Pani Koala 28.02.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ups to trabi szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.02.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Koala nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 28.02.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Do muru przytwierdzone pianką montażową i dwoma klinami. Zamykane na małą kłudeczkę. Roboty może z godzinkę, bo piłą ręczną rżnąłem kurcze to na włam, z narzędzi, można zabrać tylko nożyk do tapet za 99gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.02.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Kine zaglądnij i zadzwoń - producent zewnętrznych podokienników ceramicznych z Szymanowa - moja obecna sasiadka z ulicy zresztą . Mam podokienniki od niej na swoich oknach. Widziałam na stronce że ma w różnych kolorach. http://www.podokienniki-ceramix.pl/index.html Cena zależy od gatunku. Średnio ok. 6 zł za sztukę o szerokości ok. 11-12 cm. Parapety wewnętrzne mam z Oknoplastu - konglomerat Breccia 3cm grubości - cena oscylowała w okolicach 130 - wyglądają super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.02.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Do muru przytwierdzone pianką montażową i dwoma klinami. Zamykane na małą kłudeczkę. Roboty może z godzinkę, bo piłą ręczną rżnąłem kurcze to na włam, z narzędzi, można zabrać tylko nożyk do tapet za 99gr OO - to nie wiedziałem, że nożykiem do tapet można otwierać kłudki. Ale wiesz - drzwi może otworzysz, tyle że od razu Ci zamryga czujka prosto w twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 28.02.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 dabell , jestes wspaniala, wlasnei cos mi sie kiedys ceramix obil o uszy ale nie moglam jego stronki znlaezc zeby zerkna co produkuja , a tu prosze wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.02.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 wczoraj na Allegro widziałam, że gościu z Wro sprzedaje jakiś klinkier rozbiórkowy. Ceny nie pamiętam Dzięki. Niestety już prawie nie ma. Zostało ręczne sortowanie, ale żeby uzbierać 3,5 tys cegieł to musiałbym tydzień urlopu wziąć. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 28.02.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 dostalam oferte z budusa na drzwi ,na ofercie jest zapis w ofercie nie uwzgledniono kosztow transportu z siedziby firmy pod ares wskazany przez klienta, jak to u was bylo ? placiliscie dodatkowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 28.02.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mam pytanie - jestem już po przystosowaniu szafki do odbierania prądu w okresie budowy. Czy wykonawca zrobił/zamontował wszystko co powinien (pytanie laika )? Pzdr, TS http://img227.imageshack.us/img227/9831/1111kt9.jpg http://img100.imageshack.us/img100/4976/222cr9.jpg mam pytanie czy elektryk musial robic tobie projekt przylacza pradu i zglosic do energetyki nastepnie zrobic samo przylacze a nasteponie odbior w energetyce tak mi mowiono ze mam to zalatiwc mozna wiedziec ile ta przyjemnosc kosztuje? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 28.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 mam pytanie czy elektryk musial robic tobie projekt przylacza pradu i zglosic do energetyki nastepnie zrobic samo przylacze a nasteponie odbior w energetyce tak mi mowiono ze mam to zalatiwc mozna wiedziec ile ta przyjemnosc kosztuje? pozdrawiam Standardowo projekt przyłącza robi EnergiaPro sama. Tylko wtedy czas oczekiwania na wykonanie przyłącza może być długi (u mnie z tego co pamiętam do 15 miesięcy). Mozna to przyspieszyć samemu zlecając/płacąc za wykonanie projektu przyłącza i wtedy od zlożenia takiego projektu u nich mają chyba 5 miesięcy na wykonanie przyłącza (wysyłają taką realizację na przetarg). Ja właśnie tak zrobiłem i kosztowało mnie to z tego co pamiętam 700/800zł (nie pamiętam już). Nastpnie energetyka stawia Ci skrzynkę na działce, którą musisz doposażyć. Tutaj nie wykonywałem już zadnego projektu, tylko zlecilem wykonanie doposazenia - razem z robocizna/materialami i odbiorami bedzie mnie to kosztowac 900zl (pisalem zreszta o tym chyba strone wczesniej). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.02.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Pierwek ja polecam hydraulika który robił u Kulki, teraz u mnie - Mirek Białek. Jest niedrogi, ma sporo ludzi i robią od rana do ciemna. Namiar na liście Wrocławskiej. Najlepszą cenę uzyskałam na płyty G-K Nida Gips- w Madar Preis ul. Kwidzyńska- 21.27zł, wełna "18" - 23.47zł. Ceny brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.02.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Najlepszą cenę uzyskałam na płyty G-K Nida Gips- w Madar Preis ul. Kwidzyńska - 21.27zł, wełna "18" - 23.47zł. Ceny brutto. Ta płyta to zwykła podejrzewam. A wełna to jaka? Bo mój TopRock najtaniej można dostać po 31.10/m2 z dostawą na budowę. Dowiadywałeś się jak zapatrują się na dowozy na budowę około 20km od Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 28.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Płyty GK pisze sie, ale na stelaze trzeba uwazac. pelno chinszczyzny na rynku. plyty poczekaja i poleza kolo welny Poniewaz koncze dzissiaj 1000postow, chce zadedykowac je wszystkim Forumowiczom, A przede wszystkim-siostrze Joli, Secamkowi i Dosi, Darkowi, Agnieszcze, Vance, HaniiRafałowizBartusiem, Xenie, Pani Koali, Trociowi, Pierwkowi, Trąbi WRC, BK, Kasi73, Smiejusowi, TS147, Kine Suspenserowi... Jesli kogos pominęłam wybaczcie mam 39stopni goraczki. Gratulacje i zyczę kolejnego "tysiąca" - owocnych wpisów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 28.02.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A propos poniemieckości: w dobie kosmicznych cen klinkieru i jeszcze bardziej kosmicznego zapotrzebowania na mojej budowie (ok. 75 m2 = ok. 3600 szt.) poszukuję cegły rozbiórkowej licowej lub klinkierowej, takiej z jakiej są zbudowane elewacje poniemieckich budynków. Jakby ktoś coś wiedział - to proszę o info, bo sądzę, że wątpię czy mnie będzie stać na tyle kasy za kominy. Pozdrav Jeśli nie masz możliwości "przebadania" tej cegły, to daj sobie spokój. Grzyb ścieli się połaciami i kręgami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 29.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jeśli nie masz możliwości "przebadania" tej cegły, to daj sobie spokój. Grzyb ścieli się połaciami i kręgami A co masz na myśli pisząc o badaniu? Sprawdzę jej twardość i przełom. Poza tym impregnacja i środki grzybobójcze. Jeśli w kilkudziesięcioletniej cegłówce byłaby wilgoć i grzybki to będzie to widać po licu. Poza tym nie będę podejmował decyzji samemu, tylko z doświadczonym kierbudem. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 29.02.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 trabi, skuntysie tak ladnie znasz na cegle? pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 29.02.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Natalia - poprosze o jakis kontakt do tego hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 29.02.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 wiecie może gdzie kupić siatkę rabitza na metry?potrzebuję trochę (ze 2m2) a to się sprzedaje chyba w rolkach po kikadziesiąt m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 29.02.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 no i mój karton-gipsowiec mi dzisiaj odmówił współpracy. Umówiony był w listopadzie, miał zaczynać za 2 tyg. a tu kupa Nie słyszeliście o jakiejś wolnej ekipie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 29.02.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 niniejszym popełniam 1000 posta więc wpadłem się pochwalić a co do siatki rabitza - w Budoskładzie mają takie nie całkiem wielkie kawałki. 0,5mx10m w cenie 34zł - cena taka sobie ale się skuszę. Po zakupie dzisiaj paru elementów do rozdzielni elektrycznej , 30zł za kawałeczek siatki nie robi na mnie wrażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts