SUSPENSER 08.03.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Czy możecie polecić mi jakiegoś wykonawcę studni wierconych w okolicy Jelcza lub Wrocławia ? Szukam też dobrej, czarnej, żyznej ziemii na działkę w rozsądnej cenie w ilości 2-3 wywrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad1 08.03.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Co do targów, to załatwiłam 20 bezpłatnych wejściówek dla naszej grupy. Mam je odebrać o 10 w sobotę. Ja biorę dwie dla siebie i małaża, Secam też. Kto jeszcze reflektuje? Jolu Nie wiem jak to zrobiłaś Jesteś wielka OSCAR DLA JOLI - w kategorii przedsiębiorczość budowlana roku http://fashiontribes.typepad.com/main/images/blogosphere_oscar_1.jpg Jolu zgadzam się z poprzednikiem OSCAR DLA JOLI. Jeszcze raz dziękujemy za wejściówki. Miło było Was poznać Pozdrawiamy Danka i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Jola jest najlepsza organizatorka na forum do zobaczenia jutro Joluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 08.03.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Brawoooooooo Jola !!! Pojechałem, odebrałem, zwiedziłem. Teraz chętnie przekażę 2 zaproszenia jeśli zabrakło nie używanych. Miejsce odbioru Nowy Dwór. Najlepiej na PW. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.03.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Dzisiaj poszerzyłem swoje uprawnienia eksploatacji o dozór Zakres wiedzy pozostał bez zmian... , w domu protestują przeciw nazywaniu mnie dyrektorem A teraz....wznosimy kielichy za nowy wpis w papierku Mówcie mi dyrektorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 08.03.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Jeszcze raz Jolu dzięki za wejściówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.03.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 http://www.fotcom.biz/polska/Rosliny/Rosliny-54.jpg Dla wszystkich pięknych i dzielnych Pań Budujących z wyrazami szacunku i duuuużym buziakiem. Smok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 08.03.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 serdeczne dzięki za olanie mojego pytania, rozumiem że nikt z Was się nie grodził.czyli rozumiem że "grupa Wrocławska" to taki rodzaj kawiarni dla wtajemniczonych i zaaferowanych jakimś nędznym Tarbudem, a jak jakieś konkretne pytanie to ignorancja! tylko po co mi ktoś kiedyś wysyłał zaproszenia do tej grupy na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.03.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 No to .....Ja dopiero teraz doczytałam się że wejściówki były do odebrania dzisiaj Trudno, będę płacić. Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 08.03.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 p.s. firma MEGA 1000 robiła u mnie tynki wewnętrzne i jesten średnio zadowolony jeśli chodzi o jakoś to super(gips), jest idealnie równo i głodko, nadaje się do malowania. minusen jest to, że firma robi wiele inwesytycji jednocześnie i 2 dni są, apóźniej 3 dni przerwy. Dlatedo jeśli komuś się śpieszy to ta nieterminowość może wkurzać ja pomimo to daje im PLUSA acha, pomimo mojego pozytywa nie maci gwarancji, że traficie tych samych wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.03.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Sebastian - Ogrodzenie z siatki- 509-176-709 lub 609-173-270 Człowieku, nie denerwuj się tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 08.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ja się nie denerwujęale jakbym sie nie nadymał, to taki jeden pościk z pytaniem to by przeleciał jak przez sito w gąszczu zachwytów nad Taredem dzięki za tel pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.03.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 No to .....Ja dopiero teraz doczytałam się że wejściówki były do odebrania dzisiaj Trudno, będę płacić. Natalia Ja jutro idę około 10tej - może się natkniemy na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 08.03.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 serdeczne dzięki za olanie mojego pytania, rozumiem że nikt z Was się nie grodził. Ja się grodziłem dzisiaj ! Pomagali szwagrowie. Solidni jesteśmy ogromnie, lecz tani zdecydowanie nie czyli rozumiem że "grupa Wrocławska" to taki rodzaj kawiarni dla wtajemniczonych i zaaferowanych jakimś nędznym Tarbudem, a jak jakieś konkretne pytanie to ignorancja! Tia kawki tu prezentowane są super - w końcu to miejsce dla ludzi z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 09.03.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 serdeczne dzięki za olanie mojego pytania, rozumiem że nikt z Was się nie grodził. czyli rozumiem że "grupa Wrocławska" to taki rodzaj kawiarni dla wtajemniczonych i zaaferowanych jakimś nędznym Tarbudem, a jak jakieś konkretne pytanie to ignorancja! tylko po co mi ktoś kiedyś wysyłał zaproszenia do tej grupy na priva? Można poczytać. Temat był wałkowany i numer polecany ze 2 strony wcześniej i jeszcze 2 strony wcześniej... No ale w sumie wygodniej tupnąć nogą i mieć niż czytać te wszystkie bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 ja się nie denerwuję ale jakbym sie nie nadymał, to taki jeden pościk z pytaniem to by przeleciał jak przez sito w gąszczu zachwytów nad Taredem dzięki za tel pozdawiam chyba masz "niezabardzo entrance"... przy okazji - ja siatkę tyle metrów co Ty zakładałam sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.03.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 serdeczne dzięki za olanie mojego pytania, rozumiem że nikt z Was się nie grodził. czyli rozumiem że "grupa Wrocławska" to taki rodzaj kawiarni dla wtajemniczonych i zaaferowanych jakimś nędznym Tarbudem, a jak jakieś konkretne pytanie to ignorancja! tylko po co mi ktoś kiedyś wysyłał zaproszenia do tej grupy na priva? Po co te nerwy - nie lubisz kawy mogę Ci zaproponować melisę http://www.niepal.pl/niepal/images/zywienie/melisa.jpg Może nie miałeś gąszczu odpowiedzi, bo ogrodzenia robi się zazwyczaj na końcu budowy i wiele osób nie drążyło jeszcze tego tematu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 09.03.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Byłem dzisiaj w Mega1000 w Oławie porozmawiać o styropianie i systemie ocieplenia domu. Natomiast jest ciekawa propozycja na cały system docieplenia dla grupy z Naszego forum na hasło. Cena kompletnego systemu przy styropianie grubości 10 cm to 29 zł brutto, a przy 15 cm 36 zł brutto. Są to ceny aktualne, które ulegną zmianie gdy podrożeje np. styropian. W skład systemu wchodzą: styropian, kołki, siatka, grunt pod tynk itp. Tynk w systemie silikonowy lub silikatowy dobrej klasy np. Terranova, Izolbet z kolorem w masie. Klej dobrej klasy np. Izolbet, Magbud, Dublet. Termin realizacji od tygodnia do pół roku - można więc zamówić już teraz, a materiały spokojnie poczekają u producenta. Jak już widzieliście ma być kolejna podwyżka cen styro, więc warto się zastanowić nad zamówieniem teraz niż potem przepłacać (i tak podobno od początku roku styropian już podrożał o 25% - zresztą pamiętam ceny z zeszłej jesieni np. 145 zł/m3 za EPS70). Cała akcja wypali jeśli zbierze się 5-7 osób z forum chcących zamówić system. Dajcie znać co myślicie o tej propozycji i wstępnie zainteresowanych proszę o dopisanie się do listy: 1. Suspenser 2. Voco - musiałbym jeszcze obliczyć czego i ile, jednak styro 15cm w 99% i trochę 10 cm. Myślę że jak zbierze się odpowiednia liczba osób to należałoby się domówić konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.03.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Suspenser, jest to oczywiście cena samego materiału? Macie może kogoś godnego polecenia, do tynków zewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 09.03.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 ... i jakie są Wasze spostrzeżenia z targów ?Ja zauważyłem jedną rzecz, która mnie zainteresowała.To Brisolit.Wiele lat temu widziałem takie cosik, ale to przemówiło do mnie bardziej.Jednak cena jest zaporowa.http://home.arcor.de/jacob11/innokolleg/briso/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts