trabi-wrc 07.02.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 te teeeeeeeeeeee (to fanfary) kochani - "nadejszła wiekopomna chwila" - mamy PnB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po 6 miesiącach walki z najobszerniej tu omawianą panią architekt - JEST !!! oczywiście nie obyło się bez skuchy - otóż pozwolenie nie przewiduje POŚ, o czym mówiliśmy od samego początku, ale moje podejście jest takie, że teraz pani będzie musiała zapiąć zgłoszenie POŚ bez dodatkowego wynagrodzenia. Jutro zanoszę kwit, żeby uprawomocnić PnB w trybie ekspresowym i zgłaszam dziennik. A co dalej ... zobaczymy. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Trabi, moje szczere gratulacje! A co dalej? Jak to co? Do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 07.02.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Trabi, moje szczere gratulacje! A co dalej? Jak to co? Do roboty! przyłaczam się do powyższego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek Renia 07.02.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Cześć wszystkim.Dwa zdania na temat dachówki i płyt K-G 1. Dachówka:Ostatnio kolega miał problem z samym Ceratonem.Korzystał z przedstawiciela z Oławy.Przywieźli mu dachówkę - kolega policzył palety i pojechał do pracy.Przy układaniu okazało się że dachówka jest dwóch różnych rodzajówJedna w prązki druga gładka.Przedstawiciel rozożył ręce - twierdząć ze kontakt z Ceratonem z Niemiec jest cieżki i prosi aby kolega sam do nich napisał.W rezultacie kolega po 2 tygodniach przestoju ruszył z pracami ale co przeszedł wciagu tych 2 tyg - to tragedia. Kontakty z Ceratonem, itp 2. płyty K-GWłąśnie nam panowie skończyli robić ścianki k-g na poddaszu.Skasowali 22zł(1 strona) - (w sumie 44zł za m2 ściany w tym 2xpłyta, stelarz i wełna). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.02.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 te teeeeeeeeeeee (to fanfary) kochani - "nadejszła wiekopomna chwila" - mamy pnb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po 6 miesiącach walki z najobszerniej tu omawianą panią architekt - jest !!! Oczywiście nie obyło się bez skuchy - otóż pozwolenie nie przewiduje poś, o czym mówiliśmy od samego początku, ale moje podejście jest takie, że teraz pani będzie musiała zapiąć zgłoszenie poś bez dodatkowego wynagrodzenia. Jutro zanoszę kwit, żeby uprawomocnić pnb w trybie ekspresowym i zgłaszam dziennik. A co dalej ... Zobaczymy. Pozdrav gratuluje i do dzieła!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 07.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 te teeeeeeeeeeee (to fanfary) kochani - "nadejszła wiekopomna chwila" - mamy PnB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po 6 miesiącach walki z najobszerniej tu omawianą panią architekt - JEST !!! oczywiście nie obyło się bez skuchy - otóż pozwolenie nie przewiduje POŚ, o czym mówiliśmy od samego początku, ale moje podejście jest takie, że teraz pani będzie musiała zapiąć zgłoszenie POŚ bez dodatkowego wynagrodzenia. Jutro zanoszę kwit, żeby uprawomocnić PnB w trybie ekspresowym i zgłaszam dziennik. A co dalej ... zobaczymy. Pozdrav wielkie gratulacje i do przodu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 07.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 !!!Gratulacje Trąbi-Wroc- jeszcze nie wiesz co przed Tobą. Ja jestem SSZ i zastanawiam się gdzie się podziały moje pieniązki:) A tak na marginesie udało mi się kupić po znajomości kabelYDYP-żO 3x2,5 750V, za 1,87 zł netto/mYDYP-żO 4x2,5 750V, za 1,62 zł netto/mpodobno jest to super cena....co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 07.02.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzięki wszystkim !!! Trąbi-Wroc bzyku - się ubawiłem - dla wyjaśnienia skąd nick - TRABI od Trabanta 601S Universal - mojego pierwszego ukochanego... hmmmm, no niech będzie - samochodu, a WRC nie od wrocławia tylko od rajdów i samochodów WRC. Niedługo zmienię nicka na taczka-b15 Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 07.02.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 TRABI-WRCrzeczywiście, spolszczyłem do bólu:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 07.02.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 TRABI-WRC rzeczywiście, spolszczyłem do bólu:)) Bardzo sympatyczne spolszczenie skądinąd. Jako nosiciel czeskiego nazwiska całe życie spotykam się z jego spolszczeniami w przeróżnych wersjach i już uzbierała się spora kolekcja. Spolszczenie nicka nie wzbudzi zatem innych emocji niż szczery uśmiech Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 07.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 witam koledzy i koleżankipytankoz czego najlepiej robić ścianki działowedochodzą mnie słuchy że YTONG rulezczy tak w rzeczywistości jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 07.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Mam do Was pytanie. Czy ktos z was robil okiennice albo ma namiary na kogos kto sie tego podejmie?Mialam juz umowionego goscia ze zrobi schody i okiennice ale za te drugie policzyl sobie za malowanie dosc drogo (140 za m2 za malowanie plus 250 za m2 za material plus montaz, okucia itd. a mam 16,5 m2). Jak zaproponowalam inna farbe... to stwierdzil ze ma duzo zamowien na schody i nie zrobi mi okiennic. Poradzcie cos!!! Samych okiennic nikt mi nie zrobi wiec chcialam razem ze schodami. pozdr. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 07.02.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 !!!Gratulacje Trąbi-Wroc- jeszcze nie wiesz co przed Tobą. Ja jestem SSZ i zastanawiam się gdzie się podziały moje pieniązki:) A tak na marginesie udało mi się kupić po znajomości kabel YDYP-żO 3x2,5 750V, za 1,87 zł netto/m YDYP-żO 4x2,5 750V, za 1,62 zł netto/m podobno jest to super cena....co myślicie? Bzyk, ta druga pozycja to chyba 4x1,5 miało być To bardzo dobre ceny, nie wiem jakiego producenta, bo warto poznać ich jakość. Więcej w podobnych cena można kupić w e-sklepie np tu : http://www.przewody.net.pl/przewody-kable-elektryczne-przewody-ydyp-450750v-c-21_31.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 08.02.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 nawet jesli z materialami to cosik sie panom w glowkach poprzewracalo no dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 08.02.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Cześć wszystkim. Dwa zdania na temat dachówki i płyt K-G 1. Dachówka: Ostatnio kolega miał problem z samym Ceratonem. Korzystał z przedstawiciela z Oławy. Przywieźli mu dachówkę - kolega policzył palety i pojechał do pracy. Przy układaniu okazało się że dachówka jest dwóch różnych rodzajów Jedna w prązki druga gładka. Przedstawiciel rozożył ręce - twierdząć ze kontakt z Ceratonem z Niemiec jest cieżki i prosi aby kolega sam do nich napisał. W rezultacie kolega po 2 tygodniach przestoju ruszył z pracami ale co przeszedł wciagu tych 2 tyg - to tragedia. Kontakty z Ceratonem, itp 2. płyty K-G Włąśnie nam panowie skończyli robić ścianki k-g na poddaszu. Skasowali 22zł(1 strona) - (w sumie 44zł za m2 ściany w tym 2xpłyta, stelarz i wełna). Pozdrawiam Jarek & Renia czy jestescie zadowoleni z tych panow od k-g i czy ewentualnie moglabym dostac namiar do nich na priva, czy robili same scianki dzialowe czy tez calosc zabudowy poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 08.02.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Mam do Was pytanie. Czy ktos z was robil okiennice albo ma namiary na kogos kto sie tego podejmie? Mialam juz umowionego goscia ze zrobi schody i okiennice ale za te drugie policzyl sobie za malowanie dosc drogo (140 za m2 za malowanie plus 250 za m2 za material plus montaz, okucia itd. a mam 16,5 m2). Jak zaproponowalam inna farbe... to stwierdzil ze ma duzo zamowien na schody i nie zrobi mi okiennic. Poradzcie cos!!! Samych okiennic nikt mi nie zrobi wiec chcialam razem ze schodami. pozdr. Ewa ja bym z checia zrobila okiennice ale musze poczekac na lepsze czasy natomiast co do schodow to chyba czas zamawiac , moze macie jakis sprawdzonych , z jednym gostkiem poleconym rozmawialam ale ma tyle zamowien ze nie jest zbytnio zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 08.02.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 male co nieco na poczatek dniahttp://images.jupiterimages.com/common/detail/52/13/23041352.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 08.02.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 natalia - ja płace 65 zl/mkw ocieplenia poddasza +k-g przygotowane pod malowanie, pan powiedział, ze wie, ze jest drogi ale nie boi się telefonów potem odbierać i faktycznie, tak zasuwają, że zaraz kończą a dopiero co zaczęli, az miło popatrzeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ZABA. 08.02.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Moze ktos potrzebuje ceramiki na dzialowki. Producent Eder - 11,5cm szer. zuzycie 8szt/m2 Cena w tej chwili ok. 3.80. Ja w Obornikach najtanszy znalazlam za 5,50 i idzie w gore Szukam chetnych na pelen transport, to jest ok. 2000 szt, ja potrzebuje 650. Mozna zamawiac u nich rowniez material na sciany nosne 24 lub 36. Moze ktos jeszcze? Okolice Trzebnicy i Obornik Slaskich. Przy pelnym transporcie cena jak wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 !!!Gratulacje Trąbi-Wroc- jeszcze nie wiesz co przed Tobą. Ja jestem SSZ i zastanawiam się gdzie się podziały moje pieniązki:) A tak na marginesie udało mi się kupić po znajomości kabel YDYP-żO 3x2,5 750V, za 1,87 zł netto/m YDYP-żO 4x2,5 750V, za 1,62 zł netto/m podobno jest to super cena....co myślicie? Bzyk, ta druga pozycja to chyba 4x1,5 miało być To bardzo dobre ceny, nie wiem jakiego producenta, bo warto poznać ich jakość. Więcej w podobnych cena można kupić w e-sklepie np tu : http://www.przewody.net.pl/przewody-kable-elektryczne-przewody-ydyp-450750v-c-21_31.html Uwaga na chińszczyzne - dom można spalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts