as24 15.03.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 My także reflektujemy na sam tynk i dołączamy do grupy tynkowej. Uśislijcie jakimi tynkami ta firma handluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 15.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Pani Koala Widziałem dziś Twoich Panów w akcji - ładnie szpachlują, ale ten tynk gipsowy w niektórych miejscach będzie wymagał chyba co najmniej szpachlowania. U mnie ten wykonawca się trochę bardziej postarał w przeciwieństwie do wylewek. Pomimo głoszonego wszem i wobec mistrzostwa ekipy pewnego Pana, który jest chwalony pod niebiosa na forum - moje wylewki to po prostu KATASTROFA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 15.03.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Hmmm... Ja moich tynkarzy cały czas opierdzielałam, że za gładko robią No i teraz cały czas kombinuję, co tu z tymi tynkami zrobić, żeby takie gładkie nie były... Mam pewien pomysł z klejem do glazury. Niedługo zaczynam eksperymenty w garażu! No to miałeś pecha z tymi wylewkami. Dlaczego są katastrofą? Ja z moich wylewek jestem super zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 15.03.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dzisiaj rozmawiałem przez telefon z właścicielem Mega1000 - jest chory i spotkam się z nim najszybciej w poniedziałek. Tymczasem proszę wszystkich zainteresowanych tynkami i sys. ocieplenia o info na priv czego i ile potrzebują oraz imię i nazwisko (facet nie chce hasła tylko spis osób zainteresowanych). Najlepiej piszcie krótko np.:Imię i nazwiskoSystem ocieplenia - styro 15cm, tynk silikonowy Weber Terranova.Ilość: na 150 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 15.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Też pisalibyśmy się na ocieplenie scian. Czy w ofercie jest styropian Termoorganiki Platinum plus albo cos podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 15.03.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Mała zmiana - ocieplenie na fali ale... Szukam hydraulika - najlepiej żeby był rozgarnięty bo coś w projekcie namieszam. Jeżeli macie kogoś godnego plecenia będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 15.03.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 A i jeszcze jedno. Kogo pozwalibyście do sądu jeżeli w planie zagospodarowania przestrzennego wpisali mi że ciepło i wodę użytkową ma dostarczyć elektrociepłownia a ona zrobi instalacje może w przyszłym roku. Kobitka ze starostwa podbiła mi pozwolenie ale ze wzmianką, że właśnie ciepło ma być z elektrociepłowni. Ja chcę się wprowadzić na jesień. Z kim się sądzić - gmina czy starostwo ? I kogo tu za dup... wziąć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 16.03.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Sluchajcie, cena 2tys po rabacie za projekt przylacza elektrycznego ok 100m wg warunkow technicznych (wg projektujacego "prosta sprawa") to cena niska, srednia czy wysoka? Mam okazje bardzo przyspieszyc sprawe mojej skrzyneczki ZK (podlaczenie mojego projektu pod wiekszy projekt ktory jest juz na ukonczeniu i zaraz bedzie inwestycja, projektant znajacy realia okolicy i mojego rejonu energetycznego), ale nie wiem czy facet nie chce tego wykorzystac... pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 16.03.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Ponownie szukamy fachowca, Potrzeba ocieplic 1 komin i oklinkierowac 4. Znacie moze kogos wolnego. Dekarze nam czekaja z dachowka. Pozdrawiam psUwaga na oszusta, szefa ekipy budowlanej z Olesnicy Miroslawa W. Dostal kase a nie wywiazal sie z roboty. Teraz mamy problem z zakonczeniem dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 16.03.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Kochani,posty mówiące o nierzetelności wykonawców, proponuję poprzedzić poinformowaniem rzeczonych, tak by mogli tu na stronach forum zapoznać się z zarzutami i odpowiedzieć na nie.Przykładem niech będzie sprawa Secama, który wysłał producentowi link strony , na której opisał sytuację i swoje uwagi. Niestety szef firmy nie raczył odpisać, zatem możemy mieć prawo do własnych osądów .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 16.03.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 SUSPENSER raport tynkowy poszedł na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.03.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Aniu, siostro jaki tynk zamierzasz dać na ytonga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.03.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Jolu, nie mam pojecia Suspenser czy moge prosic o tel. do tego sprzedawcy? A Wy jakie kladziecie na ytonga? to trzeba bedzie juz kolor wybrac????? hmmm a jaki kolor? żółty? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.03.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 No właśnie mam dylemat, jaki tynk nadaje się na ytonga. Wie ktoś?Ania, u Ciebie kolor piaskowy jak najbardziej. U siebie planuję złamaną biel, (taka jasna "kośc słniowa" "budyń waniliowy" czy jak tam, ale bardzo jasny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 16.03.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 haniairafal - z tym projektem to trochę drogo, ale jak zależy Ci na czasie, to nie bardzo masz wyjście. Tylko nie uważaj, bo ja na takich projektantach się przejechałem, kasy nie straciłem, ale 3 miesiące do tyłu, bo czekałem na projekt który niby się robił, a potem okazało się że żadnego projektu niema, i i tak musiałem iść drogą oficjalną, czyli jakieś 9 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 16.03.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 suspenser - był u mnie dzisiaj Twój pan stolarz, mam wycenę obudowy schodów jesion 16 stopni, w tym z 6 zabiegowych 8.500. Parapety jesion 100 zł/ mbież. bierzemy, termin na połowe lipca co do tynków - my tez b. chętnie ale nie wiemy co i jak? mamy silikaty, już położone styro pociapane klejem, nawet nie wiemy jakim. około 160-180 m kw. ale jakie dac silikonowe? silikatowe? ni emam pojęcia jakies wskazówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 16.03.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 W sprawie tynków i ociepleń czekam jeszcze na informacje na pw od: 2. Voco4. Damro5. Damro7. Jola z melisy (tynk + robocizna)9. Xena z Xsary (tynk) zuch - cieszę się, że namiar się przydał, a co do tynków podam ci namiar na pw to spytasz w Mega1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 17.03.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witaw Was w ten deszczowy dzien;)pilnie potrzebuje informacji na temat kominów....jak macie rozwiązany system kominów w Waszych domach? Czy macie normalnie kominy murowane czy tez jakis gotowy system kominowy - jeżeli tak, to jakiej firmy?z góry dziękuję za informacje;)ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.03.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witaw Was w ten deszczowy dzien;) pilnie potrzebuje informacji na temat kominów....jak macie rozwiązany system kominów w Waszych domach? Czy macie normalnie kominy murowane czy tez jakis gotowy system kominowy - jeżeli tak, to jakiej firmy? z góry dziękuję za informacje;) aniaKomin Systemowy ceramiczny Kom-Went ul. Karmelkowa (odpowiednik Schidla ale tańszy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.03.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ja tak samo jak szanowny przedmówca. Kanały wentylacyjne też stamtąd. Zadowolona jestem. Ciała dałam z kominem do kominka. Zamiast kształtki o kącie 45 st wzięłam 90 st nie wiadomo dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts