TS147 06.02.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Czy ktoś z Was ma lub rozważał dachówkę Meyer-Holsen (Tandem)? Jest chyba stosunkowo mało popularna w Polsce, a poleca mi ją i dachowiec i Lech-Bud? Super byłoby zobaczyć jakiś dach w tej dachówce w okolicach Wrocławia. Byłem zdecydowany w zasadzie na Creatona Kerra-Pfanne, ale w Lech-Budzie zobaczyłem na żywo właśnie dachówkę Meyer-Holsen Tandem i Bogena Innovo 12 i zaczyna mnie korcić zostawienie w kieszeni prawie 6-8tys na inne rzeczy... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 06.02.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 śmiej się śmiej, a myśmy razem z moim małżem mało jajka w łazience nie znieśli jak usiłowaliśmy WC-et podwieszany do geberita zamontować. A wszystko przez to że cały czas jakis piaseczek sie dostawał i ni hu hu sie to nie chciało spasować.. ale śmiechu było, to fakt .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Czy ktoś z Was ma lub rozważał dachówkę Meyer-Holsen (Tandem)? Jest chyba stosunkowo mało popularna w Polsce, a poleca mi ją i dachowiec i Lech-Bud? Super byłoby zobaczyć jakiś dach w tej dachówce w okolicach Wrocławia. Byłem zdecydowany w zasadzie na Creatona Kerra-Pfanne, ale w Lech-Budzie zobaczyłem na żywo właśnie dachówkę Meyer-Holsen Tandem i Bogena Innovo 12 i zaczyna mnie korcić zostawienie w kieszeni prawie 6-8tys na inne rzeczy... PzdrZobacz na placu czy nie maja jej za dużo - może dlatego Ci ją poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 06.02.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 śmiej się śmiej, a myśmy razem z moim małżem mało jajka w łazience nie znieśli jak usiłowaliśmy WC-et podwieszany do geberita zamontować. A wszystko przez to że cały czas jakis piaseczek sie dostawał i ni hu hu sie to nie chciało spasować.. ale śmiechu było, to fakt .... i od tamtej pory przywdziałaś imie Smiejus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 06.02.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Witam Mam do polozenia (przyklejenia) 80 m2 finishparkietu w zwiazku z tym poszukujesprawdzonego parkieciarza. Z gory dzieki na namiaryPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Jacek 06.02.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dajcie namiar na dobrego tynkarza wewnętrznego, specjalizukącego się w tynkach tradycyjnych na gotowo. Może jakiaś cena za 1m2 robocizny, ja mam takiego za 22 zł sama robocizna, ale z tego co patrzyłam to drogo. Może to też zależy od województwa? Poszło na priva Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 06.02.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Witam Mam do polozenia (przyklejenia) 80 m2 finishparkietu w zwiazku z tym poszukuje sprawdzonego parkieciarza. Z gory dzieki na namiary Pozdrawiam Poszło na priv Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 06.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 TS147 - Bogen Innowo 12 (granat brąz) jest boski, ja go mam. Jeśli przy tym zaoszczędzisz - bierz tę dachowke. Ma ja również Dabell. ktorą serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.02.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 TS147 - Bogen Innowo 12 (granat brąz) jest boski, ja go mam. Jeśli przy tym zaoszczędzisz - bierz tę dachowke. Ma ja również Dabell. ktorą serdecznie pozdrawiam. Natalio no wiesz nie wymieniłaś mnie - a mój Bogen Innowo 12 Brilant Shifer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 06.02.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 witampotrzebuję namiary na sprawdzonego dekoratora wnętrzthx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekra 06.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Ja znowu o oknach - napewno już przerabialiście ten temat.Mam konkurencyjną ofertę na okna PCV:System : EUROFUTUR ELEGANCESzkło 1-neutral K1,1Czy to dobre okna ?Może ktoś je ma. Wygooglowałam, że pięciokomorowe ( ale to chyba już standard). Pomóżcie początkującej.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 06.02.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 poratujcie mnie jakas sensowna ekipa od karton gipsow (zabudowa poddasza) wlasnie wywalilam ekipe po tym co zrobili , na szczescie w jednym pomieszczeniu po prostu katastrofa , karton gipsy dociete tak ze szpary sa w niektorych miejscach na 4- 5 cm szerokosci, nie mowiac o dlugosci , niektore plyty w ogole nie trzymaja sie na wkretach, zastanawiam sie czy tego nie zerwac normalnie mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 07.02.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja znowu o oknach - napewno już przerabialiście ten temat. Mam konkurencyjną ofertę na okna PCV: System : EUROFUTUR ELEGANCE Szkło 1-neutral K1,1 Czy to dobre okna ? Może ktoś je ma. Wygooglowałam, że pięciokomorowe ( ale to chyba już standard). Pomóżcie początkującej. Z góry dzięki. ekra poczytaj tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2281098#2281098 Moze będzie pomocne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 07.02.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Zobacz na placu czy nie maja jej za dużo - może dlatego Ci ją poleca Na placu jest także Bogen i Creaton , a poza tym także mój dachowiec wyrażał się bardzo pochlebnie o tej dachówce. Zawsze jednak słowo użytkownika to słowo użytkownika (a na forum wyszukiwarka wiele nie wyrzuca niestety). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ZABA. 07.02.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 TARAS: skoro ekipa szaleje z dzialowkami, to prosze o rade, jaki mozna przyjac koszt robocizny za taki taras z filarem okraglym (w gotowym szalunku)? Wykopanie law, zbrojenie, reszta wymurowana z bloczkow betonowych... Moze ktos mial cos podobnego http://www.empikfoto.pl/albumy10/111284/144638/thumbs/15964713_taras.jpg Dzieki za wszelkie info Wlasnie dostalam szoku. Moja kochana ekipa za taras chce 3 tys zlotych (za caly fundament bylo niewiele wiecej) a do zrobienia jest lawa 3,5mx2m, reszta lacznie ze schodami z bloczkow oraz filar w gotowym szalunku. Przeciez to gigantyczne przegiecie i naciaganie. Chetnie powiem Panom do widzenia. Szukam przyzwoitej ekipy, a w domu jest jeszcze duzo do zrobienia (dzialowkie, ocieplenie, wykonczenia). Moze ktos ma solidnych murarzy, ktorzy chca dorobic? Bardzo Was prosze o jakis kontakt, bo aktualnie jestem bez ekipy PS. jestesmy z Siemianic (Oborniki Slaskie) Pewnie widzicie tego posta na roznych grupach, ale jestem bez ekipy i bardzo mnie to martwi. Proby negocjacji tej ceny niewiele daly. Panowie sa i tak po terminie wykonania robot 3 miesiace. I mam wrazenie, ze co raz mniej im sie chce pracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Jacek 07.02.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 ZABA, ja mam bardzo przyzwoitego murarza. My bylismy bardzo zadowoleni, mielismy dobra cene, ale to bylo w zeszlym roku. Nie wiem jak teraz u niego z cenami.Nie wiem czy podejmie sie wykonczenia i ocieplenia ale moze prac murarskich. Namiar wysylam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.02.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 TS147 - Bogen Innowo 12 (granat brąz) jest boski, ja go mam. Jeśli przy tym zaoszczędzisz - bierz tę dachowke. Ma ja również Dabell. ktorą serdecznie pozdrawiam. Natalio no wiesz nie wymieniłaś mnie - a mój Bogen Innowo 12 Brilant Shifer O matko - jak mogłam o tobie zapomnieć? Fuuuj, a to wstyd. Ludzie - jak tu się nie załamać: wycena na ocieplenie dachu i zabudowę poddasza G-K wyniosła 38.000zł... Śnie czy tyle to kosztuje? Dachu mam 260mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 07.02.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 straszna kwota, ale to chyba z materialem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.02.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 nawet jesli z materialami to cosik sie panom w glowkach poprzewracalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.02.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 W główkach? Ty chyba Aniu, jesteś stanowczo za delikatna. Natalka, to jakaś masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts