem, zapiekane Pierogi z wiśniami Pierogi z burakami Pierożki z serem i powidłami Pierogi jajeczno-pomidorowe Oszczędne pierogi Francuskie kapcie Ruskie pierogi Danuty Pierogi z farszem szpinakowo-drobiowym z mozzarellą a'la Iwona Ciasto-na pierogi gotowane Pierogi słodkie z makiem i bakaliami Pierogi z rybą, smażone Pierogi ze szpinakiem i kozim serem Pierogi Boruty Pierogi moskiewskie Pierogi wiejskie ze śliwkami i serem Pierogi z kalmarami Pierogi z kurkami Pierogi z rydzami Pierogi wiejskie Pierogi syberyjskie Pierogi z mięsem z azjatycką nutą http://m.onet.pl/_m/f0d583d44d4b7e7383c325fcd54ca52a,5,12.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 22.01.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 oto menu prosze wybierac: Pierogi o azjatyckim smaku z mięsem i białą kapustą Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami Pierogi z jabłkami i bakaliami Pierogi z kapustą i grzybami Grażyny Pierogi ,,kryzysowe,, Pierogi z mięsem z zupy Ruskie pierogi Grażyny Nie typowe tortelini Ruskie pierożki Pierogi z kiełbasą szynkową i pieczarkami Pierogi z małżami lub krewetkami Pierogi zbójnickie Pierożki tajskie Pierogi z serem feta Pierogi leniwe Moniki Pierogi z kapustą i grzybami Magdy Pierogi z nektarynkami Pierogi z bakaliami Pierogi ziemniaczane z grzybowym farszem Pierogi z konfiturą z dyni Pierogi sokołowskie Pierożki z ziemniaków faszerowane grzybami i wątróbką Pierogi orientalne Pierogi z grzybami i boczkiem Pierogi z serem, rodzynkami i brzoskwiniami Pierogi ze szpinakiem i serem feta Pierogi z mięsem i boczkiem Pierogi z malinami Pierogi z bigosem, zapiekane Pierogi z wiśniami Pierogi z burakami Pierożki z serem i powidłami Pierogi jajeczno-pomidorowe Oszczędne pierogi Francuskie kapcie Ruskie pierogi Danuty Pierogi z farszem szpinakowo-drobiowym z mozzarellą a'la Iwona Ciasto-na pierogi gotowane Pierogi słodkie z makiem i bakaliami Pierogi z rybą, smażone Pierogi ze szpinakiem i kozim serem Pierogi Boruty Pierogi moskiewskie Pierogi wiejskie ze śliwkami i serem Pierogi z kalmarami Pierogi z kurkami Pierogi z rydzami Pierogi wiejskie Pierogi syberyjskie Pierogi z mięsem z azjatycką nutą http://m.onet.pl/_m/f0d583d44d4b7e7383c325fcd54ca52a,5,12.jpg[/img] ZŁOTA KOBIETA !!! A co do wyboru to sprawa prosta - WSZYSTKIEEEEEEEE A wyliczanka prawie jak nt. dań z krewetek w Forreście Gumpie Myślę, że nie wyjdę tu mocno przed szereg jeśli z góry powiem, że Secam się dołącza Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Oczywiscie zapraszam wszystkich, tylko dajcie mi jakas godzinke jeszcze bo wlasnie koncze lepic syberyjsckie wiec zostaly tylko te z azjatycka nuta i nie wiem skad Azjatke w srodku zimy we Wrocławiu wziac. hmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 22.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 ... zostaly tylko te z azjatycka nuta i nie wiem skad Azjatke w srodku zimy we Wrocławiu wziac. hmmmmmm Podaję adres: Biskupice Podgórne gm. Kobierzyce Czy syberyjskie to takie z mięsem niedźwiedzia i mrożoną wódeczką?? Nie wiem czy dobrze kombinuję Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 ... zostaly tylko te z azjatycka nuta i nie wiem skad Azjatke w srodku zimy we Wrocławiu wziac. hmmmmmm Podaję adres: Biskupice Podgórne gm. Kobierzyce Czy syberyjskie to takie z mięsem niedźwiedzia i mrożoną wódeczką?? Nie wiem czy dobrze kombinuję Pozdrav tak syberyjskie sa z niedzwiedzia bialego z sosem spirytusowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts