trabi-wrc 12.03.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Te reeeeeeeeeeee (znowu fanfary) Dzisiaj pan koparkowy usunął nam humus. http://i33.photobucket.com/albums/d93/trabi-wrc/Budowa/2008-03-12004m-1.jpg Jutro geodeta (jeśli przestanie padać) i od poniedziałku jedziemy z kopaniem pod ławy i przed świętami odwiedzą nas betoniarki. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 12.03.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Qrcze, gdybym nie zapomniała jak się wstawia zdjęcia, tobym wam jaką flachę wstawiła. Sprzedałam mieszkanie! Jutro ruszam na zakupy! Ciekawe na jak długo kasy mi starczy No i muszę się wyprowadzić do 20.05.08 Gratki Dagmara, nie ma lepszego motywatora niż data wyprowadzki. Przeżyłem to w ubiegłe wakacje. Ostatniego dnia jest adrenalina, że hoho. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.03.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Trabi skąd jest ten Twój koparkowy i ile bierze za godzinę? Porzebuję ziemię se po działeczce rozrzucić. Taką kopareczką z małą łychą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 12.03.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 No, jak humus zdjęty, to wy też będziecie niedługo do przeprowadzki znowu się szykować Miłej zabawy! trabi-wrc- poproszę o linka do dziennika w stopkę! Łatwiej będzie kibicować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wianek 12.03.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam! Dostałem dziś wycenę robocizny domu z poddaszem użytkowym powierzchnia użytkowa 110m2, całkowita 149m2 na 45000zł za SSO bez dachu i robocizna dachu 80zł za m2 dachu około 18000. Budować będę 25km na południe od Wrocławia - czy dam radę coś znaleźć taniej, czy brać już te ekipy()? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 12.03.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Haniu i Rafale - mam reku i piec kondensacyjny Junkersa (w kotłowni w której nie ma podłączenia pod wentylację mechaniczną, tylko grawitacyjną - jedyne pomieszczenie). W kuchni nie ma wyciągu tylko pochłaniacz w okapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 12.03.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 czy ktos na południu wrocka potrzebuje gruzu do utwardzenia dojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 12.03.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Trabi skąd jest ten Twój koparkowy i ile bierze za godzinę? Porzebuję ziemię se po działeczce rozrzucić. Taką kopareczką z małą łychą. Jola - koparkowy jest z Żórawiny (chiba) i życzy stówkie. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 12.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 czy ktos na południu wrocka potrzebuje gruzu do utwardzenia dojazdu? Taaaaaa - duzio, duzio, duzio. Proszę na priv Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.03.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Qrcze, gdybym nie zapomniała jak się wstawia zdjęcia, tobym wam jaką flachę wstawiła. Wstawimy się sami tylko flacha musi być procentowa, nie bitowa Sprzedałam mieszkanie! Jutro ruszam na zakupy! toż to o tym mówię Ciekawe na jak długo kasy mi starczy to zależy, czy dobrze sprzedałaś mieszkanie No i muszę się wyprowadzić do 20.05.08 przygarniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 12.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 trabi-wrc- poproszę o linka do dziennika w stopkę! Łatwiej będzie kibicować! Psze bardzo !!! Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 12.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 dabell, Dzieki. A tak w ogole to slyszelismy, ze masz Bogena brązową angobe. Fajna? Musim podjechac zerknac Ci na daszek Wlasnie taka dzisiaj mi wycenili w Lech-Budzie. pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 12.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Trabi, Gratulacje, pamietam nasze pionierskie czasy jak sie humus zdejmowalo, oj bylo to bylo, sila czasu temu (4 tygodnie ) pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 12.03.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam! Dostałem dziś wycenę robocizny domu z poddaszem użytkowym powierzchnia użytkowa 110m2, całkowita 149m2 na 45000zł za SSO bez dachu i robocizna dachu 80zł za m2 dachu około 18000. Budować będę 25km na południe od Wrocławia - czy dam radę coś znaleźć taniej, czy brać już te ekipy()? Chyba oszaleli,szukaj dalej a napewno znajdziesz taniej,najlepiej zrób sobie wycieczkę po okolicy Wrocławia,konkretnie po budowach i pytaj,ja tak znalazłam i opłaciło się,życzę powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.03.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 dabell, Dzieki. A tak w ogole to slyszelismy, ze masz Bogena brązową angobe. Sory wygadałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.03.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 do dziś nie mogę odżałować......a mieliśmy pogadać......a Józek mówił, że nie jest dobrze..http://sharks.wrzuta.pl/audio/qUwW64UpnU/jan_kaczmarek__elita_-do_serca_przytul_psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 12.03.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 http://sharks.wrzuta.pl/audio/qUwW64UpnU/jan_kaczmarek__elita_-do_serca_przytul_psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 12.03.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam! Dostałem dziś wycenę robocizny domu z poddaszem użytkowym powierzchnia użytkowa 110m2, całkowita 149m2 na 45000zł za SSO bez dachu i robocizna dachu 80zł za m2 dachu około 18000. Budować będę 25km na południe od Wrocławia - czy dam radę coś znaleźć taniej, czy brać już te ekipy()? Chyba oszaleli,szukaj dalej a napewno znajdziesz taniej,najlepiej zrób sobie wycieczkę po okolicy Wrocławia,konkretnie po budowach i pytaj,ja tak znalazłam i opłaciło się,życzę powodzenia w poszukiwaniach. Tak - szukaj bo warto. Są wykonawcy, który jeszcze nie zwariowali. Ja mam taką samą powierzchnię za 26 tys. plus zagęszczarka i nocleg dla ekipy. Razem z innymi dodatkowymi pracami ok. 30 tys. Dach na razie za 64 pln za metr, ale szukam dalej. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 12.03.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam! Dostałem dziś wycenę robocizny domu z poddaszem użytkowym powierzchnia użytkowa 110m2, całkowita 149m2 na 45000zł za SSO bez dachu i robocizna dachu 80zł za m2 dachu około 18000. Budować będę 25km na południe od Wrocławia - czy dam radę coś znaleźć taniej, czy brać już te ekipy()? Chyba oszaleli,szukaj dalej a napewno znajdziesz taniej,najlepiej zrób sobie wycieczkę po okolicy Wrocławia,konkretnie po budowach i pytaj,ja tak znalazłam i opłaciło się,życzę powodzenia w poszukiwaniach. jeszcze Tak - szukaj bo warto. Są wykonawcy, który jeszcze nie zwariowali. Ja mam taką samą powierzchnię za 26 tys. plus zagęszczarka i nocleg dla ekipy. Razem z innymi dodatkowymi pracami ok. 30 tys. Dach na razie za 64 pln za metr, ale szukam dalej. Pozdrav Spytajcie w Mega1000 w Oławie. W Allegro reklamują się, że za dach biorą 50zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 12.03.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Przypominam o grupach/rabatach na drzwi, bramy, system ocieplenia. Czy ktoś z Was miał do czynienia z pianobetonem na posadzki ? Zainteresowali mnie tym rozwiązaniem na targach - szczelniej pokrywa przewody instalacji i np. zamiast 10 cm styropianu na podłogę + folia + siatka + jastrych 6cm można szybciej zalać posadzkę pianobetonem z mikrowłóknami - wychodzi też 16cm.Podobno właściwości izolacyjne takie same, a sporo twardszy od styro i cena trochę niższa. Najbardziej podoba mi się mniej robocizny i szczelna izolacja termiczna. Strona firmy oferującej pianobeton:http://sircontec.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts