anjamen 13.03.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 A ja oderwę Was od tematów budowlanych Ciekawa reklama ma się wkrótce ukazać http://www.wrzuta.pl/film/q4FjffqpY8/ czyżby niedługo otwarcie sezonu wiosenno - letniego niezle tego loda robi, upppssss lize Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.03.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 niezle tego loda robi, upppssss lize Nooo lato idzie wielkimi lodami ups znaczy się krokami ........ A wlaśnie ... Ania .... a tam było napisane że od 18 lat można było oglądać ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.03.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Secam ja za 6 dni 30 skoncze, wiem ze mlodo wygladam ale niestety latka leca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 13.03.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Smok chyba nie wytrzymał moich pomysłów elektrycznych i napięcie puściło Obiecuję ze już nic nie wymyślę - oficjalnie na piśmie spoko, lubię wyzwania, ściany powoli zmieniają kolor z ceglastego na biały jeśli braknie miejsca zbudujemy specjalne trasy kablowe gdyby nie przyszły tynk, można by pomyśleć, że jesteśmy w serwerowni jakiej Ważne by nie wyglądało to tak : http://www.jb.aded.pl/kable.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy.Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszmy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość andrew23 13.03.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 witajcie,na skutek błędnych obliczeń mam do sprzedania 12m2 płytek łazienkowych Opoczno Inwencja biały połysk 20x20, takich jak w linku poniżej: http://www.opoczno.com/index2.php?id=50&KolekcjaID=256&ProduktID=4854 Oczywiście 1. gatunek, zapakowane oryginalnie. Cena sklepowa to 45 PLN/m2. Oddam za 2/3 tej ceny, możemy się umówić na dowóz w obrębie Wrocka i okolic. Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt:GSM 0605 351 753GG 1075490[email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 14.03.2008 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam Jakiej firmy i po ile kupujecie/macie oferty na klej do siatki do styropianu? Jaki klej elastyczny do kafelek macie lub planujecie mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.03.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Podpowiedzcie proszę ile kosztują teraz tynki zewnętrzne. Robocizna z materiałem, albo sama robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 14.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 WitajcieWiem, że wnioski rozpatrywane w postępowaniu administracyjnym (np. dotyczące planu zagospodarowania przestrzennego lub wydania pozwolenia na budowę) są obligowane terminami na rozpatrzenie, wiem, że termin ten wynosi 1 miesiąc i wiem, że przekroczenie jest zagrożone karami pieniężnymi.Czy ktoś z Was zna ustawę mówiącą o tym lub przepisy regulujące ?Pozdrawiam Smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 14.03.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witajcie Wiem, że wnioski rozpatrywane w postępowaniu administracyjnym (np. dotyczące planu zagospodarowania przestrzennego lub wydania pozwolenia na budowę) są obligowane terminami na rozpatrzenie, wiem, że termin ten wynosi 1 miesiąc i wiem, że przekroczenie jest zagrożone karami pieniężnymi. Czy ktoś z Was zna ustawę mówiącą o tym lub przepisy regulujące ? Pozdrawiam Smok Na wydanie pozwolenia na budowę właściwy organ ma 65 dni, kary wynoszą 500zł za każdy dzień zwłoki, wpływy z kar stanowią dochód budżetu państwa. Ustawa to Prawo budowlane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 14.03.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Jaki klej elastyczny do kafelek macie lub planujecie mieć? Sopro i Mapei - obydwa b. dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 14.03.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 ale numer, mogę w porozumieniu z innymi sąsiadami zaproponować nazwę dla mojej przyszłej ulicy myślałem o Sunset Bulvar co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.03.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Jolu cena za ocieplenie-robocizna teraz waha się od 45 do 60zł/mkw. Polecany przez Kulkę tera bierze 55zł. Materiał - zależy jaki. Ja mam wyceny od kilku firm (STO, STOMIX, BASF, CAPAROL, BAUMIT) i najtańza oferta to 53zł/mkw ze styropianem 12, najdrożej wyszedł STO-74zł/mkw. Średnią cenę ma CAPAROL ale STO daje wszystko do ocieplenia-listwy, taśmy, listewki ochronne do okien. Ja wybrałam BASF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.03.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzięki Natalia, ale orientujesz się może ile za sam tynk? Ja nie ocieplam, bo u nas ściana jednowarstwowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.03.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zostało może komuś 15- 20 metrów bednarki do zrobienia uziemienia. Chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.03.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Jolu cena za ocieplenie-robocizna teraz waha się od 45 do 60zł/mkw. Polecany przez Kulkę tera bierze 55zł. Materiał - zależy jaki. Ja mam wyceny od kilku firm (STO, STOMIX, BASF, CAPAROL, BAUMIT) i najtańza oferta to 53zł/mkw ze styropianem 12, najdrożej wyszedł STO-74zł/mkw. Średnią cenę ma CAPAROL ale STO daje wszystko do ocieplenia-listwy, taśmy, listewki ochronne do okien. Ja wybrałam BASF Hmm z tego co ja słyszałem to robocizna nawet od 35 zł/m2, choć zwykle średnio biorą 50. Materiał - w Mega1000 jeśli zorganizujemy się na co najmniej 5 domów to aktualnie za styro 10 cm + reszta z tynkiem silikonowym Terranova wychodzi 29zł/m2. Jeśli chcecie tynk innej firmy też tam przedzwońcie spytać na ile wyceniają - oczywiście chwaląc się, że jesteście z Grupy Wrocławskiej forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 14.03.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzięki Natalia, ale orientujesz się może ile za sam tynk? Ja nie ocieplam, bo u nas ściana jednowarstwowa. Jolu! My tez mam ścianę 1W - dokładnie to PTH50. Ścianę chcemy wytynkować w nastepujący sposób: - obrzutka cw - tynk cw - tynk cienkowarstwowy strukturalny wybarwiony Za taką robotę panowie, którzy akurat robią zabudowę KG zażyczyli sobie 50zł/1m2. Ustalilismy, że wejdą na 1 ścianę i ocenimy ich robotę. A ie sobie zyczą za osadzenie parapetów (u nas 50zł), gładź gipsową na tynk gipsowy maszynowy (u nas 25zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 14.03.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witajcie, Widze, ze cos piszecie o zorganizowaniu sie w wieksza grupe na zakup tynkow.... jakby co to wstepnie sie zapisujemy. SiE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.03.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 ale numer, mogę w porozumieniu z innymi sąsiadami zaproponować nazwę dla mojej przyszłej ulicy myślałem o Sunset Bulvar co wy na to? Ja też niby mogłem i wybrałem, a potem "szanowna" komisja stwierdziła, że to nie pasuje do reszty osiedla i nadali inną Całe szczęście, że ta ich też jest całkiem ładna. Twoja propozycja jest super Lepiej jednak miej na podorędziu jakąś polską np. Marszałkowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.03.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witajcie, Widze, ze cos piszecie o zorganizowaniu sie w wieksza grupe na zakup tynkow.... jakby co to wstepnie sie zapisujemy. SiE W takim razie jest już na trochę: 1. Suspenser 2. Voco 3. Slav Kto jeszcze chętny ? Trzebaby zamówić jeszcze w Marcu, bo od Kwietnia może być podwyżka cen styropianu (w tym roku podrożał już z 80 do 100 zł netto). Odebrać można do końca roku, bo zamówiony materiał poczeka u producenta na placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts