Monhub 03.03.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 podpowiedzcie gdzie zamawialismy wiezbe i strop teriva moze jakies adresy ja narazie namierzylam tartak w miroslawicach po 750 netto czyli ponad 900 zl m3 szukam dalej strop w Budipolu na Traktatowej (zresztą większość rzeczy tam braliśmy); więźba - Gawin (tel. z ich stronki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 03.03.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czy ktoś z Was spotkał gdzieś we Wrocławiu lub okolicach ceramikę REX??? Za nic nie mogę tych płytek znaleźć Są w Warszawie, gdyni, Radomiu..... a u nas nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 03.03.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Secam, Bardzo dziekujemy za tyle informacji - to tak na szybko - w domu bede sie nad tym jeszcze zastanawial pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 03.03.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 a jesli chodzi o strop terrivato kupowaliśmy go w pierwszej wiosce za Kobierzycami (skręt w prawo na Środę Śl.)cena była porównywalna z innymi (czerwiec 2007) ale był praktycznie od ręki a na tym nam wtedy zależało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 03.03.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 haniai rafał, mogę polecić okna Jezierski. Jako że, u nas okien dużo i do tego nietypowe, ćwiczyłam temat pół roku. Robiłam wyceny prawie wszędzie. Wybór padł na Jezierskiego i nie żałuję. Profil schuco cava, naprawdę piekny i ogólnie okienka górna półka. Niestety dość drogie, chociaz my dostaliśmy na nie dobra cenę. Maja bardzo bogata ofertę kolorów okleiny. Możecie obejrzeć zdjęcia naszych okien w fotosiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 03.03.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Jola, A Twoje okna są drewniane czy PCV?Ogladalem galerie, ale na razie sie nie znam i nie dopatrzylem sie tego szczegolu. pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 03.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Na razie celuje w Empol, co warto jeszcze objechac? Empol - robi obecnie Schuco (kiedyś na Aluplast) ten profil robi jeszcze Wimarol i Lak bud Robiłem wyceny u nich wszystkich - w kolejności od najdroższego * Empol * Lakbud * Wimarol O ten profil zapytaj np. Jolę z melisy ona ma ..... Ja ostatecznie wziąłem profil Drutexu Iglo 5 ( jest jeszcze Iglo - nie mylić to inny profil) róznica w cenie była kolosalna A to ciekawe. Też robiłem wyceny w Empolu i Wimarolu i tańszy był Empol na profilu cava. Przybyłkiewicz ma jeszcze lepsze ceny ale nie robi cavy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 03.03.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 witampotrzebuję namiar gdzie mogę przystępnie kupić piasekpozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.03.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A to ciekawe. Też robiłem wyceny w Empolu i Wimarolu i tańszy był Empol na profilu cava. Przybyłkiewicz ma jeszcze lepsze ceny ale nie robi cavy. Widocznie się Pani w Empolu nie spodobałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 03.03.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Widocznie się Pani w Empolu nie spodobałem Jestem w stanie wyobrazic sobie wiele - ale w to akurat nie wierze !!!!! Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.03.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jola, A Twoje okna są drewniane czy PCV? Ogladalem galerie, ale na razie sie nie znam i nie dopatrzylem sie tego szczegolu. pozdrowka! Okna są pcv, dwustronna okleina w kolorze orzech. Jeśli macie ochotę zobaczyć w realu, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 04.03.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A Twoje okna są drewniane czy PCV? jak wyglądają na drewniane to są PCV, i odwrotnie... jak są drewniane to wyglądają na PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.03.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Tak czy siak, jeśli moje okna wygladają jak drewniane, to efekt zamierzony został osiągnięty . Osobiście bardzo podobaja mi się drewniaki, ale ze względów praktycznych ich nie chcę. Faktem jest, żerobią teraz tak ładne plastiki, że wyglądają lepiej od niektórych drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 04.03.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 TYNKI JAKIE WYBRALIŚCIE? GDZIE NAJTANIEJ? Nockę spędziłam na przeglądaniu stron producentów. WIEM, ŻE NIC NIE WIEM HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 04.03.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Co do okien- mam białe plastiki z Oknoplastu Kraków. Z okien i firmy jestem zadowolona. Trochę drogo. W kamienicy ostatnio zamontowali mi okna z Drutexu- tego co Secam ma. I jestem pod wrażeniem solidnoći. Niestety nie słyszałam o firmie robiąc moje wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 a ja mam okna decceunincka (byly thyssen)Prolil i kolor bajecznie piękny natomiast firma ktora mi je montowala FENSTER Technik beznadziejna, do tej pory mam zle zamontowane prowadnice do rolet (a w zasadzie to ich nie mam) i pasek sunie po oknie, mam peknieta listwe przy montazu, ktora panowie monterzy zapackali pianka (mysleli ze nie zauwaze tego kamuflazu), rolety zewnetrzne zle zamontowane (wystaja poza mur), w kwietniu ubieglego roku zaplacilam zaliczke 6,5tys i wierzcie mi wiecej im nie zaplace, sa w wiec w plecy ok 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 04.03.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Grupo, Mam w zasadzie skonczony stan 0. Dachowki i akcesoria bede zamawial na dniach. Wiezbe bede mial przez dekarza. Za oknami zaczynamy jezdzic. Czym jeszcze powinienem sie interesowac juz w tej chwili na tym etapie? Pani Koala, Anjamen, Dzieki za opinie. Coraz blizej mi do tego Drutexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.03.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dzieki za opinie. Coraz blizej mi do tego Drutexu to wpadaj na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 04.03.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 to wpadaj na oględziny no ba! odezwiem sie w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rael_ww 04.03.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Poszukuję bardzo dobrego fachowca od dachówek. Mam nowy dach, ale wymaga on pewnych poprawek.Budowa: Bielany Wrocławskie Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts