_Adam12 24.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Kiedys ukonstytuowała się grupa "pstryczkowa". Do tych, którzy w jej ramach zakupiłi pstryczki: Jaki rabat był na Berkera i Legranda? Gdzie kupowaliście (jakieś hasło?) A może są chętni na wspólny zakup? Ja się piszę. Musze nabyć praktycznie cały "osprzęt." pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.03.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Ja także, chyba berker kwadrat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 24.03.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Znalazłem we wcześniejszych postach, że na Berkera dawali ok 12% rabatu, ale uwaga - od różnych cen wyjściowych od 1.01.2008 nowe ceny na Berkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.03.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 kiedys było 20%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 25.03.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 kiedys było 20%. też tak pamiętam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 25.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 jak dla mnie to może być nawet bez rabatu... - byle było taniej niż z rabatem np. 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.03.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 my mieliśmy cennik berkera - chyba nawet z ich strony i upust od tegoosobiście jestem zadowolona - mam serię biały kwadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 25.03.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 jak dla mnie to może być nawet bez rabatu... - byle było taniej niż z rabatem np. 20% : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 25.03.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 witam wszystkich po swietach:) troche mnie tu nie bylo i czytania a czytania...co do berkera, z ostatniej grupy pstryczkowej nic nie wyszlo, takze pstryczkow nie kupilam do tej pory i nadal jestem chetna na berkerafaktycznie co do cen to jak obdzwoanilam kilku dystrybutorow berkera w styczniu to tylko 12 % dawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 25.03.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam, Mam pytanie - zamawiam własnie zbrojeniówkę i waham się czy zamawiać elementy 12m czy 6m. 12m musiałyby jechać dłużycą i nie wiem czy będzie miała jak zawrócić/etc. Czy 6m elementy są w jakiś sposób gorsze? Dzięki za rady . Pzdr p.s. Czy Wam też wychodziły takie kosmiczne ilości jak 900mb fi14 czy 800mb fi6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 25.03.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 TS - 6 m nie są gorsze , tylko musisz pamiętać, że trzeba robić zakłady ok. 1m długości. Widziałam jak u sąsiadów trzeba było ciągnąć z drogi 12m pręty bo samochód nie wjechał - dziękuję za taką robotę, przerzucić tyle kg stali . U mnie były pręty 6m. Jedna uwaga do BERKERA Kwadrat - - trzeba doładnie obrabiać otwory puszek, bo jest od dość mały model kontaktów. I potem widać prześwity. Przy większych nie ma tego problemu. Wyglądajednak ładnie i jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.03.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 mam do Was szybkie pytanie- do wyboru systemu izolacji w lazience i klejenia plytek miedzy innymi w lazience mam deitermanna, sopro i mapei. Co polecacie?I kto z Was ma fugi epoksydowe albo perłowe i może polecić? Plis, sprawa pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 25.03.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Xena - ja mam cały system sopro - zarówno izolacje, grunty jak i fugi w tym perłowe - mnie się podobają i w ocenie naszego wykończeniowca są zdecydowanie powyżej mapei. Jeżeli chodzi o zabezpieczenie to deiterman jest jeszcze wyżej .Fugi epoksydowe wymagają bardzo dobrego wykonania- czytaj dobrego fachowca, który już na nich pracował. To ciężka artyleria i dość droga . Sopro wystarczy - też jest hydrofobowe i ma nie łapać brudu - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 25.03.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 TS - 6 m nie są gorsze , tylko musisz pamiętać, że trzeba robić zakłady ok. 1m długości. Widziałam jak u sąsiadów trzeba było ciągnąć z drogi 12m pręty bo samochód nie wjechał - dziękuję za taką robotę, przerzucić tyle kg stali . U mnie były pręty 6m. Super, dzięki za info! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.03.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 dzieki dabellka dziisaj zrobilam rekonesans i najdorzej wyszło własnie .....sopro a deitermann wbrew pozorom (mowie o calych systemach) -najtaniej.... porównałam sobie tasmy, izolacje, grunty, uszczelki, kleje do płytek.... ale fuga perłowa - tospotkałam to tylko w sopro. Mam biale kafle i stąd te przymiarki do epoksydowych (pewnie mi przejdzie bo cena jest przerazająca, no ale musze uslyszec wszystkie zady i walety), te fugi epoksydowe musza byc po prostu na bieząco myte i modelowane, a nie jak cementowe - na koniec fugowania....tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 25.03.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dabell A gdzie kupowałaś Berkera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 25.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witaj, witaj Izuniu....w swoim nowym domku zapominasz o towarzyszach niedoli? jak mozesz podeślij mi namiar na swoja oczyszczalnie, bo dostałam dzisiaj apopleksji - wyceniono mi oczyszczalnie na 25.200zł na 3 osoby - biologiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 25.03.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 TS - 6 m nie są gorsze , tylko musisz pamiętać, że trzeba robić zakłady ok. 1m długości. Widziałam jak u sąsiadów trzeba było ciągnąć z drogi 12m pręty bo samochód nie wjechał - dziękuję za taką robotę, przerzucić tyle kg stali . U mnie były pręty 6m. Super, dzięki za info! Pzdr w związku z tymi zakładmi musisz kupiś więcej stali w odcinkach 6m. 12 metrowe są bardziej ekonomiczne, nie trzeba robić tylu połączeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 25.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Czy najpiewr należy położyć tynki, czy zrobić podłogi ? Nie mogę tego wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.03.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Chodzi Ci o wylewki? Najpierw tynki, potem wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts