Ivonesca 16.01.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 dobrzykowice - będę wdzięczna jeśli będziesz o mnie pamiętał - o ile uda się cos z tym stolarzem bo jak tu zrbić parapetówę jak drzwi do łazienki ni ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.01.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Nie po to chcę mieszkać na wsi żeby nie mieć sołtysa Sołtys musi być. I koło gospodyń wiejskich nie ma MPK jest i nie ma czyli jest linia 600 coś tam w sumie bez auta to kiepsko , szkoły, szkoła jest ale ja bym tam swojego dziecka nie dał, szczególnie że niedaleko w kamieńcu jest fajna szkoła marketu. no Geanta to w Dobrzykowicach nie znajdziesz, jest standardowy wioskowy sklep ze standardową klientelą smakoszy piwa i winka tak więc nie spodziewaj się zadnych rewelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.01.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 dobrzykowice - będę wdzięczna jeśli będziesz o mnie pamiętał - o ile uda się cos z tym stolarzem bo jak tu zrbić parapetówę jak drzwi do łazienki ni ma ? do parapetówy potrzebne sa parapety a nie jakieś tam drzwi, zawsze mozna przecież powiesic jakąś firankę ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 16.01.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 BK ma spore wymagania, koło gospodyń i przystojny sołtys, i market na dodatek! A mi wystarcza to ze mam piękny widok i las na horyzoncie, zadnych szkół, marketow i kościołów nie chcę. Jak zatęsknie za cywilizacją to wsiąde do autka i pojade do Wrocławia... Ech...Kiedy to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 16.01.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Bo tam są coś podejrzanie tanie działki. Czy okolica jest fajna - masz gdzie wyjść na spacer? Rower? Ryby? Las? ryby to chyba w Chrząstawie albo bajkale ale ten rower ... chyba - na pewno - tam jutro pojadę. A ta szkoła w Kamieńcu to fajna? bo fajnie wygląda, to fakt, ale czy poziom, nauczyciel, słyszałam że mają jakieś kontakty z zagranicą będę wdzięczna za wszystkie opinie A kościół i sołtys? i koło gospodyń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keraj 16.01.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Witka!Czy ktosz Szanownego Towarzystwa buduje w Wilczycach lub okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 17.01.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Zaczynam budowę na wiosnę mam działezkę przed Wilczycami. Podoba Ci się ta okolica. Czy może już się budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiK 17.01.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 a na południu wrocka ktoś się buduje ? Biestrzykowice, Suchy Dwór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.01.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Chciałam się budować w Wilczycach, ale za drogo. Fajnie tam, czasami jeździmy nad taki stawek, gdzie można sobie łowić ryby, dziaciaki wpuścić na huśtawki, zamówić smażoną rybkę (mniam, mniam) z frytkami, piwko ... posiedzieć pogrilować a wieczorem wrócić do miasta ... Fajne miejsce. Południe Wrocka jest horrendalnie drogie, co jest bez sensu, zważywszy na taką sama odległość do centrum jak z Wilczyc czy Kamieńca, więc nawet nie wchodziło w grę. Ale też fajnie. Okolice Kamieńca to fajne miejsca - byłam wczoraj. Fajne wiochy - w Gajkowie przy rzece to nawet kury i kaczki można zobaczyć! W Dobrzykowicach też fajne klimaty. Niestety, ziemia przy Rolnej sprzedana Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 18.01.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Po dłuższej przerwie wznowiłem aktywność na forum i oczom nie wierzę: na wrocławskiej prawie same nowe twarze - witam wszystkich - wyjadaczy i młode wilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 18.01.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 BK Znam ten stawek. Super miejsce i dla dzieci i dla dorosłych. Od mojej działeczki to rzut beretem. Pisałam do Ciebie na priva, ale nie wiem czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiK 18.01.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Wrocki już wybudowane (szczęśliwcy !!!)Mam pytanko do użytkowników przydomowych oczyszczalni: kto wam robił, możecie kogoś polecić z okolicy ? macie jakieś uwagi ?wdzięczna będę bo po przeczytaniu na tematycznych wątkach nt. zapaszków....mam stracha !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.01.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Kochani,meldujemy się wszyscy ładnie w pracy, włączamy pecety i logujemy na forum.Co słychać na froncie robót?Bo u mnie poszukiwania ZIEMI trwają, nie poddaję się.To jest niesamowite, jakim deficytowym towarem jest ziemia. Ludzie sobie wyrywają działki z rąk, a rolnicy przebierają w ofertach kupna.Coś niewiarygodnego. Zawsze myślałam że kupno ziemi to nie problem, a okazuje się że tak.Kolejny problem to wybór projektu. Od dwóch lat szukamy czegoś sensownego, niestety chyba jesteśmy zbyt wymagający. Jestem przerażona co będzie dalej - jak na samym początku tyle problemów, to co będzie jak murarze wejdą na budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 19.01.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Czy ktos orientowal sie w cenach dachowek i moze mi cos na ten temat powiedziec? (dobrzykowice sie zglaszaly na ochotnika, hihi ) Chyba jestesmy zdecydowanie na braasa, ale... No właśnie. Zawsze jest jakieś ale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 19.01.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Witam chłopcy i dziewczynki! (przedpołudniowa kawa robi swoje!)W czwartek (a może i w piątek) będę na Budmie... czy ktoś z Was również? W Poznaniu dobra okazja do poznania się i może również czegoś nowego dla naszych domków. Co do dachówki to też jest to mój temaacik na dzien dzisiejszy. Wiem napewno, że nie mam ochotę na romantyczne blachy ani posypane papy (z posypką wole np chlebek). A tak poważnie to myślę o betoniku jak wariancie awaryjnym finansowo lub o jakiejś dobrej ofercie ceramiki (co nie oznacza, że mam np ochotę na IV gatunek w znakomitej cenie, przed tym ostrzegam!) Aha i jeszcze jedno. To co w dachówce jest chyba najistotniejsze to jej nasiąkliwość (wielu o tym zapomina....)Tak więc chętnych na spotkanie na Budmie prosze o info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.01.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Prośba do wszystkich - szukam kogoś kto mógłby być inspektorem nadzoru. Czy znacie kogoś odpowiedniego? Byłabym wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.01.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 a na południu wrocka ktoś się buduje ? Biestrzykowice, Suchy Dwór ? Heh ja się nie buduję ale codziennie dojeżdżam do pracy do Suchego Dworu Już się budujesz czy dopiero zamierzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.01.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Po dłuższej przerwie wznowiłem aktywność na forum i oczom nie wierzę: na wrocławskiej prawie same nowe twarze - witam wszystkich - wyjadaczy i młode wilki Wymiana pokoleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.01.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Czy ktos orientowal sie w cenach dachowek i moze mi cos na ten temat powiedziec? (dobrzykowice sie zglaszaly na ochotnika, hihi ) Chyba jestesmy zdecydowanie na braasa, ale... No właśnie. Zawsze jest jakieś ale! Wiesz miałem bardziej na mysli doświadczenie zdobyte na budowie Co do cen to zmieniają się one dość znacznie w czasie. oczywiście mogę odszukać faktury, ale to są informacje sprzed roku tak więc średnio aktualne. Poza tym ja się zdecydowałęm na ceramikę, karpiówkę firmy Viekor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.01.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Wymiana pokoleń Stara gwardia wita młode pokolenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts