anjamen 03.04.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jakie macie rynny? Mi sie podobaly (imho dobry stosunek cena/wyglad) pcv w kolorze miedzi. Moj Tesc ma jednak opinie, ze plastik jak sie odksztalci (slonce, uszkdozenie mechaniczne), to klops. A "blache sie zawsze wyklepie". Co sadzicie? ja mam takie i sa ok firma galeco (chyba tak sie nazywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 03.04.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Grupo Budusowa, błagam o ratunek przyszły moje CALe i musze skontaktowac się z panem motazystą. niestety diabeł ogonem nakrył mi listę montazystów, która dostałam w Budusie a na niej miałam zanaczone namiary do "mojego" pana. Nie pamiętam nazwiska ani numeru, porażka po prostu. Macie może gdzies możlwiość zeskanowania tego cuda? Jestem wzrokowcem niestety i pamiętam wizualnie listę. W Budusie nie sa w stanie mi powiedziec kto u mnie robił pomiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 03.04.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Dzięki kochani! Zaraz lecę do apteki po altacet, a jak nie pomoże to do chirurga dzwonię Najgorzej, że pojutrze jadę na targi do Germanii, grdzie będę prezentować małe elemenciki, a tu łapy na budowie pokiereszowane i paluch wskazujący fioletowy i spuchnięty U mnie kominek wymurowany (polecam zduna pana Krzysia 609173513 z Ziębic). Mam kominek z szamotki. Wczoraj delikatnie paliliśmy, bo mokry jeszcze, ale ciepełko miodzio. Zdjęcia wkleję, jak odnajdę kabelek od aparatu. Zaczęłam malować górę. Gruntuję lateksową Śnieżką Grunt- rewelka. Karton gips pije jej dużo, ale tynk gipsowy już nie tak bardzo. Wystarczy to jeszcze tylko raz przejechać farbą docelową i ready. Wczoraj przyjechały kafle na dół- transport ważył 1700kg Jutro wchodzi glazurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jakie macie rynny? Mi sie podobaly (imho dobry stosunek cena/wyglad) pcv w kolorze miedzi. Moj Tesc ma jednak opinie, ze plastik jak sie odksztalci (slonce, uszkdozenie mechaniczne), to klops. A "blache sie zawsze wyklepie". Co sadzicie? Poszedłem dokładnie tokiem myślenie Twojego Teścia - mam stalowe powlekane http://www.galeco.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.04.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Siostry i Bracia w budwie! Zdarzyło się komuś przp...lić sobie w czasie prac budowlanych młotkiem w palec, ale tak porządnie? Jest jakiś sposób na ulżenie sobie w bólu i przywrócenie sprawności budowlanej bez chirurgicznego zrywania paznokcia? Qrna bez tego jednego palca nic się zrobić nie da! Proszę o poważne potraktowanie mojego zapytania! Ja staram się zawsze walnąć w lewą rękę -(bo w prawej mam młotek.) Lewa mi w pracy nie potrzebna więc się nie martwię - strasznie uważam na palec wskazujący prawej ręki - ten od klikania myszką :D Jedyna metoda na ulżenie w bólu to czułe poużalanie się małżonka czy małżonki (odmieniam uniwersalnie) nad Twym cierpieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 03.04.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ja też raczej praworęczna jestem. Nie wiem, co mnie podkusiło, żeby w lewą rękę ten młotek brać Licho pewnie! Srodkowym palcem też myszką da się operować. Tragedia jest z odpalaniem samochodu Ma ktoś do pożyczenia taki świder ręczny do kopania dziur pod rośliny? Ogrodzenie jakieś czas zasadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medoza01 03.04.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kochani. Kto z was ma namiary na ekipę mAtującą szambo. Ile to kosztuje. Jakie szambo wybrać: metalowe czy betonowe a może plastik. Podzielcie się swoimi doświadczeniami bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 03.04.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Dagmara, ja temat z palcem ćwiczę od dwóch mięcy. I to żeby na budowie, byłby to przynajmiej cel szczytny, ale nie. Zamknęłam sobie drzwi samochodu na kciuku. Masakra, cały paluchj spuchniety, fioletowy i bolał jak.... Łaziłam tak przez ponad tydzień. Żadne tam altacety i inne nie pomagały. Po tygodniu zaczeli mnie straszyć, że moge stracic palec i to dopiero skłoniło mnie do tego, aby iść do chirurga. Paznokcia nie zerwał (stwierdził, że to taki naturalny opatrunek), ale trzeba było w znieczuleniu oczywiście, przeciąć paznokieć i wypuścić tę krew (sory za horrory, ale sprawa jest poważna). Dopiero wtedy zeszła opuchlizna, a ból jak "ręką odjął'. Paznokieć zszedł mi dopiero przed tygodniem, ale już od dawna nic nie boli. Idź z tym koniecznie do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 03.04.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Dla zainteresowanych Berkerem: Dowiedziałem się z bardzo dobrych źródeł, że marża na Berkera jest niewielka, tak więc maksimum rabatu jaki można osiągnać to będzie 20% - i jest to maksimum.Marża hurtownika to ok. 21%.Tak więc 12% jest do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 03.04.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam, Mm pytanie - Czy przy aktualnej deszczowej pogodzie, powinienem w jakiś sposób zabezpieczyć bloczki betonowe do fundamentów? Czy też mogą sobie grzecznie moknąć na działce? Pzdr, TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 03.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam, Mm pytanie - Czy przy aktualnej deszczowej pogodzie, powinienem w jakiś sposób zabezpieczyć bloczki betonowe do fundamentów? Czy też mogą sobie grzecznie moknąć na działce? Pzdr, TS Bloczkom betonowym nic nie będzie, wiosenny deszczyk im nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 03.04.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Chciałbym ostrzec osoby które planują zakupy armatury sanitarnej w Aqua Salonie na Popowickiej. Generalnie mocno odradzam, omijajcie to miejsce dalekim łukiem. Wszystko jest pięknie do momentu zapłaty. Jak zaczynają sie kłopoty to zręcznie umywają od wszystkiego ręce i pozostawiają klienta na lodzie. Sprzedają również przez Allegro. Kupujcie gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 03.04.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ja kupiłam wszystko w Vinsarze - w sumie około 17% rabatu. Kupowałam armaturę, baterie, kafelki, kabiny prysznicowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.04.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Uwaga chwalem siem mam stan developerski i dzisisaj mija rok od wytyczenia domu przez geodete http://img292.imageshack.us/img292/3940/20449402ss3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 03.04.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ania, gratulacje!!! Teraz to już z górki Jola, przestraszyłaś mnie. Jutro idę do lekarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ania, gratulacje!!! Teraz to już z górki Jola, przestraszyłaś mnie. Jutro idę do lekarza! Pani Koalo, dzieki ale z jakiej gorki? chyba najgorsze przede mna. co? i koniecznie idz do lekarza z tym palcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 03.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich, ufff po 3 tygodniowej nieobecnosci mialem sporo stron do przeczytania i widzę sporo nowości. Suspenser? Stworzyla się grupa do styropianu, czy mozna się jeszcze dolaczyć?Zrobilo sie nareszcie cieplo i musze pogonic swojego, wiecznie narzekajacego na braki kadry wykonawcę... Do ludzi ktorzy robia lazienkę-polecam zaprojektowanie bezplatne w Vinsarze-oczywiscie nalezy wtedy kupic tam materialy-ale nie jest zle.... Do chętnych szukających elektryka-bardzo polecam ekipę i pana Irka-jedna z nielicznych ekip bez zastrzezenw razie zainteresowania podam kom. na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 03.04.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 aha zapomnialem sie zapytać,czy jeszcze znajdę ekipe z materialem do zrobienia tynków wew. cem-wap.+gładzenie za 32 zł/m2? i w ogole mozecie mi polecic jakas na od zaraz najlepiej?mojemu wykonawcy od miesiaca nie udaje sie naklonic lub znalec ekipy wiec chyba go odsune od wspolpracy.... dziekibzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 03.04.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Chciałbym ostrzec osoby które planują zakupy armatury sanitarnej w Aqua Salonie na Popowickiej. Generalnie mocno odradzam, omijajcie to miejsce dalekim łukiem. Wszystko jest pięknie do momentu zapłaty. Jak zaczynają sie kłopoty to zręcznie umywają od wszystkiego ręce i pozostawiają klienta na lodzie. Sprzedają również przez Allegro. Kupujcie gdzie indziej. Dzięki za ostrzeżenie. Zastanawiałam się nad kupnem u nich kabiny, takiej wypasionej, co to wcześniej kosztowała niby ponad 8 kafli a teraz 3,6tyś. Ale trochę zgrzało mnie, że jeden sprzedawca twierdził, że jest turecka, a drugi (szef) kanadyjska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 03.04.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam, Mm pytanie - Czy przy aktualnej deszczowej pogodzie, powinienem w jakiś sposób zabezpieczyć bloczki betonowe do fundamentów? Czy też mogą sobie grzecznie moknąć na działce? Pzdr, TS ... a ja mam pytanie czy jest jakis sposob na sprawdzenie jakiej jakosci sa bloczki betonowe ? Na co zwrocic uwage przy zakupie ? znalazlem cos takiego : http://www.allegro.pl/item338580615_bloczki_betonowe_bloczek_14_trans_hds_wroclaw.html cena atrakcyjna ale skad mam wiedziec czy sa ok.? moze ktos od nich juz kupowal? albo ma namiar na dobra jakosc w atrakcyjnej cenie. pozdrawiam ps. jutro nasz Mikolaj ma usuwanego migdala ! trzymajcie kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts