Jola z Melisy 07.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A targi w ten weekend ofkors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 07.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 SUSPENSER Jak myślisz, da się mnie ewentualnie podłączyć do grupy Mega 1000, ale na sam tynk i grunt Terranova? Styro i kleje już kupiłam, bo mi chłopaki w poniedziałek wchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.03.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dosia chora - słomiany wdowiec będę. Tak sobie myślę że jutro koło 9 -9.30 się zjawię pod halą żeby było sporo czasu na rozmowy z firmami - mam do nich bardzo dużo trudnych pytań - będa niezadowoleni Pasuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.03.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 ja tez, ja tez!!! z mezem przyjde, ale w parze chce byc z Secamem, on wezmie popcorn a ja kolę :D:D się normalnie kawą zafunfałem ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 07.03.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A może szanowna grupa wybierze się hurtem na Tarbud. Bilety grupowe (20 osób po 4 zł, a indywidualne po 15zł ) To ja poproszę - z kim będę w parze ?? będzie popcorn i coca cola ?? :D A kiedy są te targi w ten weekend ?? My też, my też !!! W sobotę ok 12 możemy być. Mam nadzieję, że inwestorek będzie miał wjazd za free. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 07.03.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 SUSPENSER Jak myślisz, da się mnie ewentualnie podłączyć do grupy Mega 1000, ale na sam tynk i grunt Terranova? Styro i kleje już kupiłam, bo mi chłopaki w poniedziałek wchodzą... Czy będąc na etapie "nie mania niczego" prócz planów rozpoczęcia za tydzień, podłączanie do grupy o kryptonimie "Mega 1000" jest chyba przedwczesne. Dach będzie ok. czerwca - nie wiem czy od razu po oknach ocieplać, czy jeszcze poczekać na posadzki, tynki itd. Ja bym ich chętnie wziął z usługą - czy ktoś ma opinie ich dotychczasowych klientów? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.03.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A może szanowna grupa wybierze się hurtem na Tarbud. Bilety grupowe (20 osób po 4 zł, a indywidualne po 15zł ) To ja poproszę - z kim będę w parze ?? będzie popcorn i coca cola ?? :D A kiedy są te targi w ten weekend ?? My też, my też !!! W sobotę ok 12 możemy być. Mam nadzieję, że inwestorek będzie miał wjazd za free. Pozdrav Trabi nie licz na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 07.03.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Trabi nie licz na to. Ale on ma tylko 2 lata Nie pozbawiaj startującego inwestora nadziei na drobną oszczędność Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ło joj joj, ja nie moge tak wczesnie, Secam popcorn bedziemy musieli zjesc kiedy indziej, najwczesniej moglabym kolo 16, wiec sie nie zalapie na bilety za 4 peeleny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.03.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A jak reszta ?? może 9 to faktycznie za wczesnie ale o 16 oni wszyscy na stoiskach sa już delikatnie mówiąc wstawieni i nic się nie dowiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.03.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 a w jakich godzinach sa tetargi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.03.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 a w jakich godzinach sa tetargi Wszystko na stronach imprezy: Godziny otwarcia: Piątek i Sobota - 10.00 - 18.00 Niedziela - 10.00 -17.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 07.03.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 My niestety odpadamy w sobote... Byc moze uda sie nam w niedziele zajrzec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 07.03.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam My powoli dorabiamy się, a to skrzyneczki z prądem, i WLZ sobie ostatnio położyłem, teraz tylko pomiary i licznik, no i oczyszczalnie nam zakopali, i wodę powoli przyłączają, a w środku ścianki są, dach kończy się ocieplać, niby jest nieźle Ale jakoś mi nie idzie zabranie się za elektrykę normalnie czasu brak - jak ja nie cierpię narzekać na brak czasu, wrrrrrrr Ja (My) też się piszemy na grupowy, ale koło 15-16, będzie jakaś grupka? Co do folii to jak nie chcecie żeby Wam wełna skisła to lepiej dajcie folie, woda z domu w nią nie wejdzie a od strony dachu dzięki paroprzepuszczalnej wyjdzie w lecie, tak to ma działać. Ja dawałem nawet na mały stryszku (dach 45st. wysokość strychu w szczycie, jakie 1,5 m P.S. Pozdrowienia dla szanownego grona forumowiczów, co to mają czas pisać setki postów, ja niestety ledwo się wyrabiam z czytaniem Pozdrowienia szczególne na Szymanowian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.03.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 ktos z Was miał magika do spraw przenoszenia wlotu do komina systemowego (np shiedla) moge prosić o namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.03.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 To może faktycznie jakaś grupka targowa na niedzielę. W sobotę też zamierzam potyrać na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 w niedziele byłoby superowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.03.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Co do targów, to załatwiłam 20 bezpłatnych wejściówek dla naszej grupy. Mam je odebrać o 10 w sobotę. Ja biorę dwie dla siebie i małaża, Secam też. Kto jeszcze reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Jolu jak to zrobilas? Szacuneczek. Ja tex chce bilecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.03.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ja chcę - ale nie wiem o której wyrobię się w niedziele... Gdzie Jolu moge odebrać 2 wejściowki? TYNKI: STO 40-45zł netto mkw ściany Caparol 35zł netto Baumit 31.89zł netto Stomix 31.40zł netto Dziś w MSM A. K. proponował polski zamiennik GREINPLAST ok.27zł netto za mkw Xena na wełne nie możesz silikonu dać, bo on nie oddycha. Tynk mineralno-polimerowy bedzie w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts