Natalia Stanko 29.02.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Natalia - poprosze o jakis kontakt do tego hydraulika Mirek Białek 603-671-515- w tym tygodniu skończy moją kotłownię. Naprawdę solidny, polecam. A tak poza tym-zobacz tu:http://www.grupawroclawska.republika.pl/ Natalia Koalo...hm...Sabada mówił że jest wolny, ale to było tydzień temu(502-762-225) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 29.02.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 SUSPENSER Parapety na pewno po tynkach ja o parapety pcv pytałam w Oknoplaście. biały, szerokość 20cm- 55/mb kolor (grafit) 120/mb Będę szukać dalej. Dzięki za informacje Dzisiaj pytałem o parapety wewnętrzne w Budusie i plastikowe z PCW kolor złoty dąb o szerokości 40 cm jest po 59 zł/mb, a drewniany po 135 zł/mb Chyba wezmę drewniane, bo mi się podobają i są dużo mocniejsze. Dajcie znać czy to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 29.02.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 dostalam oferte z budusa na drzwi , na ofercie jest zapis w ofercie nie uwzgledniono kosztow transportu z siedziby firmy pod ares wskazany przez klienta, jak to u was bylo ? placiliscie dodatkowo ? Jeśli wybiera się montaż w poleconej przez nich firmie to dowożą i montują, w przeciwnym razie trzeba odebrać samemu i sobie zwieźć i zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 29.02.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Piszę się na grupę drzwiową. Nie ma problemów? Na drzwi DRE nie ma żadnego rabatu Jest Powtarzam rabaty w Budusie na hasło: Porta - 24% Polskone - 18% DRE - 18% Cal - 12% Dierre - 10% bramy Horrmann - 10% napęd do bram - 8% montaż - 20% Przy okazji dodatkowa informacja - dopłata do drzwi wejściowych do budynku "100" CAL to 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 29.02.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Natalia- dzięki, jutro będę dzwonić. Poza Natalią nikt nie słyszał o luźnym kartoniarzo-ociepleniowcu? Suspenser- a jakie to drewno? Dzięki za ten rabacik na dre Jutro jadę do Dębowca, gdzie podobno paru stolarzy robi różne rzeczy w dębie. Podobno konkurencyjni. Obadam parapety, blaty, stopnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 29.02.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 A teraz uwaga coś nowego: wynegocjowałem kolejne rabaty dla naszej wspaniałej grupy bramy garażowe, wjazdowe, drzwi i napędy Hormann - 15% montaż - 20% Czekam tylko na potwierdzenie hasła i będzie można zamawiać. Kto jest zainteresowany niech pyta o hasło na priv i poda mniej więcej kiedy planuje zamawiać (nawet jeśli dopiero za 2 miesiące). Obiecałem namiar na hurtownię drewna na więźbę (impregnowane belki, łaty i jeszcze jakieś inne dziwne, których nazw nie znam), płyt OSB itp. w Miłoszycach, więc podaję poniżej numery do Drewno-System (za stacją paliw): 694 439 832 694 439 833 Proszę znających ceny o wypytanie i napisanie czy warto u nich brać - będę wdzięczny, bo niedługo mnie też czeka zakup OSB. Pozdrawiam PS Sporo tematów mi się nagromadziło przez te całe 2 dni nieobecności na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 29.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Suspenser- a jakie to drewno? Ups ... nie wiem Jak znam życie to pewnie najtańsza sosna lub jakaś lebioda Jeśli ktoś będzie się kontaktował z Budusem niech spyta i da znać, bo ja jutro od rana działam na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.02.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Najtaniej płyty OSB udało mi się kupić w Meblar System (taniej niż w marketach). Mają siedzibę na Karmelkowej i Zakrzowskiej. Tel 325 17 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.03.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witajcie. po sporym niebycie jestem ...... Czy możecie mi polecić jakies sprawdzone hurtownie elektryczne ..... Powiem Wam że po wczorajszym nalocie na markety Castorama (w cenie kabli) jest nie do pobicia - ale niestety nie maja pełnego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 01.03.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 WitamCzy jest możliwość dogadania się z hurtownią żeby sprzedała pustaki bez faktury? Zabezpieczcie swoje budowy !!!Dziś w okolicach doln.śl. ma szaleć ORKAN EMMA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 01.03.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 bramy garażowe, wjazdowe, drzwi i napędy Hormann - 15% montaż - 20% Czekam tylko na potwierdzenie hasła i będzie można zamawiać. Kto jest zainteresowany niech pyta o hasło na priv i poda mniej więcej kiedy planuje zamawiać (nawet jeśli dopiero za 2 miesiące). no super, szkoda ze juz mamy bramę rabat jest spory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 01.03.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 secam - ja kable kupowalam na Krzemienieckiej i Szczecinskiej, i jeszcze na Bystrzyckiej, ale to dlatego ze mi po drodze bylo, ceny dobre, ale nie rewelacyjne, moj elektryk polecal kable z Telefoniki, a ostrzegal przed Zielonka, kablami czeskimi i oczywiscie przed chinszczyzna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebag73 01.03.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 czesc Buduje dom w Dlugolece pod Wroclawiem, musze po woli szukac ekipy do tynkow wewnetrznych i zewnetrznych. Wewnatrz beda tynki mechaniczne gipsowe a na zewnatrz rowniez mechaniczne ale wap-cement. Moze ktos z tej strony Wroclawia mial ekipe, ktora moglby polecic - bede wdzieczny za pomoc. pozdrawiam Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.03.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witajcie. po sporym niebycie jestem ...... Czy możecie mi polecić jakies sprawdzone hurtownie elektryczne ..... Powiem Wam że po wczorajszym nalocie na markety Castorama (w cenie kabli) jest nie do pobicia - ale niestety nie maja pełnego wyboru.Secam - poczytaj mój dziennik - tam jest sprawdzona hurtownia elektryczna, która chińszczyzny nie sprzedaje A jak powiesz że jesteś ode mnie, to masz rabat w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.03.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 secam - ja kable kupowalam na Krzemienieckiej i Szczecinskiej, i jeszcze na Bystrzyckiej, ale to dlatego ze mi po drodze bylo, ceny dobre, ale nie rewelacyjne, moj elektryk polecal kable z Telefoniki, a ostrzegal przed Zielonka, kablami czeskimi i oczywiscie przed chinszczyzna Pozdrawiam Halszka to mam u Ciebie 2 trafienia - kupiłem i z Telefoniki i z zielonki na szczęscie z zielonki mało tylko na niektóre żyrandole a na gniazda dużo z Telefoniki Muszę jeszcze polatać po hurtowniach i wydziergać YDYp 4x1,5 na rolety i żyrandole - w marketach go nie ma Może się wam przyda ..... cena marketowa Castorama YDYp 3x1,5 450/750 = 148 zł brutto za 100 m (zielonka) YDYp 3x2,5 450/750 = 218 zł brutto za 100 m (telefonika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.03.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Secam - poczytaj mój dziennik - tam jest sprawdzona hurtownia elektryczna, która chińszczyzny nie sprzedaje A jak powiesz że jesteś ode mnie, to masz rabat w kieszeni. Dzięki W poniedziałek zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.03.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Secam - ja kupowałam w hurtowni Rynel na Przybyszewskiego-miałam upust 30% od całości zamówienia SUSPENSER - a gdzie ty kupowałeś okna? Ja parapety zamówiłam u mojego producenta okien: http://www.sitak.com.pl Parapety kosztują 374zł brutto za mkw, np. jeden parapet długości 1.2 i szerokości 25cm mnie kosztuje 112zł brutto, jeśli masz plastikowe okna-musisz udać sie do niego by wybrać odpowiednie wybarwienie drzewa. Witaj Halszka, jak miło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.03.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Wbrew niektórym niezbyt miłym opiniom wystawiam laurkę firmie Adako. Zamówienie zostało zrealizowano w ciągu 2 tygodni - tak jak obiecano. W dodatku dostałam rabat za utrudniony dojazd. I najważniejsze - pospieszyłam sie z zakupem glazury do kuchni - z wymianą nie ma problemu. Najlepiej wszystko załatwić z Kasią Kolman- 695-455-060. Doradza i pomaga obliczyć potrzebną ilość, bardzo miła i rzetelna. A tak prawdę mówiąc upatrzona przeze mnie glazura kosztowała o 74zł/mkw mniej niż w sklepie AQUA na ul. Niedźwiedziej Naprawdę polecam. Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 01.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 3x1,5 zazwyczaj nie są mocno obciążane, więc nie ma problemu.Swoją drogą nie wiem, czy ktoś kiedykolwiek sprawdzał jakość przewodów z Chin itp. Jedyną metodą byłoby obciążenie prądem znamionowym, inną kwestią jest jakość izolacji, ale to nie mam pomysłu jak sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaToJe 01.03.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Hej, Dostalem kalkulacje na ogrzewanie podlogowe z materiałow Cosmopex. Jaka jest Wasza opinia na ich temat? Cena jest atrakcyjna ale czy nie jest to ryzykowne? Bede bardzo wdzieczny za opinie bo musze ograniczac koszty ale nie chcialbym kuc podłóg. Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts