Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

a czy nikt w tłusty czwartek nie mówi o budowaniu!? mam przyłącze :D elektryczne - teraz mogę uruchomić alarm, wentylację itp... 8)

a pamiętajcie od nadmiaru kawy człowiek może popąść w kłopoty z ciśnieniem, u niektórych to widać ewidentnie 8) - mam tu dyżurne tematy, rzucam słowo dostaję 100 8) hehe moje obserwacje z zakrsu psychologii tłumu w internecie trwają :lol:

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

W Tyńcu Małym jest salon kominków i nowoczesnych piecyków wolnostojących - nowoczesnych kóz :-). Wiem że chyba halszka.ka brała od niego kominek a moja znajoma będzie miała piecyk.

Jako Tyńczanka ( :o ) mogę potwierdzić. Super mają te kozy tam. Przez chwilę sama się zastanawiałam... Jednak zwyciężyła opcja z DGP, co przy kozie niestety niemożliwe jest. Pan fajnie wszystko prezentuje, wybór naprawdę duży.

Daro mi kawa nie szkodzi, pije dziennie 4-5 kubków i rano kilka filizanek na forum :)

Obserwacje tłumu, obserwacjami,

ja jestem przerazona tym co odkryłam na forum muratora, a co dotyczy marketingu szeptanego. Nawet nie zdajemy sobie sprawy jakim narzedziem w reku marketerow jestesmy. albo zdajemy sobie sprawe i przymykamy oko,

dlatego wlasnie swoj dziennik budowy zaczelam od słow

"ARCHIPELAGU JUZ NIE POLECAMY".

a pamiętajcie od nadmiaru kawy człowiek może popąść w kłopoty z ciśnieniem, u niektórych to widać ewidentnie 8) - mam tu dyżurne tematy, rzucam słowo dostaję 100 8) hehe moje obserwacje z zakrsu psychologii tłumu w internecie trwają :lol:

Do wszystkiego się można przyzwyczaić .... do kawy ..... do ciastek ..... do teściowej ....... do daro .... 8)

................

ja jestem przerazona tym co odkryłam na forum muratora, a co dotyczy marketingu szeptanego. Nawet nie zdajemy sobie sprawy jakim narzedziem w reku marketerow jestesmy.

Ale mnie zaintrygowałaś co miałas na myśli dokładnie - co oni z nami robią

Secamku,

wejdz na strone wspomnianego archipelagu i zobacz ze do niektorych projektow mozna poczytac dzienniki budowy. dlaczego ja mam promowac (swiadomie badz nie) te pracownie, ktora moim zdaniem jest beznadziejna, sa bledy w projektach, brak zestawien materialow, brak komunikacji z klientem po zakupie projektu etc.

teraz przynajmniej jestem pewna ze mojego dziennika nie wezma bez mojej zgody :)

nie otzrymujecie maili od firm sprzedajacych piece, okna, i inne takie?

ja dostalam nawet propoz. żeby jako anjamen zachwalac pewna firme.

nie ze mna takie numery

reszte opowiem na grillu :)

Daro mi kawa nie szkodzi, pije dziennie 4-5 kubków i rano kilka filizanek na forum :)

Obserwacje tłumu, obserwacjami,

ja jestem przerazona tym co odkryłam na forum muratora, a co dotyczy marketingu szeptanego. Nawet nie zdajemy sobie sprawy jakim narzedziem w reku marketerow jestesmy. albo zdajemy sobie sprawe i przymykamy oko,

dlatego wlasnie swoj dziennik budowy zaczelam od słow

"ARCHIPELAGU JUZ NIE POLECAMY".

Hehe, ja mam zamiar tego narzędzia użyć do "czarnego PR". Mam nadzieję, że obniżę niektórym skutecznie obroty 8) Ale podpisuję się pod tym co napisała Ania, choć bardziej na nas oddziaływuje negatywne zdanie, by czegoś gdzieś nie zamawiać, niż pozytywne zachęcające do zakupienia czegoś w konkretnym punkcie - no chyba, że czyta nas totalna ślamazara, ale takie za budowanie brać się boją

Kurcze Daro, poczułam się wyjątkowo. A tak poważnie, wierzcie mi, bo wiem co mówię, Darek jest przesympatycznym facetem. Serio Grzesiu! :wink:

Moze nadejdzie taki dzien ze razem wodke wypijecie.

nie wiem czy powinnam sie wtrącać w ten "związek" ale kusi mnie skomentować: :wink:

zrobi się teraz "sympatyczna para" : SECAM I DARO :o

gratuluję zakopania topora wojennego :D

Ludzie ratujcie kobity się na mnie uwzięły :o :o :o czy to jest jakiś spisek przeciw mej wątłej osobie 8)

To z kim teraz się będę przekomarzał 8)

:oops: dziekuję - trudno cosśw tym układzie powiedzieć, lub sprytnie zmienić tamat na budowlany, ale może mi sie uda....

... idę na jakość nie na ilość...tylko jak się to ma do budowania, bo do znajomośc to oczywiste 8) chyba żeby temat ująć tak - buduję raz a pożądnie :lol:

...ja raczej konflikty wywołuje niż je podtrzymuję 8) ... kończę milczeniem, niekiedy upojeniem 8)

... nie ma kłopotu secam lubię przystojnych i mądrych meżczyzn......oglądać lub czytać :lol:

:oops: dziekuję - trudno cosśw tym układzie powiedzieć, lub sprytnie zmienić tamat na budowlany, ale może mi sie uda....

... idę na jakość nie na ilość...tylkocjak się to ma do budowania, bo do znajomośc to oczywiste 8) chyba żeby temat ująć tak - buduję raz a pożądnie :lol:

To ja Ci pomoge Daro, dajcie sobie po razie i napijcie sie razem.

To pomaga....

... idę na jakość nie na ilość...tylkocjak się to ma do budowania, bo do znajomośc to oczywiste 8) chyba żeby temat ująć tak - buduję raz a pożądnie :lol:

To ja Ci pomoge Daro, dajcie sobie po razie i napijcie sie razem.

To pomaga....

o nie żadnego razu nie będzie - je nie mam nic do niekogo, a cóż dopiero do Secama, który kręci się po dziennikach czytanych przeze mnie 8)

czasem czepiam się do nelogicznych sytuacji, ale tak już mam i "raz" mnie nie zmieni 8)