Trociu 11.02.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Kominki - słuchajcie ostrzegam przed mało solidnym dostawcą i wykonawcą. Firma Komi - z Nyskiej to bardzo sympatyczni ludzie, ale na tym sie kończy. Są nieterminowi, trzeba za nimi dzwonić - projektu doprosić się nie mogę juz trzeci miesiąc. Hehe - pomyślicie, że uparty jestem. Nie - po prostu nie mam jeszcze ciśnienia na kominek i się im przyglądałem. Teraz już wiem - czas szukać innej firmy. Wiem że niektórym wykonali lub pomogli coś zrobić, ale może jak wielu z Misiów obrośli w piórka i mają za dużo zleceń od nas. Nie wiem, w każdym razie piszę co faktem u mnie jest Dzięki za informację. Widziałem ich samochód kilkakrotnie w okolicy i myślałem żeby do nich podejść, jak już dorosnę do tematu kominka. W takim razie zyskuję czas na innego wykonawcę Jeżeli szukasz, to ostatnio znajoma poleciła mi jakąś firmę, która ma siedzibę w Sconto (na Krakowskiej koło Practicera). Są z nich dość zadowoleni. Robili im kompletny kominek z obudową i DGP. Jak znajdę chwilę to sam będę się do nich wybierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 11.02.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 w sconto ta firma to pewnie solpaz, nie kupowalm u nich kominka ale plyty krzemianowe na obudowe, sprowadzili mi szybciutko i bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.02.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No proszę, a ktoś tu pisał o tych z krakowskiej (sconto) ze fatalni...Misiowie zdaje się ewoluują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ja pisalam o sconto, ze moja kolezanka zamowila u nich koze i wplacila zaliczke, po 3 tygodniach od zlozenia zamowienia dostala telefon ze towar ulegl uszkodzeniu podczas transportu, zrezygnowala z dalszego oczekiwania a na zwrot zaliczki troche poczekala jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.02.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dabell - gratulacje ogromne!!!!!! Zaskoczyliście mnie tym Adako, miałam właśnie jechać zamawiać kafle z Hiszpanii, termin oczekiwania do 6 tygodni. Tylko że ceny mają korzystne... No to gdzie kochani kupowaliście kafle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Natalia ja ostatnio zamawialam plytki (dla rodzicow) na http://www.eplytki.plmama sobie wybrala i poogladala w Cermagu i zamowilismy przez internet, po 3 dniach byly juz na budowie. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dabell - miłego mieszkania w nowych murach. Oby więcej nas takich było. Kanalizacja druga krew - zapraszamy do kin w sobotę No i po sobotniej premierze. Tym razem byłem górą. Co prawda udało się zmontować całe 2 złączki i jedną rurę 2m, ale to zawsze 2m mniej. Ludwik Ludwikiem, ale co młotek i drewienko, to młotek i drewienko. Teraz pozostaje jeszcze z 13m i będzie mozna zasypywać okopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 11.02.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Znajomi - naprzeciwko prawie Adako w WOMAGU (mają też salon chyba na bystrzyckiej) nam też się strasznie ich kafle podobały tylko na stanie nie było odpowiedniej ilości z oddaniem kafli nie było problemu a te Włoskie które mają są w całkiem przyzwoitej jakości poza tym Cermag, ale tam drogo mają w szczególności na kleju przepłaciliśmy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 11.02.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ja zamawiałam hiszpańskie i włoskie płytki z WOMAG-u na Bystrzyckiej, są tez na Karmelkowej. Na hiszpańskie czeka się różnie - dużą część mają w magazynie od ręki, co jest bardzo dobre - domawiałam i ścienne i podłogowe. I były z tej samej dostawy . Na włoskie czeka się średnio 6 tygodni - raz miesiącu mają dostawę i w zalezności od momentu wstrzelenia się w termin dostawy można mieć po 2-3 tygodniach jak i po 7. Ja czekałam na główną część ok. 7 tygodni, ale brakującą 1paczkę (brakło 6 szt. płytek bo wymyśliłam sobie wnęki ) dostałam po 2 tygodniach. Część gresów z Włoch mają też w magazynie, zależy od wybranych kolorów. Mojego nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 11.02.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Zdublowałam Śmiejuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 11.02.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dabell - gratulacje ogromne!!!!!! Zaskoczyliście mnie tym Adako, miałam właśnie jechać zamawiać kafle z Hiszpanii, termin oczekiwania do 6 tygodni. Tylko że ceny mają korzystne... No to gdzie kochani kupowaliście kafle? ja kupowalam w sklepie http://www.plusk.pl/, dowaidywalam sie ze maja na stanie, 2 dni pozniej byly na budowie a z transportem wynioslo taniej niz w jakimkoliwek sklepie we wroclawiu tylko ze tam maja maly wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 11.02.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 dabell - na zestresowanego kota po przeprowadzce dobrze się sprawdzają feromony kocie. do podłączenia do kontaktu, feromony się wydzielają i kot już jest szczęśliwy i zapomina o stresach (na marginesie do dobre by to było w wersji dla lidzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 11.02.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 śmiejus, dabell - dziękuję za info dabell - czy pan robi tez parapety? a ja kafle kupowałam na Lesnicy, wprawdzie mają tylko polskie, za to sami przywożą z Opoczna, Paradyża itp., czas oczekiwania max 2 tygodnia i można negocjowac ceny, także na kleje, fugi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.02.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 my gres (i wiele innych rzeczy) zamawialiśmy w Vinsarze (dawny BATER)jak na razie bez uwag, jestesmy b. zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Fasola ile rabatu dostaliscie w winsarze?moja mama kupila tam kafle do 2 lazienek i wiatrolapu. tak z ciekawosci pytam, ona miala 15%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.02.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Kupowałem wszystko w Vinsarze do mieszkania i do domu też mam zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.02.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Fasola ile rabatu dostaliscie w winsarze? moja mama kupila tam kafle do 2 lazienek i wiatrolapu. tak z ciekawosci pytam, ona miala 15%. trudno powiedzeć część rzeczy braliśmy z tzw "wystawki" więc ceny były duuuużo niższe od katalogowych na część była promocja (np chyba 30 lub 40% na umywalkę i wc Hatrii) gres zapłacicliśmy dzisiaj, ale nie wiem ile było tam rabatu, bo nie znam jego aktualnej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 tak mi sie widzi ze to 15% to jakis ochlap, Fasola Ty nam sie chwal jakie kafle kupilas, gdzies Cie podczytywalam ze myslisz o tych grespania toledo, jakie w koncu wybralas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.02.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 tak mi sie widzi ze to 15% to jakis ochlap, Fasola Ty nam sie chwal jakie kafle kupilas, gdzies Cie podczytywalam ze myslisz o tych grespania toledo, jakie w koncu wybralas? nad łazienkami jeszcze myslę a teraz "zakupiliśmy" gres do holu i kuchni - CALGARY z Italgresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.02.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 czy wiecie gdzie mozna kupić kafle/gres firmy APAVISA?Znalazłam jak na razie w Sanpolu, ale szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts