Jola z Melisy 07.03.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Natalia, napisaam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.03.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Co do targów, to załatwiłam 20 bezpłatnych wejściówek dla naszej grupy. Mam je odebrać o 10 w sobotę. Ja biorę dwie dla siebie i małaża, Secam też. Kto jeszcze reflektuje? Jolu Nie wiem jak to zrobiłaś Jesteś wielka OSCAR DLA JOLI - w kategorii przedsiębiorczość budowlana roku http://fashiontribes.typepad.com/main/images/blogosphere_oscar_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.03.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No dobra, dobra, żeby tylko nie okazało się, że jak pojadę po nie, okaże się że nikt nic nie wie (załatwiałam to telefonicznie). Wtedy dostanę tytuł Sieroty Roku. Tak czy siak, będę pod halą jutro o 10 rano. Jak na razie reflektują: aniamen, secam, natalia, xena, ja. Jeśli wszyscy z z mężami (ew. z zonami) to rozdysponowano 10 szt. Zostaje jeszcze 10. Kto chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad1 07.03.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ja bym była tez chętna na 2 , ale ze względu na to, że tak mało udzielam się, aż mi wstyd, więc zapisuję się na końcu , jak będą wolne Gorąco wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 07.03.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ja chcę - ale nie wiem o której wyrobię się w niedziele... Gdzie Jolu moge odebrać 2 wejściowki? TYNKI: STO 40-45zł netto mkw ściany Caparol 35zł netto Baumit 31.89zł netto Stomix 31.40zł netto Dziś w MSM A. K. proponował polski zamiennik GREINPLAST ok.27zł netto za mkw Xena na wełne nie możesz silikonu dać, bo on nie oddycha. Tynk mineralno-polimerowy bedzie w sam raz. No to ja dodam, że Terranova (w Arisie) 27,70/m2 brutto (grunt plus podkład); Toraed 25/m2 i Kabe 28,50 (Mieszalnia tynków i farb na Skrajnej) Sylikony i sylikaty są polecane właśnie na wełnę, bo mają wysoką paroprzepuszczalność. Kabe bodajże ma jakiś tynk specjalny dla ocieplenia zwełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 07.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 może nie udzielam się za wiele, ale zapiszę się na wejściówki, bo po co mają się zmarnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 07.03.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Tak czy siak, będę pod halą jutro o 10 rano. Jak na razie reflektują: aniamen, secam, natalia, xena, ja. Jeśli wszyscy z z mężami (ew. z zonami) to rozdysponowano 10 szt. Zostaje jeszcze 10. Kto chętny? Owszem, owszem - 2 szt. trabi-wrc & co. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 07.03.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 A specjalnie dla Joli oraz Melisy http://pl.youtube.com/watch?v=zOJA6rdoV1w z podziękowaniami za zasługi w budowaniu zrębów i podwalin pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 07.03.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 witam poleccie mi proszę firmę lub osobę od ogrodzeń z siatki z okolic Wrocławia chodzi mi oczywiście o solidnych i w miarę tanich wykonawców dotyczy to zakupu wraz z montażem około 120 mb będę wdzięczny za pomoc....... dozgonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ersste 07.03.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 zapraszamy grupe wrocławska do odwiedzenia targów budowlanych tarbud wrocław 7-9 marzec stoisko nr 40 , klinkier ceramika podłogi postarzane z drewna ,firma ersste & fromag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.03.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No dobra, dobra, żeby tylko nie okazało się, że jak pojadę po nie, okaże się że nikt nic nie wie (załatwiałam to telefonicznie). Wtedy dostanę tytuł Sieroty Roku. Tak czy siak, będę pod halą jutro o 10 rano. Jak na razie reflektują: aniamen, secam, natalia, xena, ja. Jeśli wszyscy z z mężami (ew. z zonami) to rozdysponowano 10 szt. Zostaje jeszcze 10. Kto chętny? Ja też poproszę o 2 sztuki. Będę w niedzielę - dajcie znać o której w niedzielę będziecie to poznamy się "na żywo" Najlepiej jakoś rano, żeby wystawcy byli jeszcze w stanie odpowiadać na pytania. Czy te wejściówki będą do odbioru na hasło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.03.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 SUSPENSER Jak myślisz, da się mnie ewentualnie podłączyć do grupy Mega 1000, ale na sam tynk i grunt Terranova? Styro i kleje już kupiłam, bo mi chłopaki w poniedziałek wchodzą... No pewnie, że tak - damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.03.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Czy będąc na etapie "nie mania niczego" prócz planów rozpoczęcia za tydzień, podłączanie do grupy o kryptonimie "Mega 1000" jest chyba przedwczesne. Dach będzie ok. czerwca - nie wiem czy od razu po oknach ocieplać, czy jeszcze poczekać na posadzki, tynki itd. Ja bym ich chętnie wziął z usługą - czy ktoś ma opinie ich dotychczasowych klientów? Pozdrav Opinii o ich usługach za bardzo nie znam - poproś ich o namiar na 2-3 inwestorów, którym ocieplali i z nimi pogadaj czy są zadowoleni. Z tego co widzę wykonanie dachu mają w dobrej cenie. Podobno teraz zamówiony system ocieplenia może poczekać nawet do następnej zimy (a im bliżej zimy tym drożej jak rok temu). Pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.03.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 TYNKI: STO 40-45zł netto mkw ściany Caparol 35zł netto Baumit 31.89zł netto Stomix 31.40zł netto Dziś w MSM A. K. proponował polski zamiennik GREINPLAST ok.27zł netto za mkw . No to ja dodam, że Terranova (w Arisie) 27,70/m2 brutto (grunt plus podkład); Toraed 25/m2 i Kabe 28,50 (Mieszalnia tynków i farb na Skrajnej) Sylikony i sylikaty są polecane właśnie na wełnę, bo mają wysoką paroprzepuszczalność. Kabe bodajże ma jakiś tynk specjalny dla ocieplenia zwełny Hmm gdy widzę te ceny to te w Mega1000 faktycznie są super: - cena kompletnego systemu przy styropianie grubości 10 cm to 29 zł brutto, a przy 15 cm 36 zł brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 08.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 SUSPENSER jesteś pewien, że to system z tynkiem silikonowym? Byłoby rewelacyjnie tanio, aż uwierzyć trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 08.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Był ktoś już może na targach? Jeśli tak to bardzo proszę o opinię czy warto... Z góry dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.03.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 BEZPŁATNE WEJŚCIÓWKI NA TARGIJak wcześniej pisaliśmy Jola z Melisy załatwiła bezpłatne wejściówki na targi dla 20 osób z Grupy wrocławskiej Wejsciówki są do odbioru dzisiaj w Biurowcu IASE na portierni najlepiej do godz 15 - kto pierwszy ten lepszy na portierni nalezy podać hasło "Grupa Wrocławska". Biurowiec IASE to budynek przed halą po prawej stronie przed iglicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 08.03.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Wszystkiego co naj najlepsze naszym kochanym Paniom budującym i nie tylko @--)---)----- @--)---)----- @--)---)----- Co ciekawe dzisiaj jest też Dzień Pokoju na Świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 08.03.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 SUSPENSER jesteś pewien, że to system z tynkiem silikonowym? Byłoby rewelacyjnie tanio, aż uwierzyć trudno Ja też się zdziwiłem i upewniłem się dopytując co wchodzi w skład systemu - potwierdził, że wszystko od styropianu po tynk Jeśli potrzebujesz np. sam tynk, bo resztę już masz napisz do nich na email: [email protected] Napisz, że jesteś z Forum Muratora z grupy o której rozmawiałem w czwartek z właścicielem firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 08.03.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Dzisiaj rozmawiałem o płytkach w Cer-max w Jelczu-Laskowicach. Obiecują dać ceny lepsze od każdego z marketów - porównałem z Adako i OBI. Do tego mają własny transport - w okolicy Jelcza gratis i mogą przytrzymać płytki, bo drożeją (ostatnio podwyżka w Marcu). Podaję Wam namiary: tel. 0 71 318 83 74 , email: [email protected] , Jelcz - Laskowice, Oławska 269 PS mają też ceramikę łazienkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts