Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

podpowiedzcie gdzie zamawialismy wiezbe i strop teriva

moze jakies adresy

ja narazie namierzylam tartak w miroslawicach po 750 netto czyli ponad 900 zl m3

szukam dalej

strop w Budipolu na Traktatowej (zresztą większość rzeczy tam braliśmy);

więźba - Gawin (tel. z ich stronki).

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

haniai rafał, mogę polecić okna Jezierski. Jako że, u nas okien dużo i do tego nietypowe, ćwiczyłam temat pół roku. Robiłam wyceny prawie wszędzie. Wybór padł na Jezierskiego i nie żałuję. Profil schuco cava, naprawdę piekny i ogólnie okienka górna półka. Niestety dość drogie, chociaz my dostaliśmy na nie dobra cenę. Maja bardzo bogata ofertę kolorów okleiny. Możecie obejrzeć zdjęcia naszych okien w fotosiku.

Na razie celuje w Empol, co warto jeszcze objechac?

Empol - robi obecnie Schuco (kiedyś na Aluplast)

ten profil robi jeszcze Wimarol i Lak bud

Robiłem wyceny u nich wszystkich - w kolejności od najdroższego

* Empol

* Lakbud

* Wimarol

O ten profil zapytaj np. Jolę z melisy ona ma .....

Ja ostatecznie wziąłem profil Drutexu Iglo 5 ( jest jeszcze Iglo - nie mylić to inny profil) róznica w cenie była kolosalna

A to ciekawe. Też robiłem wyceny w Empolu i Wimarolu i tańszy był Empol na profilu cava. Przybyłkiewicz ma jeszcze lepsze ceny ale nie robi cavy.

a ja mam okna decceunincka (byly thyssen)

Prolil i kolor bajecznie piękny natomiast firma ktora mi je montowala FENSTER Technik beznadziejna, do tej pory mam zle zamontowane prowadnice do rolet (a w zasadzie to ich nie mam) i pasek sunie po oknie, mam peknieta listwe przy montazu, ktora panowie monterzy zapackali pianka (mysleli ze nie zauwaze tego kamuflazu), rolety zewnetrzne zle zamontowane (wystaja poza mur), w kwietniu ubieglego roku zaplacilam zaliczke 6,5tys i wierzcie mi wiecej im nie zaplace, sa w wiec w plecy ok 20 tys.