haniairafal 01.04.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 I jeszcze raz w sprawie okien... poczytalem troche i rzecza jedna z najwazniejszych jest montaz. Czy polecane przez Was firmy montuja okna profesjonalnie? Czy sprawdzaliscie poziomy i piony oraz ilosc i miejsce mocowac oscieznic? chodzi mi glownie o firmy: Norta, Empol i Polokno. Rowniez posluchalbym kogos kto mi doradzi w wyborze okuc - tzn czy otwierane czy uchylne czy fixy. Chodzi o rzetelna porade a nie handlowe dyrdymaly. pozdrawiam Dolaczamy sie do pytania. Chcemy wziac okna z firmy Norta, ale cos malo w internecie opini uzytkownikow. Firma wyglada solidnie: od 13 lat na rynku, wygadana, ale nie przegadana obsługa. Ale rzeczywiscie, jak montują - nie wiem... pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 01.04.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ECOTEQ Siedziba Stępin 34a 55-093 Kiełczów Pracownia Wilczycka 14 pok 1-3 55-093 Kielczow 71 3988036 w. 128 Jak dla mnie - sa bezproblemowi. pozdrowka! też u nich robiłam projekt - wszystko ok;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kurde . Rozmawiałem właśnie z kierownikiem budowy i powiedział że weszły nowe przepisy. Jeśli budowa trwa ponad rok to trzeba co 12 miesięcy zgłaszać się do starostwa i weryfikować pozwolenie na budowę. Inaczej nie dostanie się odbioru. nie wierze, porypalo ich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 01.04.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam skontaktowała się ze mną firma która za darmo zaprojektuje i wyposaży łazienkę. W zamian będą mogli popstrykać zdjęcia do katalogu.Kto chętny niech się zgłasza!pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 01.04.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jaaa! Szkoda, że to pryma aprylis, byłoby tak pieknie, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 01.04.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A dzisiaj czytam w "RZ" o pakiecie ustaw budowlanych - bez pozwoleń na budowę (wniosek z dokumentami tylko do rozpatrzenia w 30 dni, na terenach z planem ZP), bez pozwoleń na użytkowanie - tylko rejestracja u inspektora nadzoru budowlanego. W kwietniu mają być oddane do konsultacji społecznych. No niemożliwe - musze zadzwonić do swojego KB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 01.04.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kto chętny niech się zgłasza! pozd Zglaszamy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam skontaktowała się ze mną firma która za darmo zaprojektuje i wyposaży łazienkę. W zamian będą mogli popstrykać zdjęcia do katalogu. Kto chętny niech się zgłasza! pozd jaaaaaa tez. a lazienke mam duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 01.04.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Hej, grupo miła dajecie sie wkręcac Dawdkowi i Secamkowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 01.04.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Sie im dalem sie im dalem Ale przyznam, ze tajming macie chlopaki idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 01.04.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kurde . Rozmawiałem właśnie z kierownikiem budowy i powiedział że weszły nowe przepisy. Jeśli budowa trwa ponad rok to trzeba co 12 miesięcy zgłaszać się do starostwa i weryfikować pozwolenie na budowę. Inaczej nie dostanie się odbioru. nie wierze, porypalo ich??? a który dzisiaj mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ale mnie nabraliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 01.04.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Teraz to sie nazywa "Bogen Innovo12 Tytan szlachetny" kiedyś mówili na to chyba " brilant schifer" Secam, a czym sie objawia ten system Innovo? Slyszalem, ze to jest jakis antywichurowy, znasz techniczna strone tego marketingowego terminu? pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.04.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kurde . Rozmawiałem właśnie z kierownikiem budowy i powiedział że weszły nowe przepisy. Jeśli budowa trwa ponad rok to trzeba co 12 miesięcy zgłaszać się do starostwa i weryfikować pozwolenie na budowę. Inaczej nie dostanie się odbioru. nie wierze, porypalo ich??? No co wy jaki pryma a prylis Na prawdę i do pozwolenia trzeba będzie dołączać zdjęcia z budowy - koniecznie z wizerunkiem ekipy budowlanej i inwestorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.04.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Secam, a czym sie objawia ten system Innovo? Slyszalem, ze to jest jakis antywichurowy, znasz techniczna strone tego marketingowego terminu? pozdrowka! oszywiście ze znam - to taka technologia - jak przyjdzie wichura i pozrywa dachówki to przyjeżdza z Bogena ekipa pięknych Dekarek i układa ponownie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.04.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 W poniedziałek za tydzień mają wchodzić murarze, ale szykuje się chyba deszczowy czas. Pewnie mi się przez to poprzesuwa. A skąd masz to info o deszczach? ICM prezentuje mi pogode tylko na 2 najbliższe dni. Ale jak popada to: - będzie dobrze bo tynkarzom się deszczówka uzbiera - będzie źle bo mi wody nie podciągną ze względu na wody gruntowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 01.04.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Poprosze o garsc opini uzytkowo - technicznych na temat roznic w pustakach keramzytowych i zuzlobetonowych do stropu Teriva.Roznica w cenie wychodzi mi 1.5k i chetnie ja zaplace jesli bedzie to uzasadnione. A przy okazji fajny link o terivie znalazlem. pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 01.04.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Trociu jak budowalam ciagle tu zagladalam http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm Pozdrawia wszystkich kwietniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 01.04.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 W poniedziałek za tydzień mają wchodzić murarze, ale szykuje się chyba deszczowy czas. Pewnie mi się przez to poprzesuwa. A skąd masz to info o deszczach? ICM prezentuje mi pogode tylko na 2 najbliższe dni. Ale jak popada to: - będzie dobrze bo tynkarzom się deszczówka uzbiera - będzie źle bo mi wody nie podciągną ze względu na wody gruntowe Ja korzystam z tego POGODA Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 01.04.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jakie mieliscie etapy zamykania stanu surowego? Czy od razu wszystkie okna/drzwi/brama garazowa? Najchetniej bym tak zrobil, ale boje sie zniszczen jakie moga nastapic podczas dalszych etapow budowy. Na pewno bedziemy chcieli dac okna polaciowe, wstawic okna w lukarny. Oprocz tego okna na dole. Najwiecej watpliwosci mam odnosnie drzwi wejsciowych i bramy garazowej. pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts