yemiołka 01.12.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 A umnie dzisiaj cały wieczór pieczenie rogalików z twarożkiem, powidłami, jabłkowo-cynamonowe.... paluszki lizać. Cała góra już stygnie a do tego niektóre będą w lukrowane.... narada z kierownikiem przełożona na poniedziałek, tymczasem zastanawiam się czy szprosy w oknach są warte zachodu i sporej ceny (zdzierstwo do kwadratu!): te wewnętrzne to skomplikowane mycie szybek, te wewnętrzne często są słabo widoczne (blik), te nakładane nie pozwalają na moskitiery no i są wątpliwej trwałości... eh życie. upsss, bez śniadanka czytać o takich łakociach - toż to masochizm do kwadratu, ałł..... szprosy warte zachodu!!!!!!!!!!!! mamy wew., nie takie jak chcieliśmy - bo złote - bo najtańsze - ale i tak są superhipergiper,mamy najładniejsze okienka w powiecie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.12.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 no widzisz Smoku, nikt mnie nie kce odwiedzić , mówią, że nie mają czasu, bo się kąpią w zlewie.......... przytyk dotarł do adresata . Proszę tylko o termin a ja się do niego dostosuję. Co do spotkania u mnie to temat jest nadal otwarty, ale w tym roku juz raczej nierealny. Może w styczniu ? Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 01.12.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 adresatów było kilku...... termin? co dzień po południu siedzę przy kominku, więc mi wszystko jedno... zresztą jak tam chcecie, może lepiej się kąpcie, ja po prostu chciałam być taaaka grzeeeeczna, więc zaprosiłam na kafkę, czyścioszki Wy moje... spoko wodza, na wszystko będzie czas, a teraz wyszorujcie sobie plecki no to już zmykam na włości, pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.12.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 adresatów było kilku...... termin? co dzień po południu siedzę przy kominku, więc mi wszystko jedno... zresztą jak tam chcecie, może lepiej się kąpcie, ja po prostu chciałam być taaaka grzeeeeczna, więc zaprosiłam na kafkę, czyścioszki Wy moje... spoko wodza, na wszystko będzie czas, a teraz wyszorujcie sobie plecki no to już zmykam na włości, pa! ale tylko jeden kąpie się w zlewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 02.12.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Tak nam się przytrafiło jeszcze przed gwiazdką i zamiast myśleć o choince i prezentach, szukamy mieszkania do wynajęcia (we Wrocławiu-najlepiej północno-wschodnie rejony). Interesuje nas 40-50m2 do 1000zł miesięcznie i koniecznie z internetem. Liczymy na Waszą pomoc i wskazówki gdzie szukać. Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 02.12.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Ponieważ po uszy wpadłem w przygotowania teoretyczne do sezonu budowlanego, który mam nadzieję będzie dla mnie w nadchodzącym roku baaardzo gorący - chętnie podglądnąłbym tę i ową budowę miłych forumnowiczów, pisałem już o dobrzykowicach ale bez odzewwu, ... może wpadłbym do ivoneski... no niechciałbym przeszkadzać ... a może yemiołka?... ale tu cicho... wszyscy pewnie się pochowali aż mi głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 02.12.2003 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Cześć Dachowiec ! Zapraszam zawsze i chętnie. Wystarczy, że rzucisz się przez Odrę i już jesteś u mnie Jestem często na budowie, więc jeśli zadzwonisz, pogadamy o starych Pol... , o nowych domach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.12.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Ponieważ po uszy wpadłem w przygotowania teoretyczne do sezonu budowlanego, który mam nadzieję będzie dla mnie w nadchodzącym roku baaardzo gorący - chętnie podglądnąłbym tę i ową budowę miłych forumnowiczów, pisałem już o dobrzykowicach ale bez odzewwu, ... może wpadłbym do ivoneski... no niechciałbym przeszkadzać ... a może yemiołka?... ale tu cicho... wszyscy pewnie się pochowali aż mi głupio Sorki ale to zdanie z Twojego postu skierowane do mnie jakoś mi uciekło Oczywiście, że możesz wpaść do mnie. W ciągu tygodnia to raczej odpada bo wracam o 20 lub poźniej do domu. Najlepiej to w sobotę ale też nie jest to regułą, że mnie zastaniesz. Najlepiej do mnie dryndnij albo w piątek wieczorem albo w sobotę rano i się konkretnie ugadamy OKi ? 505102997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.12.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 ojej ...Wy tu sobie tak fajnie piszecie a u mnie ostatnio wolnego czasu jak na lekarstwo u mnie również wszyscy są mile widziani bylebyśmy się wreszcie przeprowadzili dobrzykowice - no aż TAK nie będę grzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 03.12.2003 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 U nas też czasu coraz mniej za to coraz więcej spraw do załatwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiK 03.12.2003 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Bilbo, byliśmy jakiś miesiąc temu na Kiełczowie i jak zobaczyłam wasze zdjecie na forum coś mi mówiło że to właśnie Kiełczów Czy zdecydowaliście się na materiał ? Bo my na bank silikaty i rozważamy w związku z vatem wcześniejsze zakupy. Oby tylko zima była lekutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareg 03.12.2003 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 wszyscy proponuja mi PROGAS co o tym myslicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 04.12.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Obawiam się, że zima nie będzie lekutka...Ivo, jak tam kaloryfery, grzeją? Kociołek hula?U mnie podobno wszystko działa...Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.12.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Ponieważ po uszy wpadłem w przygotowania teoretyczne do sezonu budowlanego, który mam nadzieję będzie dla mnie w nadchodzącym roku baaardzo gorący - chętnie podglądnąłbym tę i ową budowę miłych forumnowiczów, pisałem już o dobrzykowicach ale bez odzewwu, ... może wpadłbym do ivoneski... no niechciałbym przeszkadzać ... a może yemiołka?... ale tu cicho... wszyscy pewnie się pochowali aż mi głupio wpadaj! u nas jest bardzo poglądowo - niby to już dom, a niby wciąż budowa sama już nie wiem co........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 04.12.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Witam Wrocławian. Dzięki dobrzyku za umowę wodociągową mam nadzieję, że mi się przyda. My też budowaliśmy sami wodociąg, będą tam powstawały kolejne domy, nie widzę powodu, bym była ich sponsorem. Pogoda jest obłędna, ja wraz z resztą rodzinki siedzimy w domu, kurujemy sie z grypy. A chłopaki na budowie szaleją , zastanawiam się co zastanę po dniu nieobecności. Dziś mimo choroby wybiorę się tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 04.12.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 A poza tym zazdroszczę wam możliwości spotkania, ja mieszkam tak daleko od Wrocławia. Gdyby ktoś miał ochotę, to zapraszam do siebie do Zgorzelca. Zapraszam tez do obejrzenia mojego domku w galerii zdjęć. Zdjęcia wprawdzie mocno nieaktualne, ale wkrótce obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 04.12.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 BiK my też silikaty ale przed nami jeszcze kredyt! Papiery będziemy składać w styczniu no i zobaczymy co z tego wyjdzie, jak wszystko pójdzie po naszej myśli to od razu z kopytem ruszamy z budową.Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.12.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 A poza tym zazdroszczę wam możliwości spotkania, ja mieszkam tak daleko od Wrocławia. Gdyby ktoś miał ochotę, to zapraszam do siebie do Zgorzelca. Zapraszam tez do obejrzenia mojego domku w galerii zdjęć. Zdjęcia wprawdzie mocno nieaktualne, ale wkrótce obiecuję poprawę Ja też jestem zainteresowana silikatami, ale mam trochę wątpliwości: 1. cena - u nas we Wrocku nie ma wytwórni, w związku z czym trzeba słono płacić za trasport spod Poznania - jeden kurs 600 zł, a kursów musi być dużo, 2. silikaty chyba wymagają specjalnego traktowania, kultury pracy, narzędzi - tak przynajmniej słyszałam Czy to prawda? Czy robiliście kosztorys, ile was będą kosztowały bloczki na budowę całego domu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.12.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Trochę jestem nieprzytomna - to chyba przez tego Mikołaja świętego!Zacytowałam nie ten post, o który mi chodziło! Chodziło oczywiście o silikaty. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.12.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Sławek - jeszcze nic nie hula na razie nie mam jeszcze dociągniętego gazu, zostaje kominek, ale na razie czekamy na jakąś rurę, która ma połączyć kominek z kominem a ja cały czas mam nadzieję, że uda się jeszcze wprowadzić przed świętami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts