secam 22.01.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No ta ... człek na chwilę z domu wyjdzie i już kawę i ciasteczka zeżarli. Dobrze że się na pierożki załapałem biorę te na zdjęciu z patelenki ... pycha.... Jutro odpalam o 6 kompa i czatuję na smakołyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.01.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 ... i nie wiem skad Azjatke w srodku zimy we Wrocławiu wziac. hmmmmmm Wprawdzie Azjatki to nie mój typ (słowiańską urodę preferuję) ale najprościej je znaleźć w Auchan na zakupach standardowo na jednych zakupach widzi się ze 30 - dowożą je chyba autokarami z LG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 22.01.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 secamku my też chcieliśmy sprzedać swoje mieszkanko ale agenci marzą tylko o tym żeby zbić cene jak najmocniej a nie zająć się sprzedażą. Tak więc zrezygnowaliśmy ze sprzedaży i poszło pod wynajem, z tym nie było najmniejszego problemu a sprzedawać będziemy jak ludzie panikować przestaną i sie rynek nieco uspokoi.Bo zamiast kasiorę w skarpetę ładować chcieliśmy nieco zainwestować... tylko w co jak giełda leci na łeb na szyję hihi... fajny mamy kraj, jak na karuzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a teraz po obiedzie juz na powaznie.podrzuccie prosze kilka linkow jak postepowac z tym zwrotem Vatu step by step, wiem ze to juz bylo ale tak sie najadlam i nie moge znalezc.a musze sie za to zabrac.z gory dziekujea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.01.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a teraz po obiedzie juz na powaznie. podrzuccie prosze kilka linkow jak postepowac z tym zwrotem Vatu step by step, wiem ze to juz bylo ale tak sie najadlam i nie moge znalezc. a musze sie za to zabrac. z gory dziekuje a. Jutro jadę do mojej księgowej i zostawiam wszystkie faktury - tyle jeśli chodzi o podejście krok po kroku. A tak na serio napiszę cos więcej jak z nią pogadam. Wiem jedno czas oczekiwania to 180 dni A co do pierogów w tym miejscu to znacie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Daro Ciebie tez zapraszam na pierogi owkors. co do zwrotu Vatu to zrobie to sama poniewaz jestem bystra i cierpliwa i mimo ze nie nawidze kwitologii nie dam nikomu zarobic na moim wacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 22.01.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Jutro jadę do mojej księgowej i zostawiam wszystkie faktury - tyle jeśli chodzi o podejście krok po kroku. A tak na serio napiszę cos więcej jak z nią pogadam. Wiem jedno czas oczekiwania to 180 dni A co do pierogów w tym miejscu to znacie moje zdanie Te 180 dni to przesada my mieliśmy zwrot po miesiącu. Wypełnienie papierów zajmuje dwa wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 22.01.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Po miesiącu? Doska, lejesz miód na moje skołatane serce Któryż US tak działa błyskawicznie? Mam nadzieję, że Śródmieście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 22.01.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Nasz Wrocław- Fabryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.01.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Daro Ciebie tez zapraszam na pierogi owkors. co do zwrotu Vatu to zrobie to sama poniewaz jestem bystra i cierpliwa i mimo ze nie nawidze kwitologii nie dam nikomu zarobic na moim wacie hmm, powód przekazania przeze mnie faktur mojej ksiegowej nie ma nic wspólnego z moją bystrością czy cierpliwością ... i oczywiście nie mam zamirau się z nikim dzielić moim poteżnym vatem ... chyba, że w postaci alkoholu wypitego z okazji otwarcia "rezydencji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuna 22.01.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Drodzy wrocławscy budowniczowie!Mam prośbę. mieszakam w Poznaniu a budujemy w Oławie dom. ponieważ nie znam dobrze waszego rynku to poproszę o pomoc. potrzebuję klasyczne meble do kuchni i nie wiem gdzie tego szukać. Skąd kupiś meble coby sięnie rozleciały. Znalazłam fajne meble w firmir Miś na ulicy Kleczkowskiej> czy ktoś może miał styczność z tą firmą. Bardzo dziękuję za wszelkąokazaną mi pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 22.01.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 anjamen my rozliczalismy sami, na stronie http://podatki.pl/zwrot/ jest sporo informacji i nawet programik z formularzami , jak rozliczalismy to go nie mialam a jak czlowiek sie pomyli to tyle trzeba przepisywac, zawsze to lepiej na komputerze narazie czekamy ponad miesiac i ani slychu ani widu pieniazkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.01.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Drodzy wrocławscy budowniczowie! Mam prośbę. mieszakam w Poznaniu a budujemy w Oławie dom. ponieważ nie znam dobrze waszego rynku to poproszę o pomoc. potrzebuję klasyczne meble do kuchni i nie wiem gdzie tego szukać. Skąd kupiś meble coby sięnie rozleciały. Znalazłam fajne meble w firmir Miś na ulicy Kleczkowskiej> czy ktoś może miał styczność z tą firmą. Bardzo dziękuję za wszelkąokazaną mi pomoc W Wolsztynie pod Poznaniem Ja tam zamawiam. http://www.kuchnie-wolsztyn.eu/strona%20kuchnie/index.kuchnie.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.01.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Drodzy wrocławscy budowniczowie! Mam prośbę. mieszakam w Poznaniu a budujemy w Oławie dom. ponieważ nie znam dobrze waszego rynku to poproszę o pomoc. potrzebuję klasyczne meble do kuchni i nie wiem gdzie tego szukać. Skąd kupiś meble coby sięnie rozleciały. Znalazłam fajne meble w firmir Miś na ulicy Kleczkowskiej> czy ktoś może miał styczność z tą firmą. Bardzo dziękuję za wszelkąokazaną mi pomoc W Wolsztynie pod Poznaniem Ja tam zamawiam. http://www.kuchnie-wolsztyn.eu/strona%20kuchnie/index.kuchnie.htm Dokładnie. Dlaczego szukasz mebli we Wrocławiu jeżeli mieszkasz obecnie w Poznianiu. Popatrz po swojej okolicy. Bardzo możliwe, że znajdziesz je taniej aniżeli u nas - nawet jeżeli będą to te same lub podobne meble. Znajomi dla podobnego przykładu jak Daro_K swoją kuchnię zamawiali u majstra z okolic Jeleniej Góry. Jak trzeba było to facet podjechał pod Wrocław i pomierzył co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuna 22.01.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 myślałam że może macie jakąś rewelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.01.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Jutro jadę do mojej księgowej i zostawiam wszystkie faktury - tyle jeśli chodzi o podejście krok po kroku. .... Zapomniałes napisać że kolejny krok tego rozwiązania to 300 do 500 zł - chyba nie o to Ani chodziło Ania. Zwracaj uwagę to co odliczasz bo nie wszystko można - trzeba sprawdzać każdą pozycję. Jesli narobisz mało błędów to Panie same odliczą ale jak więcej to Cię wezwą na wyjaśnienie - a to przedłuża czas Ja złożyłem jeszcze w grudniu żeby się załapać na odliczenie jeszcze raz w 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.01.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Te 180 dni to przesada my mieliśmy zwrot po miesiącu. Wypełnienie papierów zajmuje dwa wieczory doska - na me serce też lejesz miód oby się sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robi26 22.01.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam Mam zamiar oddać projekt do adaptacji, wewnątrz budynku będą zmiany ( zmiana rozmiaru okien, przeniesienie komina, wydłużenie budynku, zmiana rozmiaru grarażu, likwidacja balkonu) Osoba robiąca adaptację zaproponowała mi kwotę 2200zł . Wraz z adaptacją otrzymuję razem pozwolenie na budowę. Czy jest to dobra oferta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 22.01.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Myślę, że to bardzo dobra cena. Wydłużenie budynku i powiększenie garażu to szereg zmian konstrukcyjnych od fundamentów po dach. Kupa roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robi26 22.01.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Myślę, że to bardzo dobra cena. Wydłużenie budynku i powiększenie garażu to szereg zmian konstrukcyjnych od fundamentów po dach. Kupa roboty. Właśnie o to chodzi że nie ma tam zmian konstrukcyjnych. Dach jest 2 spadowy i nie zmiania swojego kształtu robi się tylko dłuższy dodanie jednej krokwi. Przy garażu też nie zmianiamy nachylenia dachu będzie tylko o około 30cm niższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts