Xena z Xsary 08.04.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 o nie! mnie w polecanie tynkarza nie wrobisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.04.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 o nie! mnie w polecanie tynkarza nie wrobisz:) hihiihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 08.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Xena, zawsze bedę mógł się zrewanzować równie "udaną ekipą", powiedz tylko na jakim etapie jesteś? ale ja serio mówilem o suszeniu głowy jak na gwalt nie znajde tynkarza.. bzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 bzyku przeczytaj całą stronę to dowiesz się czemu jestem na etapie robienia sobie wrogów wśród sprzedawców podłóg drewnianych, izolacji do łazienki, na razie lubia mnie jeszcze w oświetleniach, sądze że wykończę równiez nerwowo panów od tynków (sprzedaży) i mam nadziję, ze niewykończe wkładowców od kominków na razie całe drewniane południe wrocka i troche środka mnie nienawidzi. Poza tym dzisiaj miałam wykład z ogrodnictwa - mam fajna ekipe ogrodową chociaż juz tez sie boję polecać.Teraz siedze i męczę chodniki na papierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 08.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 czytałem:) ja tez mialem jak najlepsze mniemanie o swoim wykonawcy jak zaczynał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 rozumiem. tylko, ze u mnie równiez skończył i do dzisiaj jest ładniei tu jest własnie ten ZONK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Xeno. nie tylko w oświetleniach Cię lubią. My też! A tak na marginesie, to polecając ekipy nie możemy brać za nie odpowiedzialności. Każdy dzieli się tylko swoimi dobrymi, bądź złymi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 bzyku przeczytaj całą stronę to dowiesz się czemu jestem na etapie robienia sobie wrogów wśród sprzedawców podłóg drewnianych, izolacji do łazienki, na razie lubia mnie jeszcze w oświetleniach, sądze że wykończę równiez nerwowo panów od tynków (sprzedaży) i mam nadziję, ze niewykończe wkładowców od kominków na razie całe drewniane południe wrocka i troche środka mnie nienawidzi. Poza tym dzisiaj miałam wykład z ogrodnictwa - mam fajna ekipe ogrodową chociaż juz tez sie boję polecać. Teraz siedze i męczę chodniki na papierze... Xeno nie chciałabym miec Ciebie za wroga jesli choc w 1% przypominasz stwora ze swojego avatara Grupo! Gdzie w Dobroszycach jest ten tartak. codziennie tamtedy przejezdzam do pracy wiec moze go odwiedze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Xeno nie chciałabym miec Ciebie za wroga jesli choc w 1% przypominasz stwora ze swojego avatara dobrze robisz Kobieto bo jestem wiedźmą z brodą i różowym mieczem czy co tam to jest JoLU dzięki:)i viceversace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ania, ja tam byłam, ale za Chiny nie wytłumaczę jak dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 08.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Aby zmienić nieco temat.Szukam hydraulika - dobry, tani, myślący. Najlepiej jakby mógł zacząć grzebać gdzieś za miesiąc.Jeżeli macie kogoś chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ania, ja tam byłam, ale za Chiny nie wytłumaczę jak dojechać kiedys go znajde.... poza tym w kierunku w ktorym jezdze jest mnostwo firm/firemek ktore moga sie przydac w etapie wykonczenia domu (meble i takie tam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 08.04.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 hej, czy ktos mnie poratuje namiarami na tynkarzy-od zaraz? mam dosc juz jakania sie wykonawcy, ktory nie wiem, przewiduje za pare dni,itd itd.?bardzo proszę, zona juz mi tak suszy glowe, jak to tylko niewinna istota potrafi:) a propos, czy 6 tys zł za robociznę, ocieplenie domu styropianem z zaciagnieciem siatki klejem to duzo? pozdrawiam bzyk Zadzwoń w kwestii tynków do Mega1000 tam mają sporo wykonawców i dobre ceny. Co do wyceny ocieplenia to zależy ile masz m2 - aktualnie ceny ocieplenia wraz z tynkiem to od 35 do 100 zł / m2 - niezły rozstrzał Taka realna cena do znalezienia to 49 zł/m2 za całość, bo ci tańsi niby są, ale po krótkiej rozmowie już wolę dołożyć do solidniejszej ekipy (budowa uczy mnie psychologii odróżniania obiboków i kombinatorów od fachowców) Jeśli znajdziesz tańszych i solidnych to super - nie zapomnij polecić takich innym na priv gdy u Ciebie skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć grupko, już słońce wysoko a jeszcze dziś nikt tu nie zaglądał. Dzień dobry wszystkim i kawka na dobry początek dnia http://www.kaffa.pl/img/okawie_espresso.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 o nie! mnie w polecanie tynkarza nie wrobisz:) Xena nie bierz odpowiedzialności za Edka. Widocznie oni wszyscy jednym patykiem robieni. Jak to dzisiaj przeczytałam to przypomniała mi się nasza "Edkowa" dyskusja sprzed kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.04.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Pani Koala - coś mi świta, że jestem Ci winna jakieś informacje ale za cholerę nie pamiętam co. Czy jeszcze nie za późno i czy mogę nadrobić zaległości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 09.04.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ma ktoś informacje gdzie i w jakiej cenie mozna teraz kupić kruszec/tłuczeń/ kliniec biały/szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 09.04.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ma ktoś informacje gdzie i w jakiej cenie mozna teraz kupić kruszec/tłuczeń/ kliniec biały/szary? w Strzelinie w kopalii ok 22pln/ za tone ....popytaj ile transport ze strzelina do Wrocka przewoznikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.04.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ja mam pytanie z innej beczki proszę o konstruktywną krytykęhttp://www.katalogdomow.pl/index2.php?go=show&show=12 ten projekt jest najbliższy naszym potrzebą, nie bez zmian oczywiście, ale na co zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 09.04.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Pani Koala - coś mi świta, że jestem Ci winna jakieś informacje ale za cholerę nie pamiętam co. Czy jeszcze nie za późno i czy mogę nadrobić zaległości ? O podbitkowca się dobijałam Dzisiaj mi właśnie obili jedną stronę domku, więc się nie stresuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts