anjamen 04.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Wzywam grupe podłogową....! Ktoś reflektuje na wspólne zakupy parkietu/deski? ja tez ja tez !!! potrzebuje jakis hektar parkietu zaraz podlicze dokladnie i dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 04.02.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Drodzy Forumowicze,czy myślicie, ze w Budusie nadal możemy zamawiać po ustalanoych wcześniej rabatach?potrzebuję drzwi CALa może ktoś chce jakieś zakupy poczynić w Budusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 juz wiem, potrzebujem 150m2 parkietu debowego o wym 50cm x 7 cm i grubosci 22mm i 42m2 jakiegos gorszego parkietu. na jednosci i pod Trzebnica cena netto 75 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 04.02.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 vanka99, przypomniałam sobie, że parę stron wcześniej as24 polecał wykonawcę od siatki. Byłam, widziałam, siatka ładna. Numeru nie notowałaqm, bo siatki mieć nie będę kine - taki ślad o siatce znalazłem strona 449 Znalazlem numer do Pana, który u mnie robil siatkę z krawężnikami. Na jesieni byla cena na gotowo z materiałami 65zł/1mb. Siatka 150cm tel: 509 176 709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Drodzy Forumowicze, czy myślicie, ze w Budusie nadal możemy zamawiać po ustalanoych wcześniej rabatach? potrzebuję drzwi CALa może ktoś chce jakieś zakupy poczynić w Budusie? Niech srpóbują coś kręcić - to szybko tu napisz, w mig zrobimy zamieszanie Powołuj się na stały rabat i to, że kolejne osoby się szykują do zamówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 04.02.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Daro_K - tak tez zrobię aha miałem Ci dać znać odnośnie Instelu, czyli kabli, otóż w pierwszej odsłonie mimo ze się powołałem na Ciebie i Forum, byli słabsi od moich cen z Onninena, dopiero jak im wyłuszczyłem te ceny to z wielkim trudem:) nagle okazało się ze moga o kilka groszy zejść niżej niż Onninen, jednak np. kabel energetyczny miałem poniżej ceny zakupu Instela, mimo wszystko jadę jutro do nich jeszcze ich złupić podobno, to dla zainteresowanych pstryczkami mają jakąś bardzo fajną serię hiszpańskich pstryczków-'ładniejszą i tańszą niż seria Kwadrat z Berkera", chcę to tez sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 04.02.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Wzywam grupe podłogową....! Ktoś reflektuje na wspólne zakupy parkietu/deski? To i może ja bym się dopisała,też podliczę i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 04.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ile trzeba liczyć orientacyjnie na zabawę w doposażenie skrzynki do stanu używalności jeśli chodzi o prąd budowlany? Dostałem ofertę na 900zł za zrobienie przyłącza budowlanego do mojej skrzynki ze wszystkimi materiałami, odbiorami - jak sądzicie czy to dobra cena? Pzdr To zależy, czy będzie to kompletne przyłącze do budynku (przewód zakopany od skrzynki ZK do domu i tam skrzynka budowlana, czy skrzynka budowlana przy złączu ZK (czyli tej, którą postawiła energetyka) i bedziesz do domu doprowadzał prąd przedłużaczami. W pierwszym przypadku, to raczej średnia cena, (zależy od odległości domu od ZK.) nie wiem ile to metrów. W drugim raczej wygórowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 04.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 to moze jeszcze raz: Ponawiam prosbe o DACHOWCA prosze o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 04.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Do końcowego odbioru, z niezbędnych robót zewnętrznych zostaje jeszcze wykonanie uziemienia budynku.Pisałem o tym wcześniej z uwagą, że o elektryce warto pomyśleć na etapie fundamentów, bo tak jest najprościej.Inną sprawą jest instalacja odgromowa, ale nie ma obowiązku jej wykonania.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 04.02.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 witam szukam kogoś kto postawi mi ścianki działowe, najchętniej wzorcowo, szybko i w dobrej cenie, ale zdaję sobie sprawę, że takie rzeczy tylko w Erze może też być sąsiad ze Wschodu, ja gawari pa ruski pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.02.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ...... Inną sprawą jest instalacja odgromowa, ale nie ma obowiązku jej wykonania. Powodzenia No własnie a co Ty myślisz o odgromach - mam z tym dylemat z jednej strony budynek wysoki a z drugiej mam wielki piorunochron w niedalekiej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 05.02.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 secam nie wiem co smoku na odgromówkę ale myśmy nie robili (z wrodzonej pazerności oczywiście ) niedaleko mamy most kolejowy, elektryk mówił że w czasie burzy to główne miejsce zbierające okoliczne pioruny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.02.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Smiejus - własnie mam ten sam dylemat -oszczędnościowy - jakoś nie przemawia do mnie położenia jeszcze na dachu 6 tysięcy W sumie mam koło domu (gdzieś kilometr) wielką antenę nadawczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 05.02.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ja w sobotę podpisuję w Budusie umowe na drzwi CALa, wczoraj miałam pomiar, jak byłam tam poprzednio rabat działał a do oninena nie wiem kiedy się wybrać kurczę, mimo informacji na stronie, nie sa czynni w sobotę, tylko w dni powszednie 8-16, to jakby ciężka sprawa, bo ja akurat wtedy jestem w pracy.... ale postaramy się w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 05.02.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 vanka99, przypomniałam sobie, że parę stron wcześniej as24 polecał wykonawcę od siatki. Byłam, widziałam, siatka ładna. Numeru nie notowałaqm, bo siatki mieć nie będę kine - taki ślad o siatce znalazłem strona 449 Znalazlem numer do Pana, który u mnie robil siatkę z krawężnikami. Na jesieni byla cena na gotowo z materiałami 65zł/1mb. Siatka 150cm tel: 509 176 709 dzieki wielkei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 05.02.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Drodzy Forumowicze, czy myślicie, ze w Budusie nadal możemy zamawiać po ustalanoych wcześniej rabatach? potrzebuję drzwi CALa może ktoś chce jakieś zakupy poczynić w Budusie? ja tez bym chciala zamowic drzwi w budusie, poratujcie kolezake haselkiem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 05.02.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 czy komus udalo sie w korzystnej cenie moze zakupic pstryczki elektryczki z berkera? ja pytalam w kliku firmach, dystrybutorzy berkera (elektrohurt, fega, e12, elgra, kuba) rabaty o ktorych te firmy chca rozmawiac to jedynie 10-12% od cen cennikowych berkera, tylko zeby bylo smiesznie to oczywiscie maja rozne ceny wyjsciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 05.02.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Jakby ktoś hasełko do Kine wysyłał, to proszę do mnie popchnąć też Niestety nadszedł ten czas, że trzeba te drzwi będzie wybrać... Jakimś nadludzkim wysiłkiem może tego dokonam... FARBY Porównałam ceny farb ze sklepu Farba i z Liroja. Jakby ktoś z Liroja z mieszalnika chciał, to Dulux lateks jest o 11zł droższy na litrze od Beckersa z Farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robespierre 05.02.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Najkorzystniejszą ofertę na drzwi CAL'a mają w LAKBUDZIE na Brucknera w budynku Mebli Polonia. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts