SUSPENSER 03.04.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Suspenser? Stworzyla się grupa do styropianu, czy mozna się jeszcze dolaczyć? Zrobilo sie nareszcie cieplo i musze pogonic swojego, wiecznie narzekajacego na braki kadry wykonawcę... Pewnie, że możesz - zapraszam Informacje poszły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 03.04.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Przypominam wszystkim, że mamy rabaty na drzwi w Budusie, bramy Horrmann w kolejnej firmie oraz bardzo dobre ceny na tynki i system ocieplenia w Mega1000. Co do rynien ja też myślę o PCV Galeco, bo są podobno z tego samego tworzywa co Marley a sporo tańsze.Podobno tworzywo to nie odkształca się trwale pod naciskiem do wystarczająco wysokiej temperatury.Zastanawiam się też nad metalowymi Galeco, lecz obawiam się, że farba prędzej czy później z nich odejdzie, a PCV mają kolor w masie, więc to im nie grozi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 04.04.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ... a ja mam pytanie czy jest jakis sposob na sprawdzenie jakiej jakosci sa bloczki betonowe ? Na co zwrocic uwage przy zakupie ? znalazlem cos takiego : http://www.allegro.pl/item338580615_bloczki_betonowe_bloczek_14_trans_hds_wroclaw.html cena atrakcyjna ale skad mam wiedziec czy sa ok.? moze ktos od nich juz kupowal? albo ma namiar na dobra jakosc w atrakcyjnej cenie. Hej, dzwoniłem do tego gościa jakiś czas temu. Mają bloczki z Termatu i z Wiki - możesz próbować dzwonić bezpośrednio, może będzie taniej. Kiedyś wyczytałem na forum taki sposób sprawdzenia: "zrzucić z 1m jeden bloczek na drugi, jak pęknie na pół albo nic się nie stanie to ok, w przeciwnym wypadku to źle", ale osobiście tak nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.04.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Anjamen - gratulacje patrzę często w Waszą stronę i zastanawiam się sąsiadko kiedy na kawkę to na rowerku będzie można podjechać - oby jak najszybciej . Jeżeli chodzi o Wikę z Pęgowa - bralismy od nich beton i był jak najbardziej w porządku, więc bloczki też powinny być ok. Poza tym sensowny kontakt z obsługą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 04.04.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Terra piatta Pfleiderer(coś tego typu) Nawet jej nie widzialem, ale nasz dekarz polecal Freiderera (jak on to ja nazywal), stawial ja na rowni z Bogenem. A wcvzoraj sie nasluchalem zupelnie przy okazji bardzo wiele zlego na temat Bogena, ale zbylem koklesia milczeniem - nie robimy tej dachowki, ale z innych wzgledow - uwazam, ze jest rewelacyjna. pozdrowka! haniairafal - a co wam mowił ten koleś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.04.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Też jestem ciekawa, bo nasz dekarz chwalił , a wycieczki pod domem tez o czymś świadczą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Anjamen - gratulacje patrzę często w Waszą stronę i zastanawiam się sąsiadko kiedy na kawkę to na rowerku będzie można podjechać - oby jak najszybciej . Jeżeli chodzi o Wikę z Pęgowa - bralismy od nich beton i był jak najbardziej w porządku, więc bloczki też powinny być ok. Poza tym sensowny kontakt z obsługą. Izuniu, 6.maja zapraszam wprowadzamy sie chwilowo do rodziców, bedziemy mieli budowe pod nosem, bede mogla w ogrodku pogrzebac i nie bedziemy musieli placic za wynajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.04.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Jeżeli chodzi o Wikę z Pęgowa - bralismy od nich beton i był jak najbardziej w porządku, więc bloczki też powinny być ok. Poza tym sensowny kontakt z obsługą. Słyszałem że te z Pęgowa są dużo lepsze niż te z Betardu - znajomi testowali metodą uderzeniowo zrzutową Ale żeby mnie być posądzonym o kryptorekalmę powiem ze ja mam z Betardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 04.04.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 znacie jakiś fajny sklep z lampami niedrogimi, musimy szybko wybrać halogeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 04.04.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 O Bogenie mowil, ze jest "za wilgotny".Nie wiem o co mu chodzilo i nei wnikalem.W kazdym razie nam sie bogen podoba, ale za bardzo sie boimy brazu ktory chcielismy. pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 04.04.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Zupełnie nie budowlane Możecie mi polecić jakiegoś fachowca - mechanika samochodowego, coby mi przejrzał moją leciwą Micrę, musiałam kupić autko dla siebie po przeprowadzce na wieś, jakieś dobre i tanie, no, ale to dobre - zdało by sie kapeczkę poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Zupełnie nie budowlane Możecie mi polecić jakiegoś fachowca - mechanika samochodowego, coby mi przejrzał moją leciwą Micrę, musiałam kupić autko dla siebie po przeprowadzce na wieś, jakieś dobre i tanie, no, ale to dobre - zdało by sie kapeczkę poprawić brat mojego Dawida jest mechanikiem. zadzwon powolaj sie na mne, na pewno Cie nie skroi Jacek- 501986808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 04.04.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Czy ktoś poratuje wykonawcą przyłącza wodnego i kanalizacyjnego w okolicach Trzebnicy, Obornik? Wczoraj lokalny wykonawca wycenił nas na... 8300zł brutto A do wykonania: - przedłużenie istniejącej sieci o 30 metrów, z przeniesieniem hydrantu (w linii prostej, od środka działki sąsiada do środka naszej działki) - niestety takie warunki otrzymaliśmy od wodociągów - przyłącze wody - w sumie 19 metrów - przyłącze kanalizacyjne - w sumie ok 25metrów (studzienka jest w rogu działki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 04.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dziękuję Aniu już zadzwoniłam, on tego nie zrobi, ale poradził gdzie się udać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 04.04.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 O Bogenie mowil, ze jest "za wilgotny". Nie wiem o co mu chodzilo i nei wnikalem. hm... no takiego argumentu jeszcze nie słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.04.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Grupo Budusowa, błagam o ratunek przyszły moje CALe i musze skontaktowac się z panem motazystą. niestety diabeł ogonem nakrył mi listę montazystów, która dostałam w Budusie a na niej miałam zanaczone namiary do "mojego" pana. Nie pamiętam nazwiska ani numeru, porażka po prostu. Macie może gdzies możlwiość zeskanowania tego cuda? Jestem wzrokowcem niestety i pamiętam wizualnie listę. W Budusie nie sa w stanie mi powiedziec kto u mnie robił pomiar Montażysta Rafał Jędrychowski kom.503646622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Anuś - gratulacje, bardzo domowo już u Ciebie. Ale czy z górki ?? Teraz dopiero się zacznie - szczególnie dla Ciebie. Bo Dave może i trochę odpocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.04.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Anuś - gratulacje, bardzo domowo już u Ciebie. Ale czy z górki ?? Teraz dopiero się zacznie - szczególnie dla Ciebie. Bo Dave może i trochę odpocznie. jak domowo to zapraszam na kawke Ja mu nie dam odpoczac , bedzie np..... myl okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.04.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Anuś - gratulacje, bardzo domowo już u Ciebie. Ale czy z górki ?? Teraz dopiero się zacznie - szczególnie dla Ciebie. Bo Dave może i trochę odpocznie. jak domowo to zapraszam na kawke Ja mu nie dam odpoczac , bedzie np..... myl okna Na kawkę kiedyś przyjedziemy na pewno. Może jak sie cieplej zrobi - to przy okazji, do kawki, kiełbaskę zjemy. :wink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 04.04.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 scur - a skąd wiesz który to pan był u mnie? w Budusie nie wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts